Προς το περιεχόμενο

H Google άλλαξε εξ αποστάσεως τις ρυθμίσεις σε κινητά ανυποψίαστων χρηστών που “έτρεχαν” Android 9 Pie

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, blue troll είπε

Και μας ψεκάζουν, και μας παρακολουθούν από τις κάμερες των κινητών και μας ρυθμίζουν.....

το πρώτο δεν έχει αποδειχτεί και το πιστεύουν μόνο οι ψεκασμένοι,

το δεύτερο είναι είναι αποδεδειγμένο και το έχουν παραδεχτεί,

απλά μερικοί είναι καλοί άνθρωποι. και πιστεύουν ότι αυτοί που έχουν τέτοιες δυνατότητες δεν τις χρησιμοποιούν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

19 ώρες πριν, vagdesign είπε

Για να μη γράφετε χαζομάρες, όλα ξεκίνησαν με χρήστες του Essential Phone στο Reddit να το αναφέρουν και αμέσως μετά χρήστες του Pixel/Pixel 2. Όταν αυξήθηκε ο αριθμός των χρηστών που έγραφαν ότι από το 99% και κάτω η μπαταρία έμπαινε σε Save Power mode, τότε έγραψε η Google ότι ενώ είχε σκοπό να δοκιμαστεί αυτό σε εσωτερική δοκιμή, αυτό ξέφυγε και έγινε σε πολλούς χρήστες. Ζήτησε συγνώμη και το διόρθωσε άμεσα.

Η Samsung, Huawei, Xiaomi κτλ ΔΕΝ επηρεάστηκαν γιατί πολύ απλά δεν έχουν το Android 9 ακόμα...

Όποιος ακολουθεί την /r/essential στο Reddit θα το είδε αυτό χθές να κορυφώνεται.

Υ.Γ. Εσείς που πατάτε "Αποδέχομαι" στους Όρους Χρήσης εφαρμογών, λειτουργικών κτλ. αν μπαίνατε 1 φορά μόνο στον κόπο να διαβάσετε τι παραχωρείτε στον δημιουργό, μάλλον δεν θα αποδεχόσασταν τους όρους. Οπότε ανεξαρτήτως πλατφόρμας, αυτά γίνονται. Σοβαρευτείτε και μην είστε οπαδοί εταιρειών, να είστε συμμέτοχοι αποφάσεων και αντιδράσεων επώνυμα.

Κάνεις λάθος για το ποιες εταιρείες εχουν Android 9. Εγω  εχω 9 με xiaomi mi mix 2s...Υποθέτω οτι εχουν αρκετοί....

9 ώρες πριν, nikcrf είπε

Δεν ξέρω αν έχεις πάει Τόκιο αλλά να πας, μην το σκέφτεσαι καθόλου, θα νιώσεις πολιτισμικό σοκ, ακριβό το εισιτήριο αλλά αξίζει :)

Spoiler

Φέτος θα πάω. Και ευελπιστώ σε κάνα χρόνο να μείνω και μονιμα. Είναι 1000 σκάλες πιο πάνω από μας σε όλα, ειδικά στους τρόπους και την κουλτούρα τους. 

Όσο υπάρχει το smartphone ό,τι κατηγορία κ αν είναι ότι λογισμικό κ ό,τι εταιρία, πάντα θα έχουμε έλεγχο από την εκάστοτε εταιρία... Μόνο Nokia 3310 για μια ζωή!!! 😂😂😂😂

Στις 14/9/2018 στις 10:06 ΜΜ, mourouzis2005 είπε

Σκαει ο αλλος 1000€ για το ΝΟΤΕ και το κινητο του δεν του ανηκει πρακτικα αφου το ρυθμιζει η Google χωρις να τον ρωτησει. 

Κοίτα αν διαβάσεις τους όρους χρήσης ενός λογισμικού,λένε ότι δεν σου ανηκει και μόνο ότι έχεις την άδεια να το χρησιμοποιήσεις,το ίδιο είναι στο κινητό μόνο με την διαφορά τα 1000 ευρό που δίνεις σου ανήκει η ίδια η συσκευή και όχι το λειτουργικό της.
Άσχετα που η google και η κάθε google κάνει ότι θέλει χωρίς να μας ρωτήσει.

Άσχετο, αλλά κατά κάποιο τρόπο σχετικό. Πριν λίγες μέρες μετά από format στο PC κατά τη διάρκεια του στησίματός του, διαπίστωσα ότι είχε εγκατασταθεί το Chrome χωρίς να το έχω κάνει εγώ. (να σημειωθεί ότι χειρίζομαι υπολογιστές από τότε που μπήκαν στα σπίτια). Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό? 

13 ώρες πριν, Tokyo είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Φέτος θα πάω. Και ευελπιστώ σε κάνα χρόνο να μείνω και μονιμα. Είναι 1000 σκάλες πιο πάνω από μας σε όλα, ειδικά στους τρόπους και την κουλτούρα τους. 

Eγω θα παω κάπου σε 3 βδομάδες, δεν νομίζω να πας τόσο σύντομα αλλά αν τοιχών και πας τον άλλο μήνα μίλα για να πάμε καφε στη Shibuya :)

6 ώρες πριν, teri23 είπε

Αυτά είναι καθημερινά πράγματα για Android

τι εννοείς καθημερινά;; έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο και δεν το πήραμε χαμπάρι;;;

34 λεπτά πριν, christos4 είπε

τι εννοείς καθημερινά;; έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο και δεν το πήραμε χαμπάρι;;;

Ναι ρε συ, αφού το λέει και ο Μπάμπης ο σουγιάς, ο Βαγγέλας το λαμόγιο, ο teri23 του insomnia και τόσοι άλλοι.

1 ώρα πριν, VChris είπε

Ναι ρε συ, αφού το λέει και ο Μπάμπης ο σουγιάς, ο Βαγγέλας το λαμόγιο, ο teri23 του insomnia και τόσοι άλλοι.

Κι ο Νίκος ο Πεταλούδας το είχε πει κάποτε θαρρώ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...