Markantonis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Skynet is here. Μιας και βλέπω Terminator τώρα. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Η GOOGLE ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoslam Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Απαράδεκτο. Ούτε beta να ήταν. Ότι γουστάρει κάνει η google. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuxpower Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 https://e.foundation/ https://www.plasma-mobile.org/ https://ubports.com/ αλλά ξεχνάτε το candy crush soda/saga etc.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 H Google σε μία εικόνα 👀 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marduk1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Google is your friend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikcrf Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, Tokyo είπε やめろ Tι μου θύμησες, ήξερα κάμποσα, οχι να γράφω όμως, ακου εκεί 3 διαφορετικά αλφάβητα. με τα Kanji να είναι 2 χιλίαδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μην ανησυχείτε δοκιμή εκαναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koufs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 είπαμε, το κάνει και η γκουγκλ και η αππλε, και θα το έκανε και η μικρομαλακή αν πουλούσε ακόμη τηλέφωνα - και προφανώς αυτά για να γίνουν θέλουν δικαιώματα admin ή super admin, οπότε μπορούν πρακτικά να κάνουν οτιδήποτε - για αυτό μόλις κλείνω το wifi στο iphone (τα δεδομένα κινητής τα έχω κλειστά), αρχίζει να μου λέει ότι θα μειωθεί η απόδοαη και η ακρίβεια, χάνει την επικοινωνία με τη μαμά του και αγχώνεται (!!!!!) - πάντως όποιος θέλει μπορεί να έχει ένα firewall router και να μειώσει σε μεγάλο βαθμό όλες αυτές τις έξωθεν αλληλεπιδράσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Comic maniak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 -Everyday we stray further from God. 😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Για αυτό το κινητό μου απο 7 ώρες screen-on time έφτασε στις 10 και στο antutu απο 150.000 έφτασε στο 200.000; Απο την συγκίνηση θα "χτυπήσω" 1 lemon pie. 😄 Huawei εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 ασ'τα διαλα και νομιζα οτι το πατησα εγω κατα λαθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Χαχααχχαχαχαχαχααχχχαχχαχχαχαχχαχαχαχαχααχ....αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα