calod Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα έχω εδώ και ένα χρόνο το τάμπλετ turbo x calltab 10 ιντσών με 16 gb rom και 2gb ram. Το χρησιμοποιώ για να βλέπω νετφλιξ και να χαζεύω στο ίντερνετ. Χθες το βράδυ το κλείδωσα και έπεσα για υπνο. Το πρωί που προσπάθησα να το ανοίξω δεν έκανε τίποτα. Το συνδεσα στο φορτιστή περίμενα αρκετή ώρα αλλά καμία ανταπόκριση. Προσπαθησα να βρω συνδυασμούς στα κουμπιά μήπως καταφέρω να κάνω κάνε factory reset αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να μπω σε αυτή την οθόνη που έχω στην φώτο. Οποίο και να επιλέξω μετά η οθόνη κλείνει και δεν κάνει τιποτα. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Στο πλαίσιο που μίλησα μου είπαν το κλασσικό φερτο στο σέρβις αλλά επειδή ειμαι μακρυά μήπως μπορώ να κάνω κάτι μήπως και ξεμπλοκαρει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Τι εννοείς το κλειδωσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calod Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Εννοώ οτι έκλεισα την οθόνη αλλά όχι το τάμπλετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 15/9/2018 στις 9:45 ΜΜ, calod είπε Παιδιά καλησπέρα έχω εδώ και ένα χρόνο το τάμπλετ turbo x calltab 10 ιντσών με 16 gb rom και 2gb ram. Το χρησιμοποιώ για να βλέπω νετφλιξ και να χαζεύω στο ίντερνετ. Χθες το βράδυ το κλείδωσα και έπεσα για υπνο. Το πρωί που προσπάθησα να το ανοίξω δεν έκανε τίποτα. Το συνδεσα στο φορτιστή περίμενα αρκετή ώρα αλλά καμία ανταπόκριση. Προσπαθησα να βρω συνδυασμούς στα κουμπιά μήπως καταφέρω να κάνω κάνε factory reset αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να μπω σε αυτή την οθόνη που έχω στην φώτο. Οποίο και να επιλέξω μετά η οθόνη κλείνει και δεν κάνει τιποτα. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Στο πλαίσιο που μίλησα μου είπαν το κλασσικό φερτο στο σέρβις αλλά επειδή ειμαι μακρυά μήπως μπορώ να κάνω κάτι μήπως και ξεμπλοκαρει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Προσπάθησες με αυτό τον τρόπο και δεν σου κάνει reset https://www.youtube.com/watch?v=qmjWPyAqkRQ Εγώ έτσι κάνω ένα όταν κολλάει και δεν ανοίγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calod Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτό το κάνω και εγώ αλλά το μενού που με βγάζει είναι αυτό που έχω στη φωτογραφία και οποίο και να επιλέξω από αυτά που έχει απλά κλείνει η οθόνη και δεν κάνει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα