xaraa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα, εκανα συνδεση για internet wind (απλη 24ρα), η εταιρεια προσφερει στα 20ευρω το TP-LINK TD-W8960N Modem Router Υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο σε κοντινη τιμη που να ειναι καλυτερο και να αξιζει; (εαν παιζει ρολο, οι συσκευες που θα ειναι συνδεμενες θα ειναι: smart tv με youtube/netflix, ps4, laptop και 2 κινητα. (Την tv και ps4 θα τα συνδεσω με καλωδιο δικτυου στο router για καλυτερη αποδοση)) ευχαριστω
isay Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Σαν router ειναι απο τα καλα, σαν εταιρεία ειναι το προβλημα. Αν θες κάτι πιο σοβαρό χωρίς τρελο κοστος πάρε το Asus DSL-N14U. Πολύ πιο σοβαρό, σκυλί και παραμετροποιήσιμο. Το πουλάει και η ίδια η wind κάπου στα 35-40. Απλά μολις το παραλάβεις να του περάσεις αλλο firmware (απο την asus) γιατί αυτό που ερχεται ειναι παλιο, custom made για την wind και γεμάτο bugs. Απο την αλλη, και παλιο router να βάλεις μια χαρά θα παιζει, αφου εχεις απλή adsl. Επισης δες αυτο -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/569213-για-αγορα-adslvdsl-router-post-hereγράψτε-εδώ/
xaraa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 εγινε ευχαριστω πολυ, ημουν μεταξυ cosmote και wind αλλα η cosmote ειναι πιο ακριβη ανα μηνα καπου στα 8 ευρω και δινει 250' προς σταθερά 30' προς κινητά ενω στην wind δινει απεριοριστα σταθερα και 1500 για wind κινητα και Δωρεάν τέλη ενεργοποίησης αξίας έως 70€. να βολευτω θελω για εναμιση χρονο στην Λαμια και μετα ξαναγυρναω Αθηνα και κοιταγα το πιο οικονομικο. Τωρα αν μου βγαζει τπτ 4Mbps ε θα τσακωθω στανταρ
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 On 16/09/2018 at 00:36, xaraa said: εγινε ευχαριστω πολυ, ημουν μεταξυ cosmote και wind αλλα η cosmote ειναι πιο ακριβη ανα μηνα καπου στα 8 ευρω και δινει 250' προς σταθερά 30' προς κινητά ενω στην wind δινει απεριοριστα σταθερα και 1500 για wind κινητα και Δωρεάν τέλη ενεργοποίησης αξίας έως 70€. να βολευτω θελω για εναμιση χρονο στην Λαμια και μετα ξαναγυρναω Αθηνα και κοιταγα το πιο οικονομικο. Τωρα αν μου βγαζει τπτ 4Mbps ε θα τσακωθω στανταρ 4mbit μπορει να σου βγαζει και η cosmote αφου τον ιδιο χαλκο θα παρεις.μονη εξαιρεση να υπαρχουν νεα kv και ο οτε να σου εδινε adsl(vdsl) απο εκει αντιθετα με τον παροχο που θα σου δινε απο το αστικο κεντρο
xaraa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 προχτές ενεργοποιηθηκε η γραμμη, ένα 5.8 download έχω και 0.8 upload sto speedtest net αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθω
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 On 27/09/2018 at 18:51, xaraa said: προχτές ενεργοποιηθηκε η γραμμη, ένα 5.8 download έχω και 0.8 upload sto speedtest net αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθω α.πρεπει να μας πεις μεσα απο το ρουτερ ποσο συγχρονιζει και τα χαρακτηριστικα της γραμμης. β.εχεις τιποτα iptv/αν οχι θα περναγα το τελευταιο firmware απο το site της tp link. γ.φιλτρακια σε ολα τα τηλεφωνα εχεις? μηπως εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο? μπορει και πραγματι να εισαι μακρυα και να μην μπορεις να παιξεις παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα