Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Istros είπε

"φαίνεται πως ξεκίνησε να κάνει… κρατήσεις, με το όνομα του πρώτου ιδιώτη επιβάτη που θα ταξιδέψει στο Φεγγάρι"

και  κάποιοι άλλοι έχουν αγοράσει οικόπεδα στο φεγγάρι αλλά ακόμα δεν τα χουν δει ούτε με τηλεσκόπιο.

Προς τί η ειρωνεία δεν κατάλαβα. Εμένα μου πούλησαν 2 στρέμματα πάνω στη θάλασσα σε πολύ καλή τιμή. Το θέμα είναι ότι δεν έχω τα χρήματα να πάω να τα δω...

43 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Οι insomniacs θα βγάλουν πάλι το άχτι τους για τον musk. Το θέμα θα πάει πάλι στις ανεμογεννήτριες κτλ κτλ 😛

...και τα παιδάκια που πεινάνε στην Αφρική...

Πάντως αν θέλουν μπορούμενα μαζέψουμε τα χρήματα και να κανοονίσουμε για 300 άτομα ένα ταξίδι στο φεγγάρι χωρίς επιστροφή... Θα σφιχτούμε λίγο οικονομικά, αλλά είναι για το καλό μας...

Επεξ/σία από johncorfas
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και έγραψα με χιούμορ (ως συνήθως)τα παραπάνω,φίλε Retromaniac (ευχαριστώ που με έχεις και σε υπόληψη)αν με ρωτάς προσωπικά,σαφώς και πιστεύω οτι έχουνε πάει στο φεγγάρι,όμως πιστεύω πως έχει πέσει και πολύ ψαλίδι και σκηνοθεσία,σε πολλά απο αυτά που μας έχει πει η θεία ΝΑΣΑ (ιδιαίτερα την περίοδο του ψυχρού πολέμου και του αγώνα για το φεγγάρι).

Αφήνω λοιπόν πάντα ένα "παραθυράκι ανοικτό" όπως έλεγε και ο Χαρδαβέλας στήν "αείμνηστη" εκπομπή "Πύλες" που βλέπαμε τα σαβατόβραδα .. ^_^

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 3
Δημοσ.

Το παπατζιλικι δεν εχει ορια. Κανει κρατησεις για να κανει ταξιδια με μια καψουλα που δεν υπαρχει, θα ειναι πανω σε εναν πύραυλο που δεν υπάρχει ο οποιος θα κατασκευάζεται σε ενα εργοστασιο που δεν υπάρχει, και θα προωθειται απο εναν κινητήρα που δεν υπάρχει.

Αν γίνει αυτο μεσα στην επομενη δεκαετια θα ναι επιτυχια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τι θα κάνει? το πολύ πολύ θα μαζευτούνε εκεί όλοι οι φωστήρες, και θα φωτίσουν και την σκοτεινή μεριά με τα λαμπερά μυαλά τους.

😂

Επεξ/σία από lnwolfgr
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Με τη Microsoft το πολύ πολύ να το έβλεπε στο Bing  με Edge σε Windows 10, σιγά μην τον έδιναν και LSD. Είναι secure by default , δεν παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων ούτε τους χρεώνουν ένα σκασμό.

Έλα ρε Billako, εσύ είσαι? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jp77s είπε

Έλα ρε Billako, εσύ είσαι? 

Τύπε άμα ήμουν ο Gates λες να σχολίαζα στο Insomnia; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Αν και έγραψα με χιούμορ (ως συνήθως)τα παραπάνω,φίλε Retromaniac (ευχαριστώ που με έχεις και σε υπόληψη)αν με ρωτάς προσωπικά,σαφώς και πιστεύω οτι έχουνε πάει στο φεγγάρι,όμως πιστεύω πως έχει πέσει και πολύ ψαλίδι και σκηνοθεσία,σε πολλά απο αυτά που μας έχει πει η θεία ΝΑΣΑ (ιδιαίτερα την περίοδο του ψυχρού πολέμου και του αγώνα για το φεγγάρι).

Αφήνω λοιπόν πάντα ένα "παραθυράκι ανοικτό" όπως έλεγε και ο Χαρδαβέλας στήν "αείμνηστη" εκπομπή "Πύλες" που βλέπαμε τα σαβατόβραδα .. ^_^

Δεν θα μου προκαλούσε καμία έκπληξη αν ηταν παραμύθι. Και όσοι είναι 1000% βέβαιοι ας κρατάνε και μια πισινή. 

Επεξ/σία από possiz
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Τύπε άμα ήμουν ο Gates λες να σχολίαζα στο Insomnia; 

Δεν κατάλαβα το υφάκι... τί έχει το insomnia?:huh:

Δημοσ.

@VChris Τίποτα μετά κατάλαβα ότι παίζει να σχολιάζει εδώ και ο Gates , είμαστε ίσως το καλύτερο forum worldwide χωρίς γκρίνιες flame etc. 

Εγώ πάντως αν ήμουν Mod θα έφτιαχνα ένα θέμα , ο Musk θα στείλει στο φεγγάρι έναν με ένα iPhone XS το οποίο θα τρέχει Edge με θήκη Huawei και θα έφτιαχνα pop corn. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Οταν λέμε μέχρι το φεγγάρι μου έρχονται συνομωσιολογικά στο μυαλό αφού είναι παράξενο εαν δεν υπάρχει όντος λόγος που τόσα χρόνια δεν πήγαινε καμία αποστολή εκεί απο το 72 και μετά.. 

Τι ιδιώτης θα πάει θα είναι κάνας παππούς ? θα καταλαβαίνει τι του γίνεται ? θα πάει στο ίδιο μέρος προσελήνωσης να δούμε αν υπάρχουν απομεινάρια απο το 72 ? αντε να να δούμε τι θα γίνει τελικά μήπως και το "σκηνοθετήσουνε" και αυτό :rolleyes:

Εγω για τίποτα βόλτες τον κόβω τον ιδιώτη να κάνει γύρω γύρω και να παίρνει και αρκετές ακόμα αναβολές το θέμα με το φεγγάρι.

Ο λογος ειναι απλος, ειναι πολυ ακριβο, και αν δεν μπορεις να βγαλεις λεφτα, και ηδη κερδισες τον space race, εκανες τα πειραματα σου, πηρες σεληνοχωμα, κτλ. Ε.. Δεν ξανα πηγαινεις εκει για παραθεριση να δεις τα μερη με 500 εκατομμύρια ανα αποστολη στο φεγγαρι αν δεν εχεις τιποτα να κανεις..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Το υπόληψη το εννοούσα σοβαρά πάντως. Όχι ότι έχει βαρύνουσα σημασία το ποιον έχω σε υπόληψη. Δεν την ψωνισα ακόμη.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, possiz είπε

Δεν θα μου προκαλούσε καμία έκπληξη αν ηταν παραμύθι. Και όσοι είναι 1000% βέβαιοι ας κρατάνε και μια πισινή. 

Υπάρχουν πολλές αποδείξεις. Αλλά έλεος μην το κάνουμε πάλι το debate αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

@VChris Τίποτα μετά κατάλαβα ότι παίζει να σχολιάζει εδώ και ο Gates , είμαστε ίσως το καλύτερο forum worldwide χωρίς γκρίνιες flame etc. 

Εγώ πάντως αν ήμουν Mod θα έφτιαχνα ένα θέμα , ο Musk θα στείλει στο φεγγάρι έναν με ένα iPhone XS το οποίο θα τρέχει Edge με θήκη Huawei και θα έφτιαχνα pop corn. 

Κι ο Musk, με double account όμως γιατί είμαστε πολλοί οι haters του εδώ:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...