mindreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Το τελευταιο διαστημα μενω σε μια καλη πολυκατοικια, δηλαδη γενικα μενει καλος κοσμος, γιατι ολα τα διαμερισματα ανηκουν στον ιδιο ιδιοκτητη, και γενικως προσεχει σε ποιους νοικιαζει. Τα αμαξια ειναι σε πυλωτη, και αυτο βολευει πολυ για πολλους λογους. Ωστοσο, προσφατα ηρθε στην πολυκατοικια μια οικογενεια, που δεν ξερω πως ακριβως να την χαρακτηρισω. Γενικα ειμαι ανοικτος και δεκτικος προς τους παντες, και προσπαθω να διατηρω παντα καλες σχεσεις με ολους κλπ. Αλλα πρεπει να σας δωσω να καταλαβετε περι τινος προκειται, οποτε δεν γινεται να αποφευχθουν καποιοι χαρακτηρισμοι. Η οικογενεια αυτη λοιπον, γονεις και δυο μικρα αγορια, μαλλον πρεπει να ηρθε απο πολυ 'αγονη' γραμμη. Δεν ειμαι και σιγουρος αν ειναι και Ελληνες, με οτι αυτο μπορει να σημαινει. Οπως και να χει, για να μην μακρυγορω, ενω οι γονεις φαινονται ησυχοι, τα παιδια ειναι μικροι 'νταβεληδες'. Οκ, ολοι ξερουμε πως κανουν τα μικρα αγορια, και οι περισσοτεροι λεμε 'παιδια ειναι', αλλα πιστεψτε με αυτα κανουν σαν λιονταρια που τα εχεις κλεισμενα σε κλουβια, και θελουν να το σκασουν... Ειναι βεβαια σημαντικο και τι αγωγη δινει καθενας στα παιδια του, αν τα μαθαινει να τηρουν καποιους κανονες, ή αν τα αφηνει εντελως 'αμολητα', και οποιον παρει ο χαρος.... Αυτα τα παιδια λοιπον, κυκλοφορουν πραγματικα 'αγριεμενα' στην πυλωτη, αλλοτε με ποδηλατα, αλλοτε με παιδικα πιστολια και ουτω καθεξης.... Σημερα ειδα ενα, να χτυπα το καπω του διπλανου αυτοκινητου απο το δικο μου.... Η μανα, ανεμελη απο μακρια, ζητημα αν εριχνε κανενα βλεφαρο....αρκει να μην χτυπησει κανενα αμαξι τα παιδια της...κατα τα λοιπα, ας γκρεμισουν και την πολυκατοικια...ιδιος χαμος γινεται και οταν δεν ειναι στην πυλωτη, ουρλιαζουν μες το διαμερισμα τους... Δεν εχω αμφιβολια οτι και το δικο μου αμαξι, πιθανοτατα θα 'κακοπαθει' απο αυτα. Οι αλλοι εχουν παλιοτερα αμαξια, πιο κακοσυντηρημενα απο οσο βλεπω, ισως να μην νοιαζονται και τοσο... Αλλα δεν ξερω και τι να κανω. Αν κανω παρατηρηση, ειτε σε γονεις, ειτε στα παιδια, ποιος μου λεει οτι δεν θα μου το ξεσκισουν μετα με τη θεληση τους; Δηλαδη, αν τωρα γινεται αθελα τους, μετα μπορει να γινει κατι συστηματικο, ειτε πχ απο πατερα (αν και φαινεται ησυχος...) που του 'προσβαλαν' το βλασταρι-αγριμι (παρε να χεις γρατσουνια, που προσεχες τοσο, και τους εκανες παρατηρηση), ειτε απο τα ιδια τα παιδια, που αν δεν εχουν κανονες απο γονεις, και τι να λεει αν τους πεις εσυ κατι...εσυ θα τα βαλεις σε πειθαρχια; Ειμαι προβληματισμενος με την κατασταση...
Dark_Nightfall Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, mindreader είπε Το τελευταιο διαστημα μενω σε μια καλη πολυκατοικια, δηλαδη γενικα μενει καλος κοσμος, γιατι ολα τα διαμερισματα ανηκουν στον ιδιο ιδιοκτητη, και γενικως προσεχει σε ποιους νοικιαζει. Τα αμαξια ειναι σε πυλωτη, και αυτο βολευει πολυ για πολλους λογους. Ωστοσο, προσφατα ηρθε στην πολυκατοικια μια οικογενεια, που δεν ξερω πως ακριβως να την χαρακτηρισω. Γενικα ειμαι ανοικτος και δεκτικος προς τους παντες, και προσπαθω να διατηρω παντα καλες σχεσεις με ολους κλπ. Αλλα πρεπει να σας δωσω να καταλαβετε περι τινος προκειται, οποτε δεν γινεται να αποφευχθουν καποιοι χαρακτηρισμοι. Η οικογενεια αυτη λοιπον, γονεις και δυο μικρα αγορια, μαλλον πρεπει να ηρθε απο πολυ 'αγονη' γραμμη. Δεν ειμαι και σιγουρος αν ειναι και Ελληνες, με οτι αυτο μπορει να σημαινει. Οπως και να χει, για να μην μακρυγορω, ενω οι γονεις φαινονται ησυχοι, τα παιδια ειναι μικροι 'νταβεληδες'. Οκ, ολοι ξερουμε πως κανουν τα μικρα αγορια, και οι περισσοτεροι λεμε 'παιδια ειναι', αλλα πιστεψτε με αυτα κανουν σαν λιονταρια που τα εχεις κλεισμενα σε κλουβια, και θελουν να το σκασουν... Ειναι βεβαια σημαντικο και τι αγωγη δινει καθενας στα παιδια του, αν τα μαθαινει να τηρουν καποιους κανονες, ή αν τα αφηνει εντελως 'αμολητα', και οποιον παρει ο χαρος.... Αυτα τα παιδια λοιπον, κυκλοφορουν πραγματικα 'αγριεμενα' στην πυλωτη, αλλοτε με ποδηλατα, αλλοτε με παιδικα πιστολια και ουτω καθεξης.... Σημερα ειδα ενα, να χτυπα το καπω του διπλανου αυτοκινητου απο το δικο μου.... Η μανα, ανεμελη απο μακρια, ζητημα αν εριχνε κανενα βλεφαρο....αρκει να μην χτυπησει κανενα αμαξι τα παιδια της...κατα τα λοιπα, ας γκρεμισουν και την πολυκατοικια...ιδιος χαμος γινεται και οταν δεν ειναι στην πυλωτη, ουρλιαζουν μες το διαμερισμα τους... Δεν εχω αμφιβολια οτι και το δικο μου αμαξι, πιθανοτατα θα 'κακοπαθει' απο αυτα. Οι αλλοι εχουν παλιοτερα αμαξια, πιο κακοσυντηρημενα απο οσο βλεπω, ισως να μην νοιαζονται και τοσο... Αλλα δεν ξερω και τι να κανω. Αν κανω παρατηρηση, ειτε σε γονεις, ειτε στα παιδια, ποιος μου λεει οτι δεν θα μου το ξεσκισουν μετα με τη θεληση τους; Δηλαδη, αν τωρα γινεται αθελα τους, μετα μπορει να γινει κατι συστηματικο, ειτε πχ απο πατερα (αν και φαινεται ησυχος...) που του 'προσβαλαν' το βλασταρι-αγριμι (παρε να χεις γρατσουνια, που προσεχες τοσο, και τους εκανες παρατηρηση), ειτε απο τα ιδια τα παιδια, που αν δεν εχουν κανονες απο γονεις, και τι να λεει αν τους πεις εσυ κατι...εσυ θα τα βαλεις σε πειθαρχια; Ειμαι προβληματισμενος με την κατασταση... Να μείνεις σε μονοκατοικία.
tsipakis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 28 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Να μείνεις σε μονοκατοικία. γιατι χαλας bandwidth για μαλακιες ;
Dark_Nightfall Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, tsipakis είπε γιατι χαλας bandwidth για μαλακιες ; Σε λάθος άτομο απευθύνεται η ερώτηση i suppose.
tutuyo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δεν ξερω εαν μπορεις να ενεργησεις ΠΡΙΝ γινει το κακο Ισως θα μπορουσες να κανεις μια συζητηση με τον πατερα, σε φιλικο τονο, απλα και μονο για να ξερει οτι υπαρχει θεμα. Αλλιως μια καλη κουκουλα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα