louben Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 ΠΑιδια εδω και πολυ καιρο δεν μπορω να συνδεθω στο outlook με τους yahoo/gmail λογαριασμους ηλεκτρονικου ταχυδρομειου με τους οποιους εως τωρα δεν ειχα ποτε προβλημα. Φαινονται κανονικα αλλα δεν δειχνουν να κατεβαζουν την οιαδηποτε αλληλογραφια. Εννοειται οτι απο chrome μπαινω και βλεπω τα mails κανονικα. Με hotmail δεν εχω προβλημα. Κωδικοι εννοειται οτι ειναι οι σωστοι. Τι φταιει?
xrhstosiak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 https://support.google.com/accounts/answer/6010255?hl=en
louben Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Αν καταλαβα καλα εχει παψει το gmail να συνεργαζεται με το outlook γιατι το θεωρει ανασφαλες; Ισχυει το ιδιο και για το yahoo mail? Να τονισω παντως οτι απο το laptop (το οποιο το ανοιγω μια στις τοσες ) και απο το windows phone μου μπαινω στα mail μεσω outlook κανονικα. Επισης διαπιστωσα οτι δεν μπορω να απεγκαταστησω το outlook. Ή μηπως μπορω;
jim_p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν εχει "παψει" το gmail να συνεργαζεται με κατι, απλα ειανι οι γνωστες μαλακιες της google να οριζει προγραμματα σαν ανασφαλη για να σε κανει να χρησιμοποιεις αυτα που θελει αυτη. Το ιδιο και η yahoo, μονο που αυτη ειναι αλλο ανεκδοτο γιατι το yahoo mail το εχουν χακαρει τοσες φορες, οποτε δεν ειναι οι εφαρμογες που θελει ο χρηστης μη ασφαλεις αλλα η ιδια η yahoo ενα αχουρι. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από jim_p
louben Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Thanks για την απαντηση. Εντυπωσιακο παντως ειναι (και αυτο μου προκαλει μεγιστη απορια) πως γινεται το outlook στο laptop/windows phone να λειτουργει κανονικα και με yahoo/gmail, ενω στο desktop οχι.
kormos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, louben είπε Thanks για την απαντηση. Εντυπωσιακο παντως ειναι (και αυτο μου προκαλει μεγιστη απορια) πως γινεται το outlook στο laptop/windows phone να λειτουργει κανονικα και με yahoo/gmail, ενω στο desktop οχι. Τι Outlook χρησιμοποιείς; (Εκδόσεις)
louben Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Στο desktop που εχω το προβλημα φοραω outlook Έκδοση 16005.10730.20096.0
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Θα πρέπει να επιτρέψεις σε λιγότερο ασφαλές εφαρμογές να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό σου. Ακολούθησε τις οδηγίες : https://support.google.com/accounts/answer/6010255?hl=el Αν δεν κάνεις αυτή την αλλαγή, δεν θα μπορέσεις να δεις τα μηνύματα στον mail client της επιλογής σου.
louben Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Οι οδηγιες αναφερονται σε ο,τιδηποτε εχει να κανει σχεση με την google οχι με το outlook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα