gia_nnis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, meletis_m είπε Πολλά δώσατε , γνωστός μου έβαψε εξ ολοκληρού Mazda 323 του 99 , και του κόστισε 550 ευρώ. Εννοείται σε φούρνο και λύθηκε ότι ΄έπρεπε Αν του δινει και 5 χρονια τουλαχιστον εγγυηση παω πασο.. Ολικη βαφη διπλης με υποστρωμα δεν υπαρχει περιπτωση να σου παρουν τοσα λιγα!!! Στα 500ευρω συνηθως η προεργασια ειναι ελαχιστη(αρπα κολλα) γι αυτο θα υπαρχουν ατελειες και λεπτομερειες.. αναμενεις και αποκολληση χρωματος..! 19 ώρες πριν, mp123 είπε Το εχουμε ξαναπει πολλακις. Πας σε κσταστημα με μπογιες αυτοκινητου.βλεπει ο ανθρωπος κωδικο χρωματος απο το ταμπελακι στις πορτες. Δινεις καπου στα 5 ως 7 ευρω παιρνεις καπου στα 150ml χρωμα μαζι με πινελακι. Σκουπιζεις καλα το μερος της γρατζουνιας και με μια μπατονετα περνας ενα χερι. Αφηνεις να στεγνωσει και ξαναπερνας. Με δυο τρια πλυσιματα μετα δεν φαινετε τιποτα. Αλοιφες για γρατζουνιες προσωπικα δεν βαζω. Χαλαει το χρωμα ασε που ειναι και πεταμενα λεφτα. Αυτα απο μενα.. Κατσε στα 7ευρω σου δινει 150ml συσκευασια με πινελακι? Ολοι τοσα παιρνουν?
mp123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, gia_nnis είπε Κατσε στα 7ευρω σου δινει 150ml συσκευασια με πινελακι? Ολοι τοσα παιρνουν? Εγω τοσα ειχα δωσει. Λογικα 150 ml ποσο παραπανω να δωσεις. Βλεπει τον κωδικο και στο φτιαχνει. Αν θελεις στο κανει και σε σπρει με κανενα 10ρικο.
ParhsG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, gia_nnis είπε Αν του δινει και 5 χρονια τουλαχιστον εγγυηση παω πασο.. Ολικη βαφη διπλης με υποστρωμα δεν υπαρχει περιπτωση να σου παρουν τοσα λιγα!!! Στα 500ευρω συνηθως η προεργασια ειναι ελαχιστη(αρπα κολλα) γι αυτο θα υπαρχουν ατελειες και λεπτομερειες.. αναμενεις και αποκολληση χρωματος..! Κατσε στα 7ευρω σου δινει 150ml συσκευασια με πινελακι? Ολοι τοσα παιρνουν? Και παντα ειναι βαψιμο απο πανω χωρις να λυσουν τιποτα.. Εγω που ειχα βρει σοβαρο συνεργείο με πολυ καλη δουλειά 1500+ άλλο που δεν αξιζε.
meletis_m Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, gia_nnis είπε Αν του δινει και 5 χρονια τουλαχιστον εγγυηση παω πασο.. Ολικη βαφη διπλης με υποστρωμα δεν υπαρχει περιπτωση να σου παρουν τοσα λιγα!!! Στα 500ευρω συνηθως η προεργασια ειναι ελαχιστη(αρπα κολλα) γι αυτο θα υπαρχουν ατελειες και λεπτομερειες.. αναμενεις και αποκολληση χρωματος..! Είναι του επαγγέλματος , 3 χρόνια το αμάξι δέν έχει δείξει σημάδια φθοράς.
mp123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Για οποιν ενδιαφερετε εδω βρισκουμε τον κωδικο χρωματος του αυτοκινητου. http://www.autopaint.gr/GREE/genika/noumeroxromatos.htm
ParhsG Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Παντως δινει και η αντιπροσωπεια σετ βερνικι και χρωμα για επιδιορθωσεις. Περιμενω ενα για να φτιάξω τη πορτα μη σκουριάσει που βρηκε απο κατω η γυναικα.
mindreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Σημερα ανακαλυψα απο το πουθενα, μια νεα γρατσουνια στο αυτοκινητο. Οχι πολυ βαθια μεν, αλλα ομως, υπαρκτη. Επειδη τυχαινει να εχω κλεισει ηδη, ημερομηνια για το ετησιο service στην αντιπροσωπεια (νεο αμαξι), τι λετε, μπορω να τους ζητησω, μπορουν να κανει κάτι καλυτερο απο εμενα, ο υπαλληλος του φανοποιειου της αντιπροσωπειας, σχετικα με τη γρατσουνια; Κανενα patch ισως, καμια καλη αλοιφη σε εμπειρα χερια, ή εστω με κανενα πινελακι αλλα με 'καλυτερο χερι' απο το δικο μου; Δωστε ελπιδα...αν υπαρχει.... Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από mindreader
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις το wd40 https://wd40.gr/?gclid=EAIaIQobChMI9-r4zrje6QIVGJSyCh1irwOoEAAYASAAEgJv1fD_BwE
mindreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις το wd40 https://wd40.gr/?gclid=EAIaIQobChMI9-r4zrje6QIVGJSyCh1irwOoEAAYASAAEgJv1fD_BwE Δεν φαινεται να κανει κατι για τις γρατσουνιες. Κανω λαθος;
Joshua21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, mindreader είπε Σημερα ανακαλυψα απο το πουθενα, μια νεα γρατσουνια στο αυτοκινητο. Οχι πολυ βαθια μεν, αλλα ομως, υπαρκτη. Επειδη τυχαινει να εχω κλεισει ηδη, ημερομηνια για το ετησιο service στην αντιπροσωπεια (νεο αμαξι), τι λετε, μπορω να τους ζητησω, μπορουν να κανει κάτι καλυτερο απο εμενα, ο υπαλληλος του φανοποιειου της αντιπροσωπειας, σχετικα με τη γρατσουνια; Κανενα patch ισως, καμια καλη αλοιφη σε εμπειρα χερια, ή εστω με κανενα πινελακι αλλα με 'καλυτερο χερι' απο το δικο μου; Δωστε ελπιδα...αν υπαρχει.... Ε προφανώς και είναι υπαρκτή, δεν θα μπορούσες να την ανακαλύψεις αν ήταν ανύπαρκτη. Τώρα αν είναι επιφανειακή - δλδ έχει γρατζουνιστεί μόνο το βερνίκι και όχι το χρώμα - μια αλοιφή θα καταφέρει να την αφαιρέσει, αν είναι πιο βαθιά δεν θα κάνει τίποτα. Το πέρασμα με πινελάκι ίσως και να καλύψει κάπως, αλλά σίγουρα θα φαίνεται. Το καλό πάντως με το φανοποιείο της αντιπροσωπείας είναι ότι σίγουρα θα έχουν πρόχειρα αλοιφή και πινελάκια, και πιθανότατα να έχουν και το δικό σου χρώμα. 1
Lanike71 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 H χειρότερη γρατζουνιά είναι η πρώτη. Στις υπόλοιπες, έχεις συνηθίσει... Γνώμη μου: μη δίνεις σημασία. Θα υπάρξουν πολλές, αλίμονο αν κάθε φορά αγχώνεσαι να πας στην αντιπροσωπία και να διορθώνεις. Μηχανάκια, ποδήλατα, κολόπαιδα με κλειδιά, ο απρόσεκτος που πάρκαρε μπρος ή πίσω σου...Όλοι είναι υποψήφιοι καταστροφείς του χρώματος. Δεν αξίζει. Και στο λέει ένας που τρελλαινόταν κάθε φορά, αλλά είδα ότι δεν παλεύεται. 8 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mindreader είπε Δεν φαινεται να κανει κατι για τις γρατσουνιες. Κανω λαθος; Μου το ειπε φιλος .Φτηνο ειναι .Κανε μια τοπικη δοκιμη . 1 ώρα πριν, Lanike71 είπε H χειρότερη γρατζουνιά είναι η πρώτη. Στις υπόλοιπες, έχεις συνηθίσει... Γνώμη μου: μη δίνεις σημασία. Θα υπάρξουν πολλές, αλίμονο αν κάθε φορά αγχώνεσαι να πας στην αντιπροσωπία και να διορθώνεις. Μηχανάκια, ποδήλατα, κολόπαιδα με κλειδιά, ο απρόσεκτος που πάρκαρε μπρος ή πίσω σου...Όλοι είναι υποψήφιοι καταστροφείς του χρώματος. Δεν αξίζει. Και στο λέει ένας που τρελλαινόταν κάθε φορά, αλλά είδα ότι δεν παλεύεται. Ετσι ελεγα κι εγω και πριν 3 χρονια εδωσα 800 ευρω για να τις φτιαξω . Τωρα μια απο τα ιδια αλλα δεν ειναι λυση και να μενουν . Οι γρατζουνιες εδικα στην Αθηνα ειναι στο "προγραμμα" Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από Γιάννης Platano
evoracing Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Αν δεν είναι βαθιές με μια αλοιφή είσαι μια χαρά. Αν έχουν ένα πολύ μικρό "γρέζι" τότε μπορείς να το περάσεις με γυαλόχαρτα νερού 1000-2000 (απαλά) και μετά με την αλοιφή. Υπάρχουν ανταπτοράκια που μπαίνουν μπροστά σε ηλεκτρικό κατσαβίδι για σφουγγάρια γυαλίσματος, αλλιώς με το χέρι (με πανάκι μικροϊνών καθαρό-καινούργιο) με μέτρια πίεση. Μια αλοιφή που χρησιμοποιώ είναι της Meguiar's και για ανταπτοράκι μπορείς να πάρεις αυτό. 1
tarantules Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Στην κόλαση να ξέρετε οτι υπάρχει ειδικό τμήμα για αυτούς που χαράζουν αυτοκίνητα και τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα.Απλά το λέω πληροφοριακά γιατί ένα φιλαράκι μου που δεν ζεί πλέον , έρχεται σχεδόν κάθε βράδυ στον ύπνο μου και μου εξιστορεί το δράμα που τραβάει κάθε μέρα.Τους κρεμάνε γυμνούς ανάποδα και φέρνουν άλλους καταδικασμένους από τις διπλανές πτέρυγες , τους δίνουν κλειδιά αυτοκινήτου και πάνε και χαράσουν πάνω στην πλάτη τους διάφορες ατάκες του στυλ "μεγειά το εργαλείο" , "να το προσέχεις μην στο φάνε" και άλλα τέτοια.Αυτό γίνεται τα σαββατοκύριακα που είναι χαλαρά.Τις καθημερινές τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί πάνω στις πληγές σου ρίχνουν και οινόπνευμα. Για να μην λέτε οτι δεν σας προειδοποιήσαμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα