Teodomer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Olympus OM-D E-M10 Mark II ή Panasonic Lumix DMC-GX80 και γιατι. και αν παρω μονο το body υπαρχει κανας φτηνος φακος?
Dr_73 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Για τι χρήση τη θες ;;; Για φωτογραφία και η olympus και η panasonic χάνουν από τη nikon d3400 που τη βρίσκεις πολύ φθηνή και άνευ φακού , ενώ π.χ. έχει και πολύ καλό ευρυγώνιο ζουμ φακό σε καλή τιμή.
Teodomer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 προσπαθω να αποφυγω τις DSLR λογω μεγεθους. η χρηση που θελω ειναι κυριως η φωτογραφια (landscapes, street photography και ατομα ποτρετα κτλ) και θελω στο κοντινο μελλον να ασχοληθω με το astrophotography. ειχα μια κομπακτ καμερα τις σαμσουγκ και τωρα βγαζω με το κινητο μ (xiaomi redmi note 5)
babisskg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Teodomer είπε προσπαθω να αποφυγω τις DSLR λογω μεγεθους. η χρηση που θελω ειναι κυριως η φωτογραφια (landscapes, street photography και ατομα ποτρετα κτλ) και θελω στο κοντινο μελλον να ασχοληθω με το astrophotography. ειχα μια κομπακτ καμερα τις σαμσουγκ και τωρα βγαζω με το κινητο μ (xiaomi redmi note 5) Μαζί με την καλημέρα μου , δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από τις δύο μηχανές , αν και έχω τίς καλύτερες αν όχι άριστες εντυπώσεις από την Olympus γενικά , μιάς και χρησιμοποιούσα κάποιες παλιότερα , για τα ναι και όχι , δεν μπορώ να πω πολλά , διότι χρησιμοποιώ ακόμη και σήμερα και DSLR και mirrorless και .... για διαφορετικούς λόγους το καθένα . Σίγουρα μιά mirrorless μπορεί να γίνει ένα testbed για χρήση με αρκετούς φακούς , σίγουρα μιά DSLR είναι ένα πιό μακρόπνοο σύνολο ...... αν επρόκειτο για την Olympus θα αλληθώριζα ευχαρίστως προς την em 5 κι' αν μπορούσα οικονομικά προς την em 1 . Επισυνάπτω το λινκ για μία από τις καλύτερες σελίδες γύρω από τις Olympus και όχι μόνον ........ http://www.wrotniak.net/photo/m43/em10.3.html Καλή επιτυχία στην επιλογή σας , μην μείνετε πολύ καιρό στο ψάξιμο γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα