gspiros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, θέλω τα φώτα σας αν γνωρίζετε κάτι. Έχω ένα monitor LaCie 119 το οποίο προφανώς κάηκε γιατί έριξε και την ασφάλεια του ρεύματος. Μπορεί να επισκευαστεί και αν ναι, γνωρίζετε ποιος αναλαμβάνει? Ευχαριστώ. Υ.Γ.: Να συμπληρώσω ότι πριν το συμβάν έκανε ένα θόρυβο σαν τσιρτσίρισμα για κάποιο διάστημα, αν αυτό βοηθά. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από gspiros
Mr_Terror Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Φιλε μου στην ανακυκλωση η οθονη.Πολυ παλιο μοντελο και δυσκολα να βρεθουν ανταλλακτικα αν εχει καψει πλακετα.Οταν με 60-70 ευρω αγοραζεις καινουργια καλυτερη απο την οθονη σου,να δωσεις 30 και 40 ευρω στον τεχνικο για επισκευη(και αν φτιαχνεται) δεν αξιζει να το κανεις. Αν ειναι να την δωσεις σε τεχνικο δεν αξιζει. Δες αν εχεις καποιον φιλο που ασχολειται με επισκευες να της εριχνε μια ματια.
gspiros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ. Θα ήθελα να την επισκευάσω για να την κρατήσω σαν δεύτερη οθόνη. Βολεύει όταν τρέχεις Photoshop, Illustrator κ.λπ. με πολλές παλέτες και εργαλεία. Αν γνωρίζει κάποιος για επισκευές θα ήταν καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα