ilias78 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 το τελευταιο διαστημα, οποτε προσπαθω να μπω στο internet απο τον σταθερο υπολογιστη, πρεπει να κανω καμια 30αρια restart για να μπω. εχω μονιμα το γνωστο κιτρινο θαυμαστικο. στην αντιμετωπιση προβληματων ποτε δεν βγαζει οτι υπαρχει καποιο προβλημα. το εχω συνδεδεμενο μεσω tplink αλλα κ με απεθειας με το ρουτερ που δοκιμασα εχω το ιδιο αποτελεσμα. κιτρινο θαυμαστικο. επειδη ο υπολογιστης ειναι παλιος, παιζει να τραβαει φλασιες το ethernet της μιτρηκης? υπαρχει τροπος να το τσεκαρω? το wifi λειτουργει κανονικα. με αλλο tplink που εχω συνδεδεμενο nova κ ps4, εχω κανονικα internet.
stefanidisg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μήπως αν έβαζες μια κάρτα δικτύου σε pci θύρα να το τσεκαρεις, γιατί για πρόβλημα στην μητρική μου φαίνεται Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από stefanidisg
Cosbuster Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά θα πρότεινα σίγουρα μια δοκιμή με καρφωτή IP στο laptop μην τυχόν και είναι απλά πρόβλημα με DHCP. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από Cosbuster
ilias78 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδη δεν το κατεχω πολυ καλα το αθλημα, τι εννοεις?
Cosbuster Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Αντί να παίρνει το laptop αυτόματα IP που του δίνει το ρούτερ (που πιθανώς προκαλεί το πρόβλημα αν προσπαθεί να πάρει ίδια IP με άλλη συσκευή για τον Α ή Β λόγο) το ρυθμίζεις ώστε να παίρνει πάντα συγκεριμένη IP, κάποια η οποία θα ήταν δύσκολο να δωθεί αυτόματα (π.χ. σε ρούτερ ΟΤΕ θα εβαζες την 192.168.1.70) καθώς οι IP αυτόματα μοιράζονται συνήθως με τη σειρά. Τώρα αναλόγως τι IP έχει το δίκτυό σου και τι λειτουργικό σύστημα έχεις το κοιτάς πως γίνεται, Στα γρήγορα βρήκα αυτό: https://www.howtogeek.com/howto/19249/how-to-assign-a-static-ip-address-in-xp-vista-or-windows-7/
ilias78 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Βασικα συνδεσα το λαπτοπ κ το ps4 απευθειας με το ρουτερ κ δινει κανονικα intetnet. Οποτε μαλλον φταιει το ethernet της μιτρηκης αν δεν ειναι λαθος η σκεψη μου
Doubt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, ilias78 είπε το εχω συνδεδεμενο μεσω tplink αλλα κ με απεθειας με το ρουτερ που δοκιμασα εχω το ιδιο αποτελεσμα. κιτρινο θαυμαστικο. επειδη ο υπολογιστης ειναι παλιος, παιζει να τραβαει φλασιες το ethernet της μιτρηκης? Τι tp link? Κάποιο wifi usb adapter? Πόσο παλιό είναι το pc? Αν φταίει μόνο το Ethernet του board γιατί να μην έχεις ίντερνετ από το tp link που λες;
ilias78 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Οχι wifi adapter. Poweline. Αρκετα παλιος. 10-12 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα