Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω χαλαζοχτυπημένο αυτοκίνητο 14 ετών και χρειάζεται ολική βαφή οπότε πρέπει πρώτα να γίνει PDR. Ξέρει κανείς κάποιον Θεσ/νίκη και σε τι τιμές παίζει περίπου για όλο το αυτοκίνητο (μικρό)? Επίσης το αποτέλεσμα είναι όντως κομπλέ, τουλάχιστον σε επίπεδο που επιτρέπει την βαφή να κάτσει σωστά? Αν πάρω εγώ ένα από τα κιτ που υπάρχει στο 50ευρω θα καταφέρω να κάνω την δουλειά μόνος μου? Ευχαριστώ
RedPriest Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 15/9/2018 στις 5:41 ΜΜ, Rzarector είπε Έχω χαλαζοχτυπημένο αυτοκίνητο 14 ετών και χρειάζεται ολική βαφή οπότε πρέπει πρώτα να γίνει PDR. Ξέρει κανείς κάποιον Θεσ/νίκη και σε τι τιμές παίζει περίπου για όλο το αυτοκίνητο (μικρό)? Επίσης το αποτέλεσμα είναι όντως κομπλέ, τουλάχιστον σε επίπεδο που επιτρέπει την βαφή να κάτσει σωστά? Αν πάρω εγώ ένα από τα κιτ που υπάρχει στο 50ευρω θα καταφέρω να κάνω την δουλειά μόνος μου? Ευχαριστώ Εφοσον το αυτοκινητο θα βαφει γιατι να γινει paintless dent repair οπως λες;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, RedPriest είπε Εφοσον το αυτοκινητο θα βαφει γιατι να γινει paintless dent repair οπως λες; Διότι αλλιώς δεν θα κάτσει σωστά η βαφή και έτσι όπως είναι τώρα δεν το κάνουν. Μου λένε πρώτα πρέπει να γίνουν τα dents, αλλά καταλαβαίνεις πόσο θα μου πάρουν αυτοί για τέτοια δουλειά. Για αυτό ρωτάω για το PDR. Απ' ότι φαίνεται κανείς στο insomnia δεν έχει εμπειρία σε αυτό το θέμα όμως.
1988panos2171 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 http://www.dentstar.gr/el/ Αν έχεις κάλυψη καιρικών φαινομένων ενδέχεται να σε αποζημιώσουν. Ξέρουν εκεί πέρα τι θα σου πουν.
Zaytsev Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Ο πεθερός μου το κάνει εδώ και χρόνια, αλλά είναι Αττική, οπότε μακρυά για να πας. Όμως, κι αυτός και το προσωπικό του, έχουν παρακολουθήσει πολλές ώρες σε σεμινάρια και τα εργαλεία τους κόστισαν κάπου 1500€. Οπότε μόνος σου και με κάποιο κιτ των 50€, δεν ξέρω τι θα καταφέρεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε http://www.dentstar.gr/el/ Αν έχεις κάλυψη καιρικών φαινομένων ενδέχεται να σε αποζημιώσουν. Ξέρουν εκεί πέρα τι θα σου πουν. Φίλε μου αυτό έγινε πριν 10 χρόνια. Άστο... 10 ώρες πριν, Zaytsev είπε Ο πεθερός μου το κάνει εδώ και χρόνια, αλλά είναι Αττική, οπότε μακρυά για να πας. Όμως, κι αυτός και το προσωπικό του, έχουν παρακολουθήσει πολλές ώρες σε σεμινάρια και τα εργαλεία τους κόστισαν κάπου 1500€. Οπότε μόνος σου και με κάποιο κιτ των 50€, δεν ξέρω τι θα καταφέρεις... Είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα?
Zaytsev Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 16 minutes ago, Rzarector said: Είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα? Yeap. Ήταν αν όχι ο, από τους πρώτους που το έφερε στην Ελλάδα.
cger Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ParhsG είπε Για αθηνα εχουμε κατι δοκιμασμένο; dent-master.gr (Είχε κατάστημα στη Γλυφάδα και τώρα στο Ν. Κόσμο) AUTOBEAUTY PDR (Αγργυρούπολη) Ένα υποκατάστημα συνεργαζόμενο με το dent-master (Ν. Ηράκλειο στην Πλαπούτα) Αξιόλογοι και οι 3!!! Για Θεσσαλονίκη θα πρότεινα να πάρεις κάποιον από αυτούς γιατί μπορεί να τον έχεουν εκπαιδεύσει οι συγκεκριμένοι και να τον ξέρουν. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από cger
ParhsG Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Οκ εχω μερικά βαθουλωματα μαζεψει ευτυχως μικρά και το χρωμα δεν εχει σχεδον τιποτα, κυριως για ψυχολογικους λογους
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, cger είπε dent-master.gr (Είχε κατάστημα στη Γλυφάδα και τώρα στο Ν. Κόσμο) AUTOBEAUTY PDR (Αγργυρούπολη) Ένα υποκατάστημα συνεργαζόμενο με το dent-master (Ν. Ηράκλειο στην Πλαπούτα) Αξιόλογοι και οι 3!!! Για Θεσσαλονίκη θα πρότεινα να πάρεις κάποιον από αυτούς γιατί μπορεί να τον έχεουν εκπαιδεύσει οι συγκεκριμένοι και να τον ξέρουν. Ξέρουμε περίπου οι τιμές σε τι επίπεδα κινούνται για όλο το αυτοκίνητο, δλδ για αρκετά βαθουλώματα (ούτε να τα μετρήσω δεν γίνεται)??
ParhsG Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Rzarector είπε Ξέρουμε περίπου οι τιμές σε τι επίπεδα κινούνται για όλο το αυτοκίνητο, δλδ για αρκετά βαθουλώματα (ούτε να τα μετρήσω δεν γίνεται)?? Νομιζω δεν αξιζει. Απο οτι ειχα δει (δεν εχω ψαξει παλι τιμες) ισως παει και 50+ ευρω το 1, αλλα αν εχεις 1-2 τα δινεις IMO Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από ParhsG
cger Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Rzarector είπε Ξέρουμε περίπου οι τιμές σε τι επίπεδα κινούνται για όλο το αυτοκίνητο, δλδ για αρκετά βαθουλώματα (ούτε να τα μετρήσω δεν γίνεται)?? Αν δεν το δουν από κοντά κανείς δεν μπορεί να σου δώσει τιμή από το τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα