Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας..Το έκαναν τελικά κ στο δικό μου...Είναι αρκετές σε μαύρο Bravo..

Δεν φαίνονται να είναι βαθιές..

Κάποια λύση οικονομική κ δοκιμασμένη?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μου εχει πει φανοποιος οτι αν μετο νυχι σου το περνας απο πανω και βρισκει αντισταση θελει βαψιμο .λοιως μπορει και με αλοιφη

Δεν είναι βαθιές ευτυχώς!Κάποια αλοιφή έχεις υπόψιν σου?Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Το εχουμε ξαναπει πολλακις. Πας σε κσταστημα με μπογιες αυτοκινητου.βλεπει ο ανθρωπος κωδικο χρωματος απο το ταμπελακι στις πορτες. Δινεις καπου στα 5 ως 7 ευρω παιρνεις καπου στα 150ml χρωμα μαζι με πινελακι. Σκουπιζεις καλα το μερος της γρατζουνιας και με μια μπατονετα περνας ενα χερι. Αφηνεις να στεγνωσει και ξαναπερνας. Με δυο τρια πλυσιματα μετα δεν φαινετε τιποτα. Αλοιφες για γρατζουνιες προσωπικα δεν βαζω. Χαλαει το χρωμα ασε που ειναι και πεταμενα λεφτα. Αυτα απο μενα..

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

oi αλοιφες τρωνε το βερνικι γυρω απο την γρατζουνια που θα τριψεις

μετα απο 2-3 χρονια εκει που εχεις τριψει θα ξεθωριασει

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εάν δέν είναι βαθιές , το αφήνεις να μαζέψει και άλλες και το πάς είτε για βάψιμο ολικό ή σε κάποιον που γυαλίζει-κερώνει και θα στο περάσει με αλοιφαδόρο.

Πραγματικά θα δείς άλλο αμάξι, έχω σκοπο να το κάνω στο δικο μου καθώς έκλεισε τα 14 χρόνια και ειναι και μαυρο. Είναι σαν να έχει αραχνιάσει ειδικα ο ουρανος

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Εάν δέν είναι βαθιές , το αφήνεις να μαζέψει και άλλες και το πάς είτε για βάψιμο ολικό ή σε κάποιον που γυαλίζει-κερώνει και θα στο περάσει με αλοιφαδόρο.

Πραγματικά θα δείς άλλο αμάξι, έχω σκοπο να το κάνω στο δικο μου καθώς έκλεισε τα 14 χρόνια και ειναι και μαυρο. Είναι σαν να έχει αραχνιάσει ειδικα ο ουρανος

Πως το επλενες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Μια κουβεντα ειναι αυτη...800 ευρω εδωσα πριν 2 χρονια για τετοιες μαζεμενς γρατζουνες.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Πως το επλενες;

Με ειδικό για αμάξια. Ίσως ευθύνεται και ο ήλιος. 

Πλέον το βάζω σε σκιά , κάνει μια μουριά που έχω φυτέψει εδω και 10 χρόνια.

Όλο το υπόλοιπο αμάξι είναι σαν καινούργιο, σε σύγκριση με Mazda που έχω δει και έχουν χάλια ποιότητα στο θέμα χρώματος

35 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μια κουβεντα ειναι αυτη...800 ευρω εδωσα πριν 2 χρονια για τετοιες μαζεμενς γρατζουνες.

Πολλά δώσατε , γνωστός μου έβαψε εξ ολοκληρού Mazda 323 του 99 , και του κόστισε 550 ευρώ. Εννοείται σε φούρνο και λύθηκε ότι ΄έπρεπε

• Like 1
Δημοσ.

Η πρώτη γρατζουνιά ήταν μαχαιριά για εμένα. Την επόμενη εβδομάδα που είδα και κατεβασμένο τον καθρέφτη, από την πλευρά που έβλεπε στο πεζοδρόμιο, πήρα απόφαση ότι δεν είμαστε λαός που να σέβεται περιουσίες.

Αν έχεις περιποιημένο αυτοκίνητο, να περιμένεις πολλές.

Για μένα, ότι είπε ο παραπάνω. Μόνο βάψιμο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, meletis_m είπε

Πολλά δώσατε , γνωστός μου έβαψε εξ ολοκληρού Mazda 323 του 99 , και του κόστισε 550 ευρώ. Εννοείται σε φούρνο και λύθηκε ότι ΄έπρεπε

Σε 3-4 που ειχα ρωτησει τοσα μου ειχαν πει .Χωρις βαψιμο ουρανου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...