Προς το περιεχόμενο

Mini Sports DV 1080P HD Action Camera Web Cam 13€@tomtop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχουμε κανενα review? αν ειναι επιπεδου eken αξιζει 100%

Αν βρεις και κανενα 4k μοντελο, ακομα καλύτερα :P

Επεξ/σία από serdakis
Δημοσ.

Ενημερωτικά μια που αγόρασα πριν κάνα χρόνο στα 20 περίπου ευρώ ήταν χειρότερη και από κατι κάμερες των παλιών nokia πχ

• Moderators
Δημοσ.

Εγω θα ελεγα α) να κρατησετε τα λεφτα σας και β) να μην αγοραζετε ο,τι σας σερβιρουν χωρις να το ψαχνετε.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Εγω θα ελεγα α) να κρατησετε τα λεφτα σας και β) να μην αγοραζετε ο,τι σας σερβιρουν χωρις να το ψαχνετε.

Συμφωνώ απόλυτα. Άλλωστε έχουν αναφερθεί παράπονα στο amazon για την συγκεκριμένη ότι δεν διαβάζει micro sd σε κάποιους κατόχους, ψάχτε το λίγο. 

Eν τω μεταξύ όταν την Elephone Rexso την βρίσκεις στα 23 ευρώ τώρα σε Ευρωπαϊκή αποθήκη (με κάνα κουπόνι αν ψάξεις μπορεί και χαμηλότερα), την οποία πολλοί απο εμάς την είχαμε πάρει στα ~19 ευρώ πρίν μερικούς μήνες και είναι αξιοπρεπής για τα χρήματά της (τραβάει και 1080p 60fps), δεν πάς να δώσεις 13 ευρώ σε μια noname. ;) 

https://www.geekbuying.com/item/Elephone-REXSO-Explorer-X-Action-Camera-4K-30FPS-387887.html

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Η μόνη μου σκέψη είναι αν η αγορά του πακέτου για χρήση κυρίως των 4ων μπαταριών σε άλλη αντίστοιχη camera μπορεί να αγνοηθεί. Τα  volt από όσο είδα είναι ίδια, η χωρητικότητα είναι μικρότερη. Δεν βρήκα πακέτο με 2-3-4 μπαταρίες σε συγκρίσιμη τιμή... χώρια ότι υπάρχουν περιορισμοί μεταφοράς μπαταριών στην Ελλάδα με το ταχυδρομείο. Και απ´όσο ξέρω τα αξεσουάρ μόνα τους ταιριάζουν σε πολλές άλλες συσκευές και αν αγοραστούν μόνα τους έχουν σίγουρα αντίστοιχο (ή και ψηλότερο) αντίτιμο ...

Ο σχολιασμός αφορά την χρήση των υπολοίπων αντικειμένων του πακέτου, εκτός της camera. Θεωρώ intopic.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Silenzio είπε

υπάρχει περίπτωση αυτές οι μπαταρίες να είναι συμβατές με την elephone που πήραμε πρόσφατα στα 18 ευρώ?

Ναι, σε όλες αυτές τις φασόν κάμερες οι μπαταρίες είναι συμβατές και όλες αναφέρουν 900mAh χωρητικότητα.

Έχω και μια sector 4k απο Mediamarkt που ερχόταν με 2 μπαταρίες και κάνουν κανονικά στην Elephone και το αντίθετο. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την αγόρασε κανείς ; Πήρα μια για τα παρελκόμενα που έχει και η κάμερα δεν έχει καν μενού ρυθμίσεων.

Μεγάλη κινεζιά τελικά άλλα γράφουν οι οδηγείς που έχει η συσκευασία  και άλλα ισχύουν,

βρέθηκε το μενού με τις ρυθμίσεις . 

Επεξ/σία από papg
βρέθηκε λύση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...