zaskar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Καλησπέρα, μόλις έκανα εγκατάσταση το Madrake Linux 9.2 στον υπολογιστή για πρώτη φορά. Θέλω να ρωτήσω μερικά πραγματάκια. 1. Από πού αλλάζω τον συνδυασμό που είχα ορίσει ( Alt+Shift ) για την εναλλαγή του πληκτρολογίου από τα Αγγλικά στα Ελληνικά. 2. Γιατί όταν αλλάζω το πληκτρολόγιο από τα αγγλικά στα ελληνικά στο open office για παράδειγμα, μου εμφανίζει κενά αντί για γράμματα. Μόνο στα ελληνικά. Όταν το επαναφέρω στα αγγλικά γράφει κανονικότατα. 3. Πως θα εγκαταστήσω το modem μου και θα δημιουργήσω μια dial-up; Σεβαστείτε την ασχετοσύνη μου. Είναι μια φιλότιμη προσπάθεια να αλλάξω λειτουργικό. Ευχαριστώ.
coffeex Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Kalos hr8es ston kosmo tou Linux 1)Sto control center toy KDE 2)Mallon den exeis egkatasthsh thn Ellhnikh yposthriksh gia to OpenOffice, an psakseis sto forum 8a deis pws mporeis na to kaneis. 3) Ti modem exei (marka kai typos px Usb,pci..);
zaskar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Είναι ένα 3com U.S. Robotics 56KFaxmodem εξωτερικό με σειριακή σύνδεση. Σε παρακαλώ όμως γίνε όσο πιο απλοϊκός μπορείς για να σε καταλαβαίνω. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.