charalamm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω βασικές γνώσεις HTML και CSS και θέλω να εξασκηθώ και να αναπτύξω τις γνώσεις μου δημιουργώντας ένα website, αλλά δεν εχω ικανότητες στο design για ένα website. Αναζητώ λοιπόν κάποιον που να θέλει να αποκτήσει website και να μπορέι να το σχεδιάσει, να αναλάβει δηλαδή το κομμάτι του design.
Predatorkill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, elorant είπε Το CSS είναι design. Μαλλον εννοει να φτιαξει καποιος το πρωτοτυπο σε xd/sketch κτλ και να το κανει html/css. Γιατι δεν πιανεις καποιο μεγαλο site και να φτιαξεις ενα κλωνο; Δεν ειναι απαραιτητο να βρεις καποιον να θελει ενα site. 3
XPHSTOS_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 4 hours ago, elorant said: Το CSS είναι design. Το CSS είναι η "μεταγλώττιση" του δημιουργικού σε κώδικα. Άλλο η δημιουργία γραφιστικού/εικαστικού και άλλο η μετάφραση/μεταγλώττιση/κωδικοποίηση σε CSS. To οποίο από μόνο του το CSS δεν λέει τίποτα... Συμφωνώ με τον @Predatorkill. Φτιάξε έναν κλώνο μιας γνωστής ιστοσελίδας ή ακόμη καλύτερα μπες στο awwwards και προσπάθησε να αντιγράψεις κάποιο site από εκεί. Συνήθως πρόκειται για πολύ καλά σχεδιασμένα site με πολύ όμορφα γραφικά και κινήσεις... Αυτό θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις και την αισθητική σου παράλληλα με τα skills σου σε HTML/CSS/JS. 1
defacer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιο είναι το πρόβλημα με το να φτιάξεις κάτι που σαν design είναι έκτρωμα όταν εσένα σε ενδιαφέρει μόνο το τεχνικό τμήμα; Designer θες να γίνεις ή όχι; Καλές προτάσεις έχουν γίνει παραπάνω, προσωπικά πάντως δε νομίζω ότι στο επίπεδο σου (ή και στο επόμενο επίπεδο, ή και στο μεθεπόμενο) είσαι ικανός να δεις με το μάτι ένα επαγγελματικό design και να το πραγματοποιήσεις χωρίς να ξέρεις τεχνικές λεπτομέρειες. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από defacer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα