ff7lucas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, vagdesign είπε Για να μη γράφετε χαζομάρες, όλα ξεκίνησαν με χρήστες του Essential Phone στο Reddit να το αναφέρουν και αμέσως μετά χρήστες του Pixel/Pixel 2. Όταν αυξήθηκε ο αριθμός των χρηστών που έγραφαν ότι από το 99% και κάτω η μπαταρία έμπαινε σε Save Power mode, τότε έγραψε η Google ότι ενώ είχε σκοπό να δοκιμαστεί αυτό σε εσωτερική δοκιμή, αυτό ξέφυγε και έγινε σε πολλούς χρήστες. Ζήτησε συγνώμη και το διόρθωσε άμεσα. Η Samsung, Huawei, Xiaomi κτλ ΔΕΝ επηρεάστηκαν γιατί πολύ απλά δεν έχουν το Android 9 ακόμα... Όποιος ακολουθεί την /r/essential στο Reddit θα το είδε αυτό χθές να κορυφώνεται. Υ.Γ. Εσείς που πατάτε "Αποδέχομαι" στους Όρους Χρήσης εφαρμογών, λειτουργικών κτλ. αν μπαίνατε 1 φορά μόνο στον κόπο να διαβάσετε τι παραχωρείτε στον δημιουργό, μάλλον δεν θα αποδεχόσασταν τους όρους. Οπότε ανεξαρτήτως πλατφόρμας, αυτά γίνονται. Σοβαρευτείτε και μην είστε οπαδοί εταιρειών, να είστε συμμέτοχοι αποφάσεων και αντιδράσεων επώνυμα. ολα σωστα που λες αλλα αν δεν αποδεχτουμε τους ορους νομιζω οτι δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τις εφαρμογες; οποτε δεν ειναι λυση. αν ειμαι λαθος πες μου να μαθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikcrf Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Tokyo είπε Απόκρυψη περιεχομένων Έχω κάτι μήνες που μαθαίνω.. απίστευτη γλώσσα ❤️ Δεν ξέρω αν έχεις πάει Τόκιο αλλά να πας, μην το σκέφτεσαι καθόλου, θα νιώσεις πολιτισμικό σοκ, ακριβό το εισιτήριο αλλά αξίζει :) Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από nikcrf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blue troll Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Και μας ψεκάζουν, και μας παρακολουθούν από τις κάμερες των κινητών και μας ρυθμίζουν..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 κάποιος trainee έχασε την θέση του και τα όνειρά του.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inangelsheart Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Ιδιωτικότητα τέλος επειδή άλλαξε η ρύθμιση στην εξοικονόμηση μπαταρίας... και μάλιστα remotely από την google. Δηλαδή αυτό μας ενόχλησε τώρα. Το ότι ακούν και βλέπουν (ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ) ότι γράφουμε/λέμε δεν μας ενοχλεί καθόλου. Πολύ γέλιο. Βρε παιδιά είμαστε online 24./7, έχουμε αποδεχτεί 300 διαφορετικά κουτάκια με ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ που αναφέρονται σε αποδοχή που ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ όταν πρωτοανοίξαμε το κινητό μας και βάλαμε 10-20 λογαριασμούς διαφορετικούς σε ένα σκασμό υπηρεσίες που τρέχουν μόνιμα στο background και άλλα τόσα στην πορεία μέσα σε ένα χρόνο σε πόσες εφαρμογές και παιχνίδια κατεβάζουμε και και και... και μόλις διαβάσαμε μια τέτοια είδηση αγχωθήκαμε? ΑΧΜμ... τι άλλο θα διαβάσουμε/ακούσουμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Κάτι μου λέει πως καλά θα κάνω να μείνω στο Nougat. Τουλάχιστον εκεί και με κομμένες τις αναβαθμίσεις δεν μπορεί να κάνει εξ'αποστάσεως κάτι τέτοια η Google. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πάω σε Oreo. Να το κάνω ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourouzis2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Το θεμα δεν ειναι να μεινουμε στην παλαιολιθικη εποχη για να αποφυγουμε τον απομακρυσμενο ελεγχο συσκευων που μας ανηκουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iNK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Σκαει ο αλλος 1000€ για το ΝΟΤΕ και το κινητο του δεν του ανηκει πρακτικα αφου το ρυθμιζει η Google χωρις να τον ρωτησει. Αφορούσε pixel devices κυρίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Κάτι μου λέει πως καλά θα κάνω να μείνω στο Nougat. Τουλάχιστον εκεί και με κομμένες τις αναβαθμίσεις δεν μπορεί να κάνει εξ'αποστάσεως κάτι τέτοια η Google. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πάω σε Oreo. Να το κάνω ή όχι; ναι αμα έχεις nougat η google ουτε που εισαι ουτε τι κανεις ξερει :3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, GBorb είπε Έτσι γιατί μπορεί να το κάνει. Σιγα μην μας ρωτήσει κιόλας. Και ποσα αλλα γίνονται και δεν τα μαθαίνουμε. Αποδεχτείτε ότι ιδιωτικοτητα δεν υπάρχει όταν είστε online και τέλος. Και οι CockPics που έχω μέσα; Δηλαδή μπορεί ξαφνικά να με δω σε κάποιο forum ή κάνα τσοντοsite; OMG Πάω να κάνω παραγγελία το iphone Xs λογικά για να είναι τόσο ακριβό θα είναι και πιο απόρρητο. Μπροστά στην ασφάλεια δεν θα κοιτάμε τα λεφτά παιδιά! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από d4mage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostosh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, d4mage είπε Και οι CockPics που έχω μέσα; Δηλαδή μπορεί ξαφνικά να με δω σε κάποιο forum ή κάνα τσοντοsite; OMG Πάω να κάνω παραγγελία το iphone Xs λογικά για να είναι τόσο ακριβό θα είναι και πιο απόρρητο. Μπροστά στην ασφάλεια δεν θα κοιτάμε τα λεφτά παιδιά! ακριβώς φιλε σύμφωνα με την πολυετή εμπειρία μου στον χώρο της τεχνολογίας όσο ποιο ακριβό είναι το κινητό τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα παρέχει, μερικά έχουν κρυπτογράφηση για αυτόν ακριβώς τον λόγο, (waste να μπορείς να της δεις μονο εσύ k κανεις άλλος με το ειδικό σαρωτή τρίτης γενιάς). τώρα αν δεν έχεις πολλά χρήματα, προσπάθησε τουλάχιστον να βγάλεις μερικές καλές να της επεξεργαστείς λίγο me adobe να φαίνεται λίγο ποιο.. για να μην γίνεις και ρεζίλι βρε παιδί μου!!! μπάμπης καρράς!!! redditor expert with 185 iq here!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, panostosh είπε ακριβώς φιλε σύμφωνα με την πολυετή εμπειρία μου στον χώρο της τεχνολογίας όσο ποιο ακριβό είναι το κινητό τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα παρέχει, μερικά έχουν κρυπτογράφηση για αυτόν ακριβώς τον λόγο, (waste να μπορείς να της δεις μονο εσύ k κανεις άλλος με το ειδικό σαρωτή τρίτης γενιάς). τώρα αν δεν έχεις πολλά χρήματα, προσπάθησε τουλάχιστον να βγάλεις μερικές καλές να της επεξεργαστείς λίγο me adobe να φαίνεται λίγο ποιο.. για να μην γίνεις και ρεζίλι βρε παιδί μου!!! μπάμπης καρράς!!! redditor expert with 185 iq here!!! Τι μου είπες μόλις τώρα και με έχεις στείλει ρε ψηλέ μου; Μιλάμε έχω μείνει Κ Α Γ Κ Ε Λ Ο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, chrisxpap είπε ναι αμα έχεις nougat η google ουτε που εισαι ουτε τι κανεις ξερει :3 Διάβασε διο φορές και μίλα μια. Στο Nougat η Google δεν μπορεί να επιρεάσει τις ρυθμίσεις της συσκευής σου απομακρισμένα. ... Ότι έρθει του καθενός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koufs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Capt.staros είπε και την linux ανωτεροτητα. Οσο για την google και την καθε google ............απο οτι φαινεται νοικιασμενα τα εχουμε τα κινητα. για το δεύτερο συμφωνώ, και όχι μόνο νοικιασμένα αλλά με καταχρηστικούς όρους , - αλλά το linux τι σχέση έχει με το android πέρα από την καταγωγή του πυρήνα; τέτοιες ειδήσεις (για "κρυφές" λειτουργίες) δεν θυμάμαι να έχουμε δει πολλές φορές σε open source λειτουργικαά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deyjandi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 kill switch* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα