powerblade Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σας πριν μερικες μερες αγορασα το CoolerMaster Cosmos II 25th Anniversary Edition θελώ να ρωτησω κατι μπορειτε να μου προτεινετε ανεμιστηρες για το CoolerMaster Cosmos II 25th Anniversary Edition? και επισης ποσους να παρω και πιους θεωρειτε καλυτερους? απο μαρκες?? επισης μπορει οι ανεμιστηρες να εινε rgb?? θελω να μου προτεινετε τους καλυτερους επισης μπορω να διαθεσω μεχρι και 150 ευρω για ολους τους ανεμιστηρες θελώ να παρω καλους και ποιοτικους Top 120mm fan x 1 installed (optional: 200mm fan x1 / 140mm fan x 2 / 120mm fan x3 Front 200mm LED fan x 1 installed (optional 120/140mm fan x 1) Rear 140mm fan x 1 installed (optional: 120mm fan x 1) HDD 120mm fan x 3 (2 fans for bottom HDD / 1 fan for middle HDD (optional)) CoolerMaster Cosmos II 25th Anniversary Edition Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από powerblade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Βγάλε μια φωτό από μέσα, να δούμε τα χρώματα, και τι ταιριάζει. Αφού το πήρες, είναι ευκολο, μην ψάχνουμε στον γουγλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Από ότι είδα το έχει βάλει αγγελία , άρα άκυρο το θέμα για τα fans. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 φιλε μου αυτο που εχω βαλει σε αγγελια εινε το παλιο κοσμος 2 με το μαυρο χρωμα που εχω απλα θελω να το πουλησω. και απλα επειδη μου αρεσε το Anniversary Edition το αγορασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Σε εσένα δεν ειπα οτι πολυ καλη περιπτωση ειναι οι Corsair HD120? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Σε εσένα δεν ειπα οτι πολυ καλη περιπτωση ειναι οι Corsair HD120? Και στον orokusaki να το είπες, ο ίδιος το διάβασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα