BlueBlood7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Για τσέκαρε στο C:\Windows\System32\spool\PRINTERS αν υπάρχουν αρχεία. Αν ναι κάντα όλα delete. Και πάλι βέβαια θα έπρεπε να εκτυπώνει την δοκιμαστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα... Δεν μπορω να εκτυπωσω; Δεν κανει κατι ο εκτυπωτης μου... Και δεν μπορω να διαγραψω εναν αλλο... Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Καλημερα... Δεν μπορω να εκτυπωσω; Δεν κανει κατι ο εκτυπωτης μου... Mπορει να φταιει κατι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Στις 28/3/2019 στις 8:38 ΠΜ, takoulou είπε Καλημερα... Δεν μπορω να εκτυπωσω; Δεν κανει κατι ο εκτυπωτης μου... Mπορει να φταιει κατι;; Όταν πατάς εκτύπωση και σου ανοίγει το παράθυρο έχεις κάνει επιλογή του εκτυπωτή σου;;;;;;; Μήπως κατά λάθος υπάρχει άλλη επιλογή και τα windows δεν τον βρίσκουν;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Καλημερα...Οχι κανονικα γινεται η επιλογη αυτου του συγκεκριμενου εκτυπωτη.... Απλα δινει την εντολη και μετα δεν εκτυπωνει... Κατι παιζει... Καπου υπαρχει το προβλημα... Που ομως;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Καποια στιγμή μου το ειχα κανει εκτυπωτης αυτο λογω του antivirus. Το επομενο που θα δοκίμαζα είναι να απεγκαταστησω όλους του drivers και υστερα στην registry των win να πεταξω ότι σκουπίδια απο άλλους drivers υπάρχουν. Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Print\Printers Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Print\Environments\Windows x64\Driver Υστερα ξανα καθαρη εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω κατεβασει τους drivers κανονικα... Εχω εγκαταστησει παλι πολλες φορες τον εκτυπωτη αλλα το προβλημα παραμενει... Δεν εκτυπωνει... Που αλλου ειναι το προβλημα... Πριν μερικες μερες εκτυπωνε... (Παραπανω στην εικονα που εχω βαλει δεν γινεται η διαγραφη του αλλου εκτυπωτη) Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν συνδέσεις τον εκτυπωτή σε άλλον Η/Υ εκτυπώνει ; Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από nik0laus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δεν το εχω προσπαθησει αυτο... Το καλωδιο που εχει δεν κανει σε αλλο μηχανημα laptop που εχω.. 28 λεπτά πριν, Crybal είπε Καποια στιγμή μου το ειχα κανει εκτυπωτης αυτο λογω του antivirus. Το επομενο που θα δοκίμαζα είναι να απεγκαταστησω όλους του drivers και υστερα στην registry των win να πεταξω ότι σκουπίδια απο άλλους drivers υπάρχουν. Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Print\Printers Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Print\Environments\Windows x64\Driver Υστερα ξανα καθαρη εγκατασταση. Απο που μπορω αυτο να το κανω... Και πριν δουλευε το antivirus και δεν ειχα κανενα προβλημα...Δοκιμαστικη σελιδα εκτυπωνει απο το κουμπι του εκτυπωτη... Αλλα απο τον υπολογιστη μου οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Ποιος εκτυπωτής είναι και με τι καλώδιο τον έχεις συνδέσει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, nik0laus είπε Ποιος εκτυπωτής είναι και με τι καλώδιο τον έχεις συνδέσει ; Τον εχω παραπανω σε φωτογραφια.. HP laser jet 1100MS.. Και το αναφερω... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχεις ελέγξει αν η παράλληλη θύρα του υπολογιστή είναι ενεργή ; Έχεις άλλο καλώδιο να κάνεις κάποια δοκιμή ; Ποιο λειτουργικό σύστημα έχεις στοn H/Y ; Δοκίμασε και με μια live linux διανομή (πχ mint ) να δεις αν δουλεύει . Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από nik0laus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.. Απο οτι εχω δει 4 ώρες πριν, nik0laus είπε Έχεις ελέγξει αν η παράλληλη θύρα του υπολογιστή είναι ενεργή ; Έχεις άλλο καλώδιο να κάνεις κάποια δοκιμή ; Ποιο λειτουργικό σύστημα έχεις στοn H/Y ; Δοκίμασε και με μια live linux διανομή (πχ mint ) να δεις αν δουλεύει . Απο οτι εχω δει δουλευει η παραλληλη θυρα...Νομιζω ειναι ενεργη.. Με αλλο καλωδιο δεν εχω κανει δοκιμη.. Windows 7 64 bit εχω επανω... Μου εκτυπωνε πριν μερικες μερες.. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_tzev Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Πρώτα απο όλα διέγραψε ότι άλλον εκτυπωτή βλέπει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Καλησπερα... Να δαγραψω ολους τους εκτυπωτες... Ο ενας εκτυπωτης δεν μπορει να διαγραφει... Το προσπαθησα και δεν γινεται... Πως μπορει να γινει; Με δεξι κλικ δεν γινεται... Καπως αλλιως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα