Προς το περιεχόμενο

Nintendo: Η υπηρεσία Switch Online έρχεται στις 18 Σεπτεμβρίου μαζί με ασύρματα NES χειριστήρια

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, NemeSis1990 said:

Δεν γίνεται να υπάρχουν 100 παιχνίδια Μάριο του ίδιου περίπου στυλ. Αρκετά, το Μάριο είναι μόνο το μπρος όλα τα άλλα για πιο λόγο να κάτσω να τα παίξω; Αντί να βγάλει άλλες σειρές αρμεγει την αγελάδα

Δηλαδή έπαιξες Mario 64, Mario Galaxy και Mario Odyssey για παράδειγμα και δεν βρήκες λόγο γιατί τα Mario είναι μόνο τα μπρος? 

Ή αλλάζει το ποσό καλό είναι το Mario Kart επειδή έχει μέσα και Mario? 

Περιττό να αναφέρουμε το πόσο θα ήθελαν άλλες εταιρείες να έχουν τόσο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες. 

Επεξ/σία από NickTG
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δηλαδή έπαιξες Mario 64, Mario Galaxy και Mario Odyssey για παράδειγμα και δεν βρήκες λόγο γιατί τα Mario είναι μόνο τα μπρος? 

Ή αλλάζει το ποσό καλό είναι το Mario Kart επειδή έχει μέσα και Mario? 

Περιττό να αναφέρουμε το πόσο θα ήθελαν άλλες εταιρείες να έχουν τόσο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες. 

Θεωρώ ότι είναι λάστιχο, δες πόσο λιγότερο υπάρχουν παιχνίδια με τον crash που κατά την άποψη μου του ρίχνει στα δόντια του Μάριο

• Confused 1

20 minutes ago, NemeSis1990 said:

Θεωρώ ότι είναι λάστιχο, δες πόσο λιγότερο υπάρχουν παιχνίδια με τον crash που κατά την άποψη μου του ρίχνει στα δόντια του Μάριο

Υπάρχουν λιγότερα ακριβώς επειδή δεν "του ρίχνει στα δόντια".

Βέβαια ακόμα δεν κατάλαβα αν θα ήταν καλύτερο για παράδειγμα το Mario Odyssey αν είχε άλλο πρωταγωνιστή. 

3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Υπάρχουν λιγότερα ακριβώς επειδή δεν "του ρίχνει στα δόντια".

Βέβαια ακόμα δεν κατάλαβα αν θα ήταν καλύτερο για παράδειγμα το Mario Odyssey αν είχε άλλο πρωταγωνιστή. 

Τι να σου ο κόσμος του Μάριο μου φαίνεται τόσο απλοϊκός

6 ώρες πριν, whoever81 είπε

. Είναι η Apple των videogames. Αρμέγουν και τη μάνα τους.

Το αυτό .Απ' το στόμα μου το πήρες.Λατρευω να τη μισώ αυτή την εταιρεία.Οπως έχω ξαναπεί εδώ μέσα έχει ένα μοναδικό τρόπο να μου παίρνει τα λεφτά αυτή η εταιρεία..

4 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε

Τι να σου ο κόσμος του Μάριο μου φαίνεται τόσο απλοϊκός.

Φίλε μου ασχολούμαι με video games από μωρό..Από το 80..Έχω δει χιλιάδες παιχνίδια..Το Mario Galaxy το θεωρώ ίσως ότι καλύτερο έχω παίξει όπως και πολλά από τα mario.Δεν είναι καθολου ρηχος ο κόσμος του.Καταλαβαινω τι εννοείς ότι το έχουν παραχεσει με τα mario αλλά το καθένα είναι και μια καινούργια εμπειρία.

• Like 1

9 ώρες πριν, aris1986 είπε

Τα χειριστήρια αυτά δεν είναι για την εποχή μας. Δεν έχουν τεχνολογία ή μελέτη που έχουν τα καινούργια για να εφάπτονται τα χέρια.

Νταξει πάει να παίξει με νοσταλγία αλλά σκουπίδια σου πουλάει, έτοιμη δουλειά από συνταξιούχους τώρα πρώην υπαλλήλους της Nintendo.

Εισαι φαουλ εδω (γουστα ειναι). Ειναι καλυτερα να μην εφαπτονται και να ειναι οσο το δυνατον μικροτερα. Αεριζεται το χερι. Τι δουλεια εχουν τα touchpad και οι οθονες στο χειριστηριο? Μεγαλωνουν το βαρος, ογκο, καταναλωση. Πεταξα το DS4 και παιζω με ΗΟRi mini (χαλια d-pad, πλαστικουρα αναλογικα, ενσυρματο, αλλα το προτιμω απο το DS4). Περασαν 18 χρονια να συνηθισω το τεραστιο χειριστηριο του Dreamcast.

5 ώρες πριν, NickTG είπε

Θα ήταν καλύτερα τα παιχνίδια αν άλλαζαν τον κεντρικό χαρακτήρα? 

Θα ένιωθαν οι παίκτες καλύτερα? 

Koιτα πως ενιωσαν οι παιχτες στο Sonic Forces. Ξενερωσαν. Δεν ειναι για πειραματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, whoever81 είπε

Είμαι περίεργος πόσοι στην Ελλάδα έχουν αγοράσει Switch. Πανάκριβο για αυτά που προσφέρει με εξίσου ακριβά και σχετικά λίγα παιχνίδια.

Δεν συμπαθώ τη Nintendo. Είναι η Apple των videogames. Αρμέγουν και τη μάνα τους.

Λίγα exclusive οντως αλλα μπορεις να απαριθμήσεις τους τίτλους και την ποιότητα τους;

Mario Kart, Odyssey, Zelda BOTW, Mario&Rabbits,Οctopath Traveller αξιόλογες επιστροφές απο WiiU, indie τρομερα οπως Hollow Knight, Darkest Dungeon, Steam World Dig, Banner Saga, έρχεται civilization και άλλα πολλά που τα έχεις ανα πάσα στιγμή μαζί σου.

Άπειρα indie αρκετά αξιόλογα που χάνονται όμως στη σαβούρα που δεν φιλτράρει η Νιντυ απο το eshop.

Ακριβό το switch; Ίσως, προσφέρει όμως περισσότερα απόσο νομίζεις. Δεν υπάρχει αντίπαλος στην κατηγορία του.

Σχετικά με το θέμα: Αξίζει η συνδρομητική; Οχι κατ'εμε και δεν θα τη στηρίξω.

Επεξ/σία από Vagosman

13 ώρες πριν, whoever81 είπε

Είμαι περίεργος πόσοι στην Ελλάδα έχουν αγοράσει Switch. Πανάκριβο για αυτά που προσφέρει με εξίσου ακριβά και σχετικά λίγα παιχνίδια.

Δεν συμπαθώ τη Nintendo. Είναι η Apple των videogames. Αρμέγουν και τη μάνα τους.

Πανακριβο για αυτα που προσφερει δεν ισχυει.Εδω εισαι λαθος.Οτι ειναι ακριβα τα παιχνιδια ακομα ισχυει αλλα το οτι εχει λιγα παιχνιδια δεν ισχυει.

Η κονσολα εχει 1,5 χρονο στην αγορα και εχει αρκετα αξιολογη βιβλιοθηκη.Για θυμισου τα twins το πρωτο 1,5 ετος της ζωης τους τι παιχνιδια ειχαν.

Tωρα το οτι δεν συμπαθεις την Nintendo αποδεκτο αλλα δεν μπορεις να μην παραδεχτεις οτι βγαζει και αριστουργηματα.

Τωρα στο θεμα του online οπως εχουμε γραψει στο νημα του switch ,ειναι απλα απαραδεκτοι.Αυτα που δειξανε στο direct ηταν για γελια.Ειπαν για special offers και αντι να μας εξηγησουν τι θα ειναι,μιας και ξεκιναει η υπηρεσια την τριτη!!! ειπαν stay tuned θα το αναλυσουμε καποια αλλη στιγμη.Οτι ναναι.

• Like 1

19 ώρες πριν, The_Prodigy είπε

Και αν θέλω να παίξω τα άπειρα Sony exclusives;  Tι κάνει εκεί το "απόλυτο combo".

C-C-C-COMBO BREAKEEERRR!!!!

Sorry δεν έχω κανενα exclusive της Σόνυ που να μου αρέσει γι'αυτό και προτίμησα το One X για να έχω τα καλύτερα γραφικά το καλύτερο χειριστήριο την καλύτερη online υπηρεσία  και το Halo και το Forza όλα τα αλλα παιχνίδια που παίζω υπάρχουν παντού όπως 2K, GTA, Battlefield κλπ.

Παιχνίδια τύπου Spiderman που κρατάνε 2 μέρες δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα παιξω, τα βλέπω από το YouTube skipαρωντας σκηνές και αυτό ήταν.

Προτιμήσεις 

18 ώρες πριν, Solatorobo είπε

Για αυτό εσείς οι hardcore πήρατε το MH world ενώ οι casual το mhxx; Εδώ θα πάρουν μέχρι και diablo και μιλάμε για casual gaming;Μη μιλήσουμε για σοβαρά rpgs όπως η σειρά smt που μετά το ps2 κυκλοφορεί αποκλειστικά σε κονσόλες της Nintendo.

Δε με απασχολεί

Το μόνο που θέλω από τη Nintendo είναι Super Mario, Kart και Pokemon όλα τα αλλα μου είναι αδιάφορα. 

• Sad 1

Εσενα μπορει να μην σε ενδιαφέρουν τα Sony exclusives και είναι σεβαστό. Αλλα αντικειμενικά, με xbox και nintendo ΔΕΝ εχεις το "απόλυτο combo" οπως εγραψες.

Άλλοι βγάζουν Xbox One X, άλλοι συνεχίζουν να σαρώνουν με το PS4 pro και άλλοι προσφέρουν ξανά ζεσταμενο φαγητό. Καλά χρόνια εκείνα από την Nintendo, καλή η νοσταλγία, αλλά προχωρήστε και λίγο ρε μάγκες, έλεος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...