mastoras007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ξέρει κανείς πως και αν λειτουργεί? Δεν βγάζω άκρη η εφαρμογή κάνει πολλά τρέλα μπαίνει βγαίνει συνδέετε ξεσυνδεετε μόνο του.γραφει ότι δεν υπάρχουν wifi fon σποτ ενώ εγώ βλέπω ένα διαθέσιμο.. Ίντερνετ παντος δεν έχω..
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Εσυ εχει διαθέσει τον δικό σου ρουτερ για Wififon;
mastoras007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εσυ εχει διαθέσει τον δικό σου ρουτερ για Wififon; Ναι αφού έχω εγγραφεί στην υπηρεσία.
cabdik Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) για να λειτουργησει το WiFi Fon θελει -τουλαχιστον θεωρητικα- να εισαι εγγεγραμμενος και εσυ, αλλα και οι αλλοι που εχουν σημα Wifi Fon. γιατι μου τυχαινει να βρισκω σημα Wifi Fon, αλλα να μην συνδεεται με τιποτα...! και φυσικα μπαινεις με τους δικους σου κωδικους, δεν χρειαζεσαι τπτ αλλο. αλλα ολα αυτα θεωρητικα. γιατι στην πραξη.......δεν ειναι τοσο ευκολο..!!! οπως με τις 24αρες ADSL συνδεσεις που θεωρητικα "εως 24" αλλα στην πραξη τα μισα...!!!!! ΥΓ δεν καταλαβα ποια εφαρμογη λες? δεν εχει καποια ειδικη εφαρμογη για να πιανεις Wifi. απλα ανοιγοντας το Wifi του κινητου-ταμπλετ, θα βρισκεις και ενα δικτυο με την ονομασια Wifi FON. σε αυτο συνδεεσε, οπου βρεις σημα. και αυτο γινετε αυτοματα οταν εισαι γραμμενος. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από cabdik
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω φέτος συνδέθηκα ανετα σε 2-3 σε διαφορα νησια που γύρισα Μόλις εντοπίσει το κινητό Wififon σου ανοίγει μια σελιδα και σου ζητάει username και password εκεί βάζεις αυτά που έχεις οτενετ.
mastoras007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μου είπανε από τον ΟΤΕ ότι πρέπει λέει να κατεβάσω μια εφαρμογή Wifi fon την κατέβασα αλλά δεν βγάζω άκρη δεν δουλεύει σωστά. Συνδέθηκα και στην εφαρμογή και μέσο wifi σήμερα λειτουργεί και μπαίνω ίντερνετ αλλά είναι λίγο περίεργο μια μπαίνει μια δεν μπαίνει μια με πετάει αλλά μπορεί να δουλεύει και απροβληματιστα για αρκετή ώρα. Οπότε την εφαρμογή την σβήνω απλά συνδεομαι με τα στοιχεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα