Προς το περιεχόμενο

Nintendo: Η υπηρεσία Switch Online έρχεται στις 18 Σεπτεμβρίου μαζί με ασύρματα NES χειριστήρια

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, NickTG είπε

Βέβαια τελικά ούτε με το ένα μπορείς να παίξεις online παιχνίδια του Nes ούτε με το άλλο μπορείς να παίξεις online παιχνίδια του Switch. 

Οπότε πάλι δεν κάνεις ότι μπορείς με την υπηρεσία αυτή μιας και σε αυτή αναφερόταν το σχόλιο σου. 

Όντως μπορώ. 

Όπως μπορώ να βάλω και κάτι σε μια από όλες τις κονσόλες. Και όλα αυτά χωρίς να νιώθω την ανάγκη να μπαίνω σε άσχετα θέματα να γελάω με άλλους ή να βάζω ξεκάρφωτες λίστες! 

Εντυπωσιακό?!? 

Εγώ γελάω με ξεκάρφωτες λίστες. Είμαι σκληρός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Janoss είπε

Εγώ γελάω με ξεκάρφωτες λίστες. Είμαι σκληρός.

Ναζιάρης είσαι και το ξέρεις. Αγκαλίτσας.

2 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε

Καθόλου.  Φώτισε το νήμα. 

Αφου είσαι γλύκας βρε.

Πάω να παίξω τις αποκλειστικότητές μου. Πήγαινε παίξε και τις 5-6 δικές σου. 🤣

13 λεπτά πριν, Janoss είπε

Πάω να παίξω τις αποκλειστικότητές μου. Πήγαινε παίξε και τις 5-6 δικές σου. 🤣

Καλό μου, γλυκό μου παιδί. Πηγαίνω. 

23 ώρες πριν, NickTG είπε

Βέβαια τελικά ούτε με το ένα μπορείς να παίξεις online παιχνίδια του Nes ούτε με το άλλο μπορείς να παίξεις online παιχνίδια του Switch. 

Οπότε πάλι δεν κάνεις ότι μπορείς με την υπηρεσία αυτή μιας και σε αυτή αναφερόταν το σχόλιο σου. 

Μπορείς μέσω ενώς προγράμματος που λέγεται Hamachi να παίξεις παιχνίδια PSP (μέσω PPSSPP) online. Κάτι ανάλογο γίνεται και με άλλους εξομοιωτές π.χ. NES μέσω του προγράμματος Kaillera. Άν έχεις ενα tablet PC με Intel Core m3 7ης γενιάς, δεν υπάρχει θέμα να τρέξει Hamachi/Kaillera μαζί με έναν εξομοιωτή, οπότε online multiplayer σε παιχνίδια NES είναι δυνατόν. Είναι ελαφρώς ασταθή προγράμματα, αλλά το πιο σημαντικό: είναι δωρεάν.

Εκτός από το Splatoon 2, το Mariokart 8 και το Dark Souls Remastered ποιά άλλα παιχνίδια του Switch έχουν online multiplayer; Και δε μιλάω για το ποιά θα έχουν, κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...