Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα bluetooth σε imac mid-2010 bootcamp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα imac 27 inch mid-2010 που του έχω βάλει bootcamp, και από windows 7 (64bit - professional N edition)  δεν παίζει σωστά το bluetooth.

Ενώ βρίσκει το ασύρματο ηχείο μου (και το sony srs-xb40 και το sony ht-ct80), δε μπορώ να ακούσω από το ηχείο.

Υποτίθεται ολοκληρώνει τη διαδικασία pairing και μετά μου λέει ότι δε βρίσκει drivers και είχε 3-4 bluetooth peripheral devices στο device manager με θαυμαστικό. Έπειτα, τσέκαρα το hardware ID και κατέβασα χειροκίνητα τους αντίστοιχους drivers και τώρα δε δείχνει προβλήματα συνδεσιμότητας ή drivers, αλλά ακόμα στο SOUND δε μου τη δείχνει σα συσκευή και δε μπορώ να κάνω κάτι.

Με δεξί κουμπί -->properties, στα services έχει audiosync, handsfree telephony, headset, remote control (ουσιαστικά είναι τα παραπάνω bluetooth peripheral devices). Όποιο και να διαλέξω δεν αλλάζει κάτι.

Φαντάζομαι πως είναι θέμα drivers, οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε ποιο driver να εγκαταστήσω για να παίξουν.. (ή αν κάποιος ξέρει, να μου πει τουλάχιστον ποιο δέκτη bluetooth έχει αυτό το παλιομηχάνημα μπας και βρω τον driver που θέλει).

ΑΝ έχετε κάποια άλλη ιδέα να δοκιμάσω κάτι...δεκτή εννοείται :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, μα το κατέβασα και επέλεξα από το device manager την bluetooth συσκευή, της είπα να πάει να πάρει drivers από κεί που κατέβασα το bootcamp, και μου λέει ότι έχω τους τελευταίους διαθέσιμους ήδη...

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, s2117 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση, μα το κατέβασα και επέλεξα από το device manager την bluetooth συσκευή, της είπα να πάει να πάρει drivers από κεί που κατέβασα το bootcamp, και μου λέει ότι έχω τους τελευταίους διαθέσιμους ήδη...

Πρέπει να καταργήσεις αυτούς που έχουν ήδη μπει,πρώτα. Μετά βάζεις αυτούς που έχει το bootcamp. Το καλύτερο θα ήταν να τρέξεις την εφαρμογή boot camp να τους περάσει αυτόματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους έκανα uninstall, μετά του είπα και πήρε από το folder του bootcamp (στο μεταξύ είχα εγκαταστήσει και κάτι drivers broadcomm που πρότειναν σε κάποιο ξένο forum) και τώρα γίνεται το εξής:

• Το ένα σετ ηχείων BT (Sony HT-CT80) ναι μεν μου βγάζει την παρακάτω εικόνα (που πριν δεν την έβγαζε - ουσιαστικά δεν υπήρχε το κουμπάκι "control" πάνω στη συσκευη στο devices and printers, αλλά δεν μπορώ να το κάνω connect με τίποτα. Μου λέει συνέχεια όποτε προσπαθώ "Error establishing connection"
  • Το άλλο σετ ηχείων ΒΤ ( Sony srs xb-40) κατάφερε και το έκανε connect, αλλά δε φαίνεται ως συσκευή ούτε στο sounds, ούτε έχω κάποια έξτρα επιλογή (του επέλεξα να το δει ως headset)

Δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο αυτό το SCMS-T settings που είναι αριστερά, μα στις ρυθμίσεις το bluetooth, δεν υπάρχει καρτέλα audio για να πάω να το πειράξω...

01.JPG

02.JPG

Επεξ/σία από s2117

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...