ss13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Για δοκίμασε αυτό https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/code-80080005-error-on-windows-update-with-windows/45cdbfa6-5d39-4223-8acc-c5fbc1c347d4
donblunts Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Με μια προχειρη αναζητηση στον ιντερνέτ, βρηκα και το παρακάτω σαν λύση απο 2-3ς. 1. Κατέβασε και εγκατέστησε το SubInACL απ'το Microsoft Download Center http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=23510 2. Άνοιξε το Notepad 3. Copy/paste το απο κάτω. Set OSBIT=32 IF exist "%ProgramFiles(x86)%" set OSBIT=64 set RUNNINGDIR=%ProgramFiles% IF %OSBIT% == 64 set RUNNINGDIR=%ProgramFiles(x86)% subinacl /subkeyreg "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Component Based Servicing" /grant="nt service\trustedinstaller"=f 4. Σώσε και κλείσε το notepad. Στο Save as Type διάλεξε “All Files (*.*)” και καντο save σαν fix.cmd. 5. Πάτα δεξί κλίκ στο αρχείο που έσωσες και τρέξτο σαν διαχειριστής.
kambana Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, donblunts είπε Με μια προχειρη αναζητηση στον ιντερνέτ, βρηκα και το παρακάτω σαν λύση απο 2-3ς. 1. Κατέβασε και εγκατέστησε το SubInACL απ'το Microsoft Download Center http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=23510 2. Άνοιξε το Notepad 3. Copy/paste το απο κάτω. Set OSBIT=32 IF exist "%ProgramFiles(x86)%" set OSBIT=64 set RUNNINGDIR=%ProgramFiles% IF %OSBIT% == 64 set RUNNINGDIR=%ProgramFiles(x86)% subinacl /subkeyreg "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Component Based Servicing" /grant="nt service\trustedinstaller"=f 4. Σώσε και κλείσε το notepad. Στο Save as Type διάλεξε “All Files (*.*)” και καντο save σαν fix.cmd. 5. Πάτα δεξί κλίκ στο αρχείο που έσωσες και τρέξτο σαν διαχειριστής. Το έκανα. Μετά την επανεκκίνηση και καινούργια αναζήτηση για updates μου βγάζει αυτό τώρα:
kambana Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, kambana είπε Το έκανα. Μετά την επανεκκίνηση και καινούργια αναζήτηση για updates μου βγάζει αυτό τώρα: Αυτό το σφάλμα δεν μου το ξαναέβγαλε και έκανε τις "απαραίτητες" ενημερώσεις. Τώρα που θέλω να κάνω και τις "προαιρετικές" κάθε φορά που τις κάνω, στην επανεκκίνηση δεν ανοίγει πάλι. Κολλάει στη μαύρη οθόνη με τα windows.
donblunts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, kambana είπε Αυτό το σφάλμα δεν μου το ξαναέβγαλε και έκανε τις "απαραίτητες" ενημερώσεις. Τώρα που θέλω να κάνω και τις "προαιρετικές" κάθε φορά που τις κάνω, στην επανεκκίνηση δεν ανοίγει πάλι. Κολλάει στη μαύρη οθόνη με τα windows. Ωραια, οπότε ΙΣΩΣ κάποιο απο τις προεραιτικές ενημερώσεις το κολλάει. Πάτα START > γράψε CMD και πάτησε Ctrl+Shift+Enter. Στην γραμμή εντολών τρέξε πάλι το 1) Run sfc /scannow και αφού ολοκληρωθεί 2) Run chkdsk /r /f Κάνε επανεκίννηση και ξαναδοκίμασε Update.
kambana Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, donblunts είπε Ωραια, οπότε ΙΣΩΣ κάποιο απο τις προεραιτικές ενημερώσεις το κολλάει. Πάτα START > γράψε CMD και πάτησε Ctrl+Shift+Enter. Στην γραμμή εντολών τρέξε πάλι το 1) Run sfc /scannow και αφού ολοκληρωθεί 2) Run chkdsk /r /f Κάνε επανεκίννηση και ξαναδοκίμασε Update. Δεν αναγνωρίζει το run. Κάνω κάτι λάθος;
donblunts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, kambana είπε Δεν αναγνωρίζει το run. Κάνω κάτι λάθος; Που να την αναγνωρίσει έτσι όπως στο διατύπωσα. Τρέξε την εντολή ''sfc /scannow" και "chkdsk /r /f'' - χωρις τα αυτάκια. Χωρίς τα RUN Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από donblunts
kambana Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, donblunts είπε Που να την αναγνωρίσει έτσι όπως στο διατύπωσα. Τρέξε την εντολή ''sfc /scannow" και "chkdsk /r /f'' - χωρις τα αυτάκια. Χωρίς τα RUN Μου βγάζει αυτό στη δεύτερη εντολή:
donblunts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kambana είπε Μου βγάζει αυτό στη δεύτερη εντολή: Στο επόμενο restart, θα δεις μια μαύρη οθόνη να τρέχει. Μην τρομάξεις. Το checkdisk είναι. Κάντο restart.
kambana Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, donblunts είπε Στο επόμενο restart, θα δεις μια μαύρη οθόνη να τρέχει. Μην τρομάξεις. Το checkdisk είναι. Κάντο restart. Τρέχει εδώ και δύο ώρες και είναι ακόμη στο 40%. Είναι λογικό;
donblunts Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, kambana είπε Τρέχει εδώ και δύο ώρες και είναι ακόμη στο 40%. Είναι λογικό; 41% Αν ΔΕΝ εχεις SSD ναι, είναι.
kambana Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, donblunts είπε 41% Αν ΔΕΝ εχεις SSD ναι, είναι. Τώρα μου βγάζει αυτό
ss13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δοκίμασε την τελευταία λύση https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/8d4ebdf4-9f69-4505-a7e2-0f2e1c6debb8/windows-update-error-80080005-windows-7-client-with-wsus-30-sp2-server?forum=w7itproinstall
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάνε C:\windows\SoftwareDistribution\Download και κάνε delete ότι υπάρχει εκεί μέσα. Προσπάθησε έπειτα ξανά να κάνεις τα updates. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από BlueBlood7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα