restalize Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ενα σετ που τα χαζεύω μέρες τώρα i5 8600k Asus prime z370-A Trident Z RGB 2x8 16gb 3200mhz C16 το CPU cooler το πηρα πρωτο Hyper 212X στα 35ε αφου ειδα οτι η τιμη ειναι ιδια απο τοτε που βγηκε. Απλά παρατηρώ πως οι τιμές έχουν αυξηθεί ειδικα στο cpu. Εχω λαπτοπ να περνάω την ωρα μου και έλεγα να τα παρω τωρα ή να περιμένω μήπως κατέβουν, ίσως ακομα μέχρι και Νοέμβρη για κάνα blackfriday, το θέμα ειναι μην ανέβουν κιαλο οσο περιμένω, εσείς τι λετε Ευχαριστώ
Sheogorath Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, restalize είπε Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ενα σετ που τα χαζεύω μέρες τώρα i5 8600k Asus prime z370-A Trident Z RGB 2x8 16gb 3200mhz C16 το CPU cooler το πηρα πρωτο Hyper 212X στα 35ε αφου ειδα οτι η τιμη ειναι ιδια απο τοτε που βγηκε. Απλά παρατηρώ πως οι τιμές έχουν αυξηθεί ειδικα στο cpu. Εχω λαπτοπ να περνάω την ωρα μου και έλεγα να τα παρω τωρα ή να περιμένω μήπως κατέβουν, ίσως ακομα μέχρι και Νοέμβρη για κάνα blackfriday, το θέμα ειναι μην ανέβουν κιαλο οσο περιμένω, εσείς τι λετε Ευχαριστώ Μόνο εγώ δεν βλέπω κάτι;
EddieObscurant Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, restalize είπε Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ενα σετ που τα χαζεύω μέρες τώρα i5 8600k Asus prime z370-A Trident Z RGB 2x8 16gb 3200mhz C16 το CPU cooler το πηρα πρωτο Hyper 212X στα 35ε αφου ειδα οτι η τιμη ειναι ιδια απο τοτε που βγηκε. Απλά παρατηρώ πως οι τιμές έχουν αυξηθεί ειδικα στο cpu. Εχω λαπτοπ να περνάω την ωρα μου και έλεγα να τα παρω τωρα ή να περιμένω μήπως κατέβουν, ίσως ακομα μέχρι και Νοέμβρη για κάνα blackfriday, το θέμα ειναι μην ανέβουν κιαλο οσο περιμένω, εσείς τι λετε Ευχαριστώ Η ιντελ εχει περιορισμένη χωρητικοτητα στα 14nm που κατασκευάζει τους επεξεργαστες, και επειδή δεν μπορει να καλύψει τη ζήτηση οι τιμές ανεβαίνουν. Τον επομενο μήνα θα ανακοινωθει η 9χχ0 σειρά οποτε μπορεις να περιμένεις να δεις τι νεο θα κυκλοφορήσει και σε τι τιμές. Οι τιμές των ιντελ cpu μπορει να αυξηθούν αλλά θα πέσουν των ραμ. Επισης μπορει να χρειαστει και η amd να ρίξει τις τιμές, αν και δεν το νομίζω. 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Μόνο εγώ δεν βλέπω κάτι; Ολοι οσοι έχουν το dark theme στο insomnia, δεν το βλέπουν 1
Sheogorath Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, EddieObscurant είπε Ολοι οσοι έχουν το dark theme στο insomnia, δεν το βλέπουν Φαντάστηκα κάτι τέτοιο, και προσπάθησα να κάνω highlight το Text στο κινητό. Μόνο κενά έβλεπε. Πολλές σειρές κενά. Στον σταθερό με highlight φαίνεται. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, restalize είπε Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ενα σετ που τα χαζεύω μέρες τώρα i5 8600k Asus prime z370-A Trident Z RGB 2x8 16gb 3200mhz C16 το CPU cooler το πηρα πρωτο Hyper 212X στα 35ε αφου ειδα οτι η τιμη ειναι ιδια απο τοτε που βγηκε. Απλά παρατηρώ πως οι τιμές έχουν αυξηθεί ειδικα στο cpu. Εχω λαπτοπ να περνάω την ωρα μου και έλεγα να τα παρω τωρα ή να περιμένω μήπως κατέβουν, ίσως ακομα μέχρι και Νοέμβρη για κάνα blackfriday, το θέμα ειναι μην ανέβουν κιαλο οσο περιμένω, εσείς τι λετε Ευχαριστώ Άριστες επιλογές όλες, μπορεις να κοιτάξεις και την ASRock Extreme4 αν θα σε ενδιέφερε κάτι πιο οικονομικο σε μητρική. Έχει περιορισμό αποθεμάτων στους 8ης γενιάς η Intel αλλα οπως ειπε και καποιος πιο πάνω φίλος, οι τιμές των RAM άρχισαν να πέφτουν σιγά σιγά, αφου το κοιτάς μέρες τώρα, χτύπα το πριν ανεβουν και αλλο! 1
leros2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, restalize είπε Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ενα σετ που τα χαζεύω μέρες τώρα i5 8600k Asus prime z370-A Trident Z RGB 2x8 16gb 3200mhz C16 το CPU cooler το πηρα πρωτο Hyper 212X στα 35ε αφου ειδα οτι η τιμη ειναι ιδια απο τοτε που βγηκε. Απλά παρατηρώ πως οι τιμές έχουν αυξηθεί ειδικα στο cpu. Εχω λαπτοπ να περνάω την ωρα μου και έλεγα να τα παρω τωρα ή να περιμένω μήπως κατέβουν, ίσως ακομα μέχρι και Νοέμβρη για κάνα blackfriday, το θέμα ειναι μην ανέβουν κιαλο οσο περιμένω, εσείς τι λετε Ευχαριστώ Χρήση ? Το cooler γιατί το πήρες πρώτο ? Αν σκοπεύει να κανεις OC θα ζοριστείς με την 212X
restalize Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, leros2004 said: Χρήση ? Το cooler γιατί το πήρες πρώτο ? Αν σκοπεύει να κανεις OC θα ζοριστείς με την 212X normal και λιγο gaming (εχω και μια 1060 gaming x 6gb που τους περιμένει) η 212x ειναι η ανανεωμένη 212 evo οπου απο τι ειδα ειναι top seller. το oc που σκοπευω να κανω απο day1 θα νε αντε 4.7 που ειναι safe. το πειρα πρωτο δεν ξέρω γτ κατι ηθελα να παρω αφου η τιμη του ειναι ιδια χρονια τωρα? @thetiesthatbind ναι οι asrock πολυ trending αυτο το διάστημα και καλες ακουω αλλα ειμαι λιγο asus fanboy στις μητρικές οποτε καταλαβαίνεις οσο για τις 9th gen η intel ακομα δεν το εχει ανακοινώσει σωστά? ακομα κ να το ανακοινωσει next month μεχρι να ερθει σε μας οχουυ ασε π θα θελουν 470 mobo και τα 2 ακριβότερα στο release λογικα. οποτε θεωρητικά πρεπει νσ πεσουν τα παλια οπου δεν το βλεπω... ο 8600κ τοσο μεγαλη ζητηση εχει λολ πριν 1-2 χρονια ειχε -50 ευρω... ισως τα παραγγείλω απο βδομαδα γτ γινετε εμμονή μετα ξέρετε πως παει 😛 Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από restalize
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δώστα μωρε σιγα τις διαφορές του 8600Κ με τον 9600Κ, τη δουλεια σου θα την κανεις για αρκετο καιρο. Οι ASRock ειναι οι πιο μπάτζετ μητρικές που υπάρχουν εξου και το 'trend'. ASUS Z370 Prime-A είναι entry level στις high end, δεν ειναι καθολου κακη επιλογη, το αντίθετο... Σου δίνει άνετα τα 4,7 που θες, ισως πάει και 5 με κατάλληλη ψύξη . Θα προτιμούσα μια Cryorig αερόψυξη αλλα οκ Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από thetiesthatbind 1
restalize Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 hours ago, thetiesthatbind said: Δώστα μωρε σιγα τις διαφορές του 8600Κ με τον 9600Κ, τη δουλεια σου θα την κανεις για αρκετο καιρο. Οι ASRock ειναι οι πιο μπάτζετ μητρικές που υπάρχουν εξου και το 'trend'. ASUS Z370 Prime-A είναι entry level στις high end, δεν ειναι καθολου κακη επιλογη, το αντίθετο... Σου δίνει άνετα τα 4,7 που θες, ισως πάει και 5 με κατάλληλη ψύξη . Θα προτιμούσα μια Cryorig αερόψυξη αλλα οκ less gia cryorig? to 212x δεν το εχω ανοίξει οποτε λογικα μπορω να το αλλαξω με το H7 . +1ε παραπανω ειναι και φαίνεται πιο ωραία
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, restalize είπε less gia cryorig? to 212x δεν το εχω ανοίξει οποτε λογικα μπορω να το αλλαξω με το H7 . +1ε παραπανω ειναι και φαίνεται πιο ωραία Αν μπορείς γιατι όχι; Ψάξε και λίγο benchmarks αλλά η Cryo ειναι καλή και έμπιστη
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Sheogorath είπε Φαντάστηκα κάτι τέτοιο, και προσπάθησα να κάνω highlight το Text στο κινητό. Μόνο κενά έβλεπε. Πολλές σειρές κενά. Στον σταθερό με highlight φαίνεται. με highlight στο κινητο φαινεται.. εχω android ομως, αμα εχεις ios ισως ειναι καποιο bug. αναφερε τοστους mods 13 ώρες πριν, restalize είπε less gia cryorig? to 212x δεν το εχω ανοίξει οποτε λογικα μπορω να το αλλαξω με το H7 . +1ε παραπανω ειναι και φαίνεται πιο ωραία η Η7 ειναι πολυ καλυτερη της 212… δεν ξερω ομως τι λεει η 212Χ, λογικα στα ιδια πρεπει να ναι με την Η7. δες απο θορυβο τι λενε, και διαλεξε οποια ειναι πιο ησυχη Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα