nvel Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Seldon68 είπε Ποια εταιρεία δίνει εγγύηση συνδεδεμένων συσκευών σε πολυμπριζο ; αυτή 35 λεπτά πριν, Tantalord είπε Aνοίγοντας το site στο δαφημιζόμενα "Διεθνώς Βραβευμένα" προιόντα, αντικρίζω βραβεία ετών 2011 και 2012, και κριτικές με 5 αστέρια με χρονολογία 2015. Δεν αντιλέγω ότι ήταν αξιοπιστα και παρα πολύ καλά τότε. Απλα εν έτη 2018 δεν μπορεί να ζεις με βραβεία τεχνολογιας 6 ετών πριν. Το θεωρώ παραπλανητικό σαν έννοια και προώθηση.@DownUNDERground η τεχνολογία προστασίας συσκευών από ταχέα μεταβατικά φαινόμενα είναι αρκετά παλαιότερη του 2011... 1
drdedus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) θυμάστε κάτι philips που είχαμε πάρει πριν κάποια χρόνια απο το public σε καλή τιμή? Αυτά λέγανε τίποτα? Τις μισές συσκευές τις έχω επάνω σε αυτά και άλλες επάνω σε πολυπριζα xiaomi (smart). Καλά κάνω? Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από drdedus
gpaterson Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω θέλω να δω εαν ενα οποιδήποτε πολύμπριζο ασφαλείας (ακόμα και apc) καταφέρει να σταματήσει φορτίο κεραυνού που πέρασε απο το δίκτυο της ΔΕΗ του σπιτιού.Εκει πιστεύω απλά τσαπού@@@
adtakhs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Tantalord είπε Aνοίγοντας το site στο δαφημιζόμενα "Διεθνώς Βραβευμένα" προιόντα, αντικρίζω βραβεία ετών 2011 και 2012, και κριτικές με 5 αστέρια με χρονολογία 2015. Δεν αντιλέγω ότι ήταν αξιοπιστα και παρα πολύ καλά τότε. Απλα εν έτη 2018 δεν μπορεί να ζεις με βραβεία τεχνολογιας 6 ετών πριν. Το θεωρώ παραπλανητικό σαν έννοια και προώθηση. Σε προσφορές καλό είναι το μέτρο σύγκρισης να μην είναι μόνο η τιμή με το χαμηλότερο στο skroutz.gr κτλ. αλλά να εξετάζουμε και τις κριτικές( @DownUNDERground ) αλλά και τον ανταγωνισμό. Μην νομίζετε με αυτά που γράφω ότι έχω κάτι με την εν λόγω εταιρεία....Απλά σαν επιλογές προτιμώ να μην μπλέκω σε "νοσηρές" και χρονοβόρες καταστασείς για λίγο λιγότερα ευρώ,και να βοήθαω όσους είναι ανοιχτοί. Μπορεί τα προιόντα της να ειναι αξιόπιστα και να κρατήσουν 10+ χρόνια,αλλά υπάρχοει κα ιη στατιστική στη μέση.χεχε😄 Δεν έχει αλλάξει η τεχνολογία των πολύμπριζων από τότε ....
Marios1981 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/8172605/Central-91-71-200-Ν.html Παιδα εγω εχω ενα τετοιο 7 8 χρονια τωρα βεβαια χωρις προβλημα κ εχω το πισι τηλεοραση ενισχυτες ολα επανω Αλλα με προβληματισατε με ολα αυτα ....εχει κανεις ιδεα απο αυτα τα πολυμπριζα ? πρεπει να ειναι ελληνικα Σκεφτομαι να παρω ενα τετοιο κ να το βαλω πριν απο αυτο που εχω https://www.skroutz.gr/s/7932649/APC-Essential-SurgeArrest-PM1W-GR.html
Seldon68 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Συγγνώμη αλλά τα προϊόντα που καλύπτονται από τις εγγυήσεις που λες (για συνδεδεμένες συσκευές) είναι σε τιμή 3πλασια και πανω από το πολυμπριζο που μιλάμε. Πέρα από την διαδικασία που περιγράφει και με λίγα λόγια τα πάντα είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρείας να κρίνει αν δικαιούσαι αυτή την εγγύηση και αφού στείλεις εσύ τα πάντα στην Ιρλανδία για να τα ελέγξουν. Τρέχα γυρευε με λίγα λόγια.
drdedus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, gpaterson είπε Εγω θέλω να δω εαν ενα οποιδήποτε πολύμπριζο ασφαλείας (ακόμα και apc) καταφέρει να σταματήσει φορτίο κεραυνού που πέρασε απο το δίκτυο της ΔΕΗ του σπιτιού.Εκει πιστεύω απλά τσαπού@@@ εκει δεν το συζητάμε
georgatc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=38439 Με έχει σώσει αρκετές φορές, πετάει έξω την ασφάλεια... Και πολλές φορές χωρίς να το ξέρω λόγω χαμηλής τάσης. Έχω αρκετά προϊόντα της apc, τη θεωρώ από τις ποιο αξιόπιστες στο χώρο.
Tantalord Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nvel είπε αυτή η τεχνολογία προστασίας συσκευών από ταχέα μεταβατικά φαινόμενα είναι αρκετά παλαιότερη του 2011... Ίσως...Mέχρι που εμφανίστηκε η Xiaomi και άρχισε να δημιουργεί προιόντα,που τα έκανε όλα "έξυπνα".χαχαχα Μια απλή ασφάλεια δεν είναι πυρηνική φυσική....Αυτό που την περιβάλει όμως σαν ηλεκτρονική τεχνογωσία έχει προδιαγραφές. 2 ώρες πριν, adtakhs είπε Δεν έχει αλλάξει η τεχνολογία των πολύμπριζων από τότε .... Έδω έχουν μπεί δέκτες bluetooth, ασύρματη σύνδεση να βλέπεις την κατανάλωση που έχεις ανα πάσα στιγμή ακόμα και να το βάζεις σε κατάσταση on και να παίρνει μπρός ο φούρνος ενώ είσαι στην παραλία. χεχε😄 Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Tantalord
AntiCambeR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω 1 πολύμπριζο APC σε PC,PS4,TV,κάρτα ήχου και η ηχόμπαρα και 1 στην άλλη TV αλλά δεν έχω σε ψυγείο και arcodition.Το ψυγείο είναι παλιό αλλά το AC 2 ετών οπότε καλό Θα ήταν να βάλω 1 ασφαλείας εκεί.Εχω βάλει μόνο 1 απλό τριθέσιο της Legrand. Δυστυχώς στην πολυκατοικία δεν υπάρχει γείωση...
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Marios1981 είπε https://www.skroutz.gr/s/8172605/Central-91-71-200-Ν.html Παιδα εγω εχω ενα τετοιο 7 8 χρονια τωρα βεβαια χωρις προβλημα κ εχω το πισι τηλεοραση ενισχυτες ολα επανω 78 χρόνια . Πρέπει να έχεις το πρώτο πολύπριζο που βγήκε στην αγορά .
Dannie Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, georgatc είπε https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=38439 Με έχει σώσει αρκετές φορές, πετάει έξω την ασφάλεια... Και πολλές φορές χωρίς να το ξέρω λόγω χαμηλής τάσης. Έχω αρκετά προϊόντα της apc, τη θεωρώ από τις ποιο αξιόπιστες στο χώρο. Αυτο που το βαζεις ακριβως?Στον πινακα?
Havik Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Seldon68 είπε Συγγνώμη αλλά τα προϊόντα που καλύπτονται από τις εγγυήσεις που λες (για συνδεδεμένες συσκευές) είναι σε τιμή 3πλασια και πανω από το πολυμπριζο που μιλάμε. Πέρα από την διαδικασία που περιγράφει και με λίγα λόγια τα πάντα είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρείας να κρίνει αν δικαιούσαι αυτή την εγγύηση και αφού στείλεις εσύ τα πάντα στην Ιρλανδία για να τα ελέγξουν. Τρέχα γυρευε με λίγα λόγια. Τυχαίο παράδειγμα APC PM5-GR από 13.5€ (Equipment protection policy Lifetime : 50000 Euros), σε apc μάλλον θα πήγενα σε PM8 σειρά Δεν βλέπω το νόημα να πάρεις ένα κινέζικο που λέει ότι είναι ασφαλείας αλλά δεν και όχι ένα απλό με 5€ και τα υπόλοιπα σουβλάκια.. Οκ τα πολύμπριζα ασφαλείας δεν είναι πανάκεια, γιαυτο υπάρχουν τα UPS και οι σταθεροποιητές τάσης αλλά το minimum να κλείνει όταν περνάει παραπάνω ρεύμα…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα