kitsune-san Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω ενα ασπρο wii u (8gb) το πρωτο game που επαιξα κ αποθηκευτηκε στη μνήμη του συστήματος ηταν το botw (ναι ξερω αλλη φορα πιο μεγαλο XD) ισα ισα που μου εφτασε η μνημη αφου εσβησα τα παντα αλλα δν μπορεσα να κανω καποιο upgrade που ζηταει γτ λεει οτι θελει χωρο... πλεον χωρο εχω γτ εβαλα φλασακι 64gb (εχει πολυυυ αδειο χώρο ακομα) στο οποιο εχω τα υπολοιπα games με τα upgrades τους αλλα στο botw ζητάει κ αλλο χωρο...λογικα θελει το upgrade να αποθηκευτει στη μνημη του συστηματος οπου ειναι κ το αρχειο του γκειμ..προσπάθησα πολυ απλα να μετακινησω το file στο φλασακι αλλα δν με αφηνει γιατι λεει δν εχω κανει το upgrade!! δν μπορω να κανω τπτ δλδ περα απτο να σβησω το file στο botw ? Επίσης Θέλω να κανω κ αλλο ave file το ιδιο game αλλα οταν προσπαθησα μ ειπε οτι θελει χωρο του συστήματος...γιατι? Γιατί μονο στο botw απαιτεί να ναι στο σύστημα δν καταλαβαίνω παιζει να ναι επειδη ειναι κ το πρωτο save file εκει?
Masamune Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδή το Zelda έχει αποθηκευτεί στην εσωτερική μνήμη της κονσόλας, όλα τα updates και γενικά όλα τα δεδομένα του παιχνιδιού θα αποθηκεύονται εκεί. Δοκίμασε να το σβήσεις και μετά να το κατεβάσεις από το eshop, αλλά αυτή τη φορά να το αποθηκεύσεις στο flashaki σου. Φαντάζομαι ότι θα το γνωρίζεις η Νιντέντο δεν συνιστά να χρησιμοποιούμε usb sticks στο Wii U, παρά μόνο εξωτερικούς δίσκους οι οποίοι έχουν τη δική τους τροφοδοσία, γιατί τα στικάκια δεν είναι η χρήση τους να διαβάζουν δεδομένα συνέχεια και αργά ή γρήγορα θα σου δημιουργηθεί πρόβλημα.
kitsune-san Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 πωπω δεν το ηξερα αυτο με το φλασακι ευχαριστω!λοιπον προσπαθησα να ανοιξω τον φακελο του παιχνιδιου η να τον σβησω οπως ειπες αλλα ΠΑΛΙ δεν με αφηνει! Δεν με αφηνει να του κανω τιποτα!ουτε να το σβησω ουτε να το μετακινησω (μου γραφει you can't select a file that is being updated) οποτε καταλαβα οτι απαιτει να κανω το update πρωτα...αλλα ουτε κ αυτο γινεται!
Masamune Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Λίγο που έψαξα στο ίντερνετ, δυστυχώς είδα κι άλλους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα σχετικά με το Ζelda. Βρήκα όμως και το παρακάτω thread που περιγράφει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, με το Smash όμως αυτή τη φορά: http://www.nintendolife.com/forums/help/cant_play_smash_bros_anymore_because_of_update Quote -Paused downloads in the Download menu -Deleted any visible Smash-related downloads in the Download menu -Resumed downloads in the Download menu -Shut down and restarted the Wii U -Transferred the Smash data to my external HD -Returned to the eShop and selected "Redownload" for the new Smash DLC, waited for that download to complete -Launched Smash from the disc, which prompted the new (now-successful) update installation Δοκίμασε τα παραπάνω βήματα που περιγράφει ο τύπος, φυσικά όπου εννοεί Smash και external HD το ίδιο θα ισχύει και για το Zelda και το στικάκι σου, πήγαινε στο download menu και σταμάτησε και διέγραψε όλες τα δεδομένα που προσπαθεί να κατεβάσει η κονσόλα για το Zelda.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα