MitsarasAth Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παίδες ,πρώτα απολα δεν έχω ασχοληθεί ιδαιτερα με το web development, έφτιαξα μόνος μου μια ιστοσελίδα από το μηδέν χωρίς την χρίση wordpress,joomla . Tωρα θέλω να την αναιβάσω στο διαδίκτυο, θα ήθελα να μου προτείνετε αν υπάρχει κάποιος χώρος φιλοξενίας δωρεάν ο οποίος όμως να συνδέεται με κάποια βάση να κάνει κάποιες στοιχειώδης λειτουργίες όπως κάποια αποθήκευση δεδομένων(πχ σε μια log in φόρμα τα στοιχειά ). σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από MitsarasAth
becoming_I Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν είναι απλή HTML τότε δοκίμασε με το github ή το gitlab pages ΥΓ. Α άκυρο τώρα είδα ότι θες βάση δεδομένων. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από becoming_I
michalistr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, δοκίμασε το https://www.000webhost.com/ Κατ' αρχάς είναι δωρεάν, τουλάχιστον αν θες να πειραματιστείς και επίσης προσφέρει και βάση δεδομένων. Υπάρχουν και αρκετά βιντεάκια που θα σε βοηθήσουν να ανεβάσεις την ιστοσελίδα σου. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δίπλα από το domain σου θα προστεθεί και το: (domain).000.webhost.com. Πιστεύω είναι αρκετά καλό για ξεκίνημα.
MitsarasAth Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, michalistr είπε Καλησπέρα, δοκίμασε το https://www.000webhost.com/ Κατ' αρχάς είναι δωρεάν, τουλάχιστον αν θες να πειραματιστείς και επίσης προσφέρει και βάση δεδομένων. Υπάρχουν και αρκετά βιντεάκια που θα σε βοηθήσουν να ανεβάσεις την ιστοσελίδα σου. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δίπλα από το domain σου θα προστεθεί και το: (domain).000.webhost.com. Πιστεύω είναι αρκετά καλό για ξεκίνημα. εγινε σε ευχαριστω πολυ !
becoming_I Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Απλά να έχεις υπόψη σου ότι ο συγκεκριμένος δωρεάν hoster έχει κακή φήμη. Μπορεί να σου κατεβάσει το site ανα πάσα στιγμή χωρίς λόγο. Αλλά αφού λες ότι το θες για πειραματισμό, μικρό το κακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα