Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω analog smartwatch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το xiaomi mi band 2 k ειμαι ευχαριστημενος ΑΛΛΑ εχει ενα τεραστιο μειονεκτημα που το καθιστα πρακτικα αχρηστο ,σε φως ημερας η οθονη του δεν φαινεται καθολου κ απο οτι εψαξα κ το mi band 3 δεν ειναι καλυτερο ,βασικα οτιδηποτε με oled οθονη πασχει

οποτε ψαχνω smartwatch με τα παρακατω απαραιτητα χαρακτηριστικα

1. καντραν με κλασσικους δεικτες (θα ηθελα συμπληρωματικα κ lcd οθονη)
  2. ειδοποιησεις εισερχομενων κλησεων με δονηση (θα ηθελα κ ειδοποιησεις για viber ,ημερολογιο google με ταυτοχρονη απεικονιση του αποστολεα πχ η το ονομα του καλουντος)
  3. μεγαλη διαρκεια μπαταριας ,αν μιλαμε για τις κλασσικες cr μπαταριες τοτε ετος κ ανω ,αν μιλαμε για επαναφορτιζομενο τοτε τουλαχιστον 1 μηνα
  4. τιμη κατω απο 150€ 
  5. τζαμακι που να μην χαραζει ευκολα 

επιθυμητα αλλα οχι deal breaker χαρακτηριστικα

1. μικρο βαρος με πλαστικο case κ λαστιχενιο λουρακι
  2. solar powered 

εχω ψαξει αρκετα κ το κοντινοτερο που βρηκα ειναι το lenovo smartwatch x το οποιο δεν με τρελαινει σχεδιαστικα αλλα θα μπορουσα να συμβιβαστω αν εδειχνε ονομα καλουντος κ η δονηση του δεν ηταν αδυναμη

https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_009598105386.html

προτασεις υποδειξεις ,οτι θελετε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/13613069/Xiaomi-Amazfit-Bip.html

Δεν έχει αναλογικούς δείκτες και δε χρειάζεται, η οθόνη είναι πολύ καλή κάτω απ τον ήλιο.

Του βάζεις κ μια προστασία οθόνης αν σε αγχώνει για χαρακιές.

Μικρό βάρος, μεγάλη μπαταρία.

Επεξ/σία από Pseudonumo
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, what_if είπε

σε ευχαριστω αλλα περιμενω το lenovo watch x , ηθελα οπωσδηποτε αναλογικο κ μεγαλη μπαταρια

τα γραφω αναλυτικα

Επίσης, γράφεις ότι δε βλέπεις σε φώς ημέρας την οθόνη...και τώρα ότι περιμένεις ρολόι με oled οθόνη. Εκτός αν δε σε ενδιαφέρει το smart κομμάτι αλλά μόνο η ώρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

Επίσης, γράφεις ότι δε βλέπεις σε φώς ημέρας την οθόνη...και τώρα ότι περιμένεις ρολόι με oled οθόνη. Εκτός αν δε σε ενδιαφέρει το smart κομμάτι αλλά μόνο η ώρα.

οταν ειμαι στον ηλιο θελω να μπορω να βλεπω τουλαχιστον την ωρα

τα υπολοιπα ολα ειναι δευτερευοντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...