Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To συγκεκριμένο δεν είναι ασφαλείας και ας λέει ότι είναι, αν θέλετε ασφαλείας καλύτερα κάποιο belkin ή APC, αυτό είναι στην ίδια κατηγορία με τα απλά τα άσπρα.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν θα μπορούσα ποτε ξανά να εμπιστευτώ προιόν της εταιρείας Crystal Audio μετά την τραυματική εμπειρία με ακουστικά 10€ της εν λόγω εταιρείας.
Με ειλικρινεία θυμάμαι τον αποκρουστικό ήχο,την πρώτη στιγμή που τα δοκίμασα. 😨

Συγκαταλέγεται στο group εταιρειών MLS,Crypto,Turbo-X Πλαίσιο κτλ.

Επεξ/σία από Tantalord
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρνητικά σχόλια πάντως στο skroutz για τα πολύμπριζά τους. Μιλάνε για δυσκολία στο κούμπωμα των μπριζών (έχω ένα no name με το ίδιο πρόβλημα και είναι όντως πολύ σπαστικό) και για μη πραγματική ασφάλεια.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, georgatc είπε

Thanks, σίγουρα δεν είναι apc αλλά σε αυτά τα χρήματα αγοράζει πολυμπιζο μόνο από τα jumbo.

To θέμα δεν είναι να πάρεις κάτι καλύτερο από ένα άλλο κινέζικο. Όταν μιλάμε για προστασία συσκευών, η οικονομία έρχεται 2η γιατί στην πορεία μπορεί να το μετανιώσουμε που γλυτώσαμε 5-6 ευρώ.

https://www.skroutz.gr/s/6196451/APC-PM5-GR.html

5Ε παραπάνω δεν νομίζω να είναι τραγική διαφορά.

Επεξ/σία από Vasilis 07
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν ένα προιόν παρουσιάζεται με μικρότερη αξία με κάτι σχετικά ίδιο στην αγορά,επι των πλείστων πάντα θυσιάζεται κάτι.
Η πρώτη επιλογή των εταιρειών σε αυτό το "βωμό του κέρδους",είναι η ποιότητα.
Μπορείτε να δείτε αναφορές σε προιόντα που πωλουνται στα Lidl και άλλα Super Market(παντα να ελέγχεται ημερομηνίες λήξης τροφίμων σε προσφορά),σε συσκευές τεχνολογίας(περασμένες γενιές ηλεκτρονικών σαν υπερ-προσφορές),σε ηχεία και παντού στην αγορά.
Είναι νόμος του εμπορίου στην καπιταλιστική κοινωνία.

Όποιος μπορεί να επιλέξει σοφά ανάμεσα στην ποιότητα και το κόστος ίσως έχει ένα μικρό πλεονέκτημα.Όλα τίθονται στην προσωπική κρίση του καθένα.

Επεξ/σία από Tantalord
Δημοσ.

Apc by Schneider electric, εγγύηση εφ όρου ζωής.δίνουμε 1κ για συσκευές και τσιγκουνευομαστε τα 20€ παραπάνω για επώνυμο πολύμπριζο

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@matrixxx 

Το έχω και μου κάηκε μια συσκευή, το πολύμπριζο δεν πήρε χαμπάρι, δεν αντέδρασε, δεν έπεσε η ασφάλεια του, τίποτα, είτε ένα απλό άσπρο να είχα είτε αυτό το ίδιο θα ήταν… η ασφάλεια στο γενικό πίνακα έπεσε, επίσης δεν δίνουν εγγύηση συνδεδεμένων συσκευών όπως οι άλλοι, τυχαίο;

Επεξ/σία από Havik
  • Like 3
Δημοσ.

Θέλει λίγη δύναμη για να βάλεις την πρίζα αλλά αυτό είναι για παιδική προστασία ,ακόμα και οι πρίζες τοίχου ειναι ετσι πλέον.

Ποια εταιρεία δίνει εγγύηση συνδεδεμένων συσκευών σε πολυμπριζο ;

Αυτή είναι η σελίδα του κατασκευαστή για το προϊόν.

http://www.crystalaudio.gr/el/mains-cleaner-surge-protector-5-continental-sockets.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Seldon68 είπε

Θέλει λίγη δύναμη για να βάλεις την πρίζα αλλά αυτό είναι για παιδική προστασία ,ακόμα και οι πρίζες τοίχου ειναι ετσι πλέον.

Ποια εταιρεία δίνει εγγύηση συνδεδεμένων συσκευών σε πολυμπριζο ;

Αυτή είναι η σελίδα του κατασκευαστή για το προϊόν.

http://www.crystalaudio.gr/el/mains-cleaner-surge-protector-5-continental-sockets.html

Aνοίγοντας το site στο δαφημιζόμενα "Διεθνώς Βραβευμένα" προιόντα, αντικρίζω βραβεία ετών 2011 και 2012, και κριτικές με 5 αστέρια με χρονολογία 2015. Δεν αντιλέγω ότι ήταν αξιοπιστα και παρα πολύ καλά τότε. Απλα εν έτη 2018 δεν μπορεί να ζεις με βραβεία τεχνολογιας 6 ετών πριν. Το θεωρώ παραπλανητικό σαν έννοια και προώθηση.
Σε προσφορές καλό είναι το μέτρο σύγκρισης να μην είναι μόνο η τιμή με το χαμηλότερο στο skroutz.gr κτλ. αλλά να εξετάζουμε και τις κριτικές( @DownUNDERground ) αλλά και τον ανταγωνισμό.

Μην νομίζετε με αυτά που γράφω ότι έχω κάτι με την εν λόγω εταιρεία....Απλά σαν επιλογές προτιμώ να μην μπλέκω σε "νοσηρές" και χρονοβόρες καταστασείς για λίγο λιγότερα ευρώ,και να βοήθαω όσους είναι ανοιχτοί. Μπορεί τα προιόντα της να ειναι αξιόπιστα και να κρατήσουν 10+ χρόνια,αλλά υπάρχοει κα ιη στατιστική στη μέση.χεχε😄

Επεξ/σία από Tantalord
Δημοσ.

Έχω εδώ και χρόνια πολύπριζα ασφαλείας στο σπίτι και σε δουλειά (όπως και πολλοί γνωστοί μου) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις συσκευές μου, ούτε έχω ακούσει κάτι αρνητικό! Σε μια μάλιστα περίοδο που κάτι είχε γίνει με το ρεύμα σε όλη την περιοχή, ο ακριβώς δίπλα μου έκλαψε την κουζίνα και το ψυγείο του, ενώ εγώ τα χαίρομαι ακόμα...  Το ότι κάποιος έγραψε στο σκρουτζ ότι του κάηκε κάτι που είχε κουμπωμένο πάνω, δεν σημαίνει ότι ήταν από το ρεύμα!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Apc by Schneider electric, εγγύηση εφ όρου ζωής.δίνουμε 1κ για συσκευές και τσιγκουνευομαστε τα 20€ παραπάνω για επώνυμο πολύμπριζο

Apc πολυμπριζο σταματησε μετα απο πολυ καιρο να δουλευει ,τηλεφωνο στο helpdesk(το παλικαρι που μου απαντησε πρεπει να φρικαρισε με τα αγγλικα μου) , αλλαγη χωρις πολλα πολλα με courier απο ολλανδια ,ουτε καν μου ζητησανε το παλιο.....πριν κανα εξαρι χρονια το γεγονος..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...