hp8 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) μηπως βοηθησει αυτο? Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από hp8
rossi123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) J'ai lu le document pdf au format pdf (dans le menu que vous avez choisi) et j'utilise pdf pour utiliser le document pdf et utiliser le Tutuapp 9apps Showbox. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2019 από rossi123
hanifanze Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 15/9/2018 στις 12:39 ΜΜ, Giagoula66 είπε Αγαπητοι φιλοι θελω την βοηθεια σας. Εχω ενα sony vaio φορητο 2008 αγορα με windows 10, εκτυπωτη hp deskjet 1015. Ενω δινω εντολη για εκτυπωση φαίνεται ότι την παίρνει Onlinesbi sudoku aadhar card δείχνει ενα εγγραφο στη σειρα αλλα δεν εκτυπωνει στο τελος τιποτα , ουτε την δοκιμαστικη σελιδα αλλα εκτυπωνει το alignment στις ιδιοτητες. Εχω και ενα hp φορητο τον εβαλα να εκτυπωσει ολα οκ. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.Εκανα εγκατασταση απεγκαταστση το ιδιο προβλημα. Ευχαριστω Αν με αυτό τον τρόπο τυπωθεί, κάτι συμβαίνει με το Word. Αν όμως δεν εκτυπώνεται, τότε ίσως να είναι κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση του εκτυπωτή, αν και δεν το νομίζω αφού, όπως γράφεις, τον έκανες απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από hanifanze
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα