xp-user Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δάνειο χωρίς εμπράγματες εγγυήσεις χωρίς ακίνητα ο δανειζόμενος και χωρίς εγγυητή θα σου έρθει επιστολή κάποια στιγμή να τους δώσεις το 10% της οφειλής και να ξοφλήσεις .Έμενα μου έστειλαν ανάλογη πρόταση και τους αντιπροτεινα 5% μιας και αυτά τα δάνεια τα πουλάνε στο 2.5% στα κοράκια 🙂 Αν τους γράψεις και για αυτό που θα σου προτείνουν δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα .Εννοείτε οτι ο πατέρας σου δεν πρέπει να έχει ΤΙΠΟΤΑ στο όνομα του .ΕΣΕΙΣ ....εννοω ΟΛΗ η οικογένεια κάνετε αποποίηση κληρονομιάς όταν έρθει η ώρα και καθαρίσατε.
ignome4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Αν ήσασταν στον νόμο Κατσέλη τα πράγματα θα ήταν λίγο πιο εύκολα Αν η τράπεζα δεν είναι συνεργάσιμη ξεκινήστε διαδικασίες με κάποιο δικηγόρο για εξωδικαστικό ή δικαστικό συμβιβασμό Btw, για τα καταναλωτικά η κατάσχεση ακίνητης περιουσίας δεν είναι τελεσίδικη , μπορεί να σας πουν για αναχρηματοδότηση του δανείου με νέο δάνειο και νέους όρους
platonas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Φιλε μου , για αρχη θα πρεπει να μαθεις λεπτομεριες για το δανειο διοτι 250 ευρω χ 240 μηνες = εχει δωσει 60.000 ευρω ο πατερα σου οποτε κατι δεν παει καλα. Εχε στο μυαλο σου και τα παρακατω : Καταναλωτικα δανεια συνηθως οι τραπεζες διναν για διαρκεια εως 5-6 χρονια. Για παραπανω συνηθως μιλαμε για στεγαστικο-ανακαινιση και επαγγελματικο Περιοδο χαριτος (να πληρωνεις μονο τοκους) διναν για τον 1ο η 2ο χρονο Αν το ποσο που πηρε ειναι οντως 25.000 ευρω το πιο πιθανο ειναι να μην το εχει πληρωσει για αρκετα χρονια. Αλλα αν δεν μαθεις τι ακριβως δανειο ειναι και τι εχει γινει αυτο το διαστημα κανεις δεν μπορει να σου δωσει σωστη συμβουλη. 1
fever25 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, xp-user είπε Δάνειο χωρίς εμπράγματες εγγυήσεις χωρίς ακίνητα ο δανειζόμενος και χωρίς εγγυητή θα σου έρθει επιστολή κάποια στιγμή να τους δώσεις το 10% της οφειλής και να ξοφλήσεις .Έμενα μου έστειλαν ανάλογη πρόταση και τους αντιπροτεινα 5% μιας και αυτά τα δάνεια τα πουλάνε στο 2.5% στα κοράκια 🙂 Αν τους γράψεις και για αυτό που θα σου προτείνουν δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα .Εννοείτε οτι ο πατέρας σου δεν πρέπει να έχει ΤΙΠΟΤΑ στο όνομα του .ΕΣΕΙΣ ....εννοω ΟΛΗ η οικογένεια κάνετε αποποίηση κληρονομιάς όταν έρθει η ώρα και καθαρίσατε. Ισχύει ότι ακριβώς λέει ο φίλος!
Trismetr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, Σημερινή επικοινωνία απο δικηγορικό γραφείο για λογαριασμό τράπεζας και παλιό χρέος, με πρόταση για αποπληρωμή του ποσού με καταβολή 4000€ εφάπαξ! Αφού τους είπα πως αυτό δεν γίνεται, δεν υπάρχει η δυνατότητα, μου είπαν πως όταν ανοίξουν τα δικαστήρια έχει δρομολογηθεί δικαστήριο και ότι θα μου επιδοθεί το δικόγραφο από το αστυνομικό τμήμα. Αυτό πρακτικά τι σημαίνει; Να πως πως δεν έχω περιουσιακά στοιχεία στο όνομα μου (και ούτε θα έχω) και πως πραγματικά υπάρχει σοβαρό θέμα αξιοπρεπούς επιβίωσης, δεν είναι θέμα "δεν θέλω να πληρώσω".
jgeorgiou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, Trismetr είπε Καλησπέρα, Σημερινή επικοινωνία απο δικηγορικό γραφείο για λογαριασμό τράπεζας και παλιό χρέος, με πρόταση για αποπληρωμή του ποσού με καταβολή 4000€ εφάπαξ! Αφού τους είπα πως αυτό δεν γίνεται, δεν υπάρχει η δυνατότητα, μου είπαν πως όταν ανοίξουν τα δικαστήρια έχει δρομολογηθεί δικαστήριο και ότι θα μου επιδοθεί το δικόγραφο από το αστυνομικό τμήμα. Αυτό πρακτικά τι σημαίνει; Να πως πως δεν έχω περιουσιακά στοιχεία στο όνομα μου (και ούτε θα έχω) και πως πραγματικά υπάρχει σοβαρό θέμα αξιοπρεπούς επιβίωσης, δεν είναι θέμα "δεν θέλω να πληρώσω". 1) Η ειδοποίηση έρχεται από κλητήρα , αν τα μεταφέρεις σωστά μάλλον από χασαποταβέρνα σε πήραν και όχι από δικηγορικό γραφείο 2) Προφανώς , οι τηλεφωνητές αφήνουν υπονοούμενα ή λένε ευθέως ότι έχουν προχωρήσει δικαστικά για να σε πιέσουν να δεχτείς. 3) Ισχύουν ότι έχουμε γράψει στις προηγούμενες σελίδες αλλά στο τέλος της ημέρας η απόφαση , η ευθύνη και η τσέπη είναι δική σου.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε 1) Η ειδοποίηση έρχεται από κλητήρα , αν τα μεταφέρεις σωστά μάλλον από χασαποταβέρνα σε πήραν και όχι από δικηγορικό γραφείο 2) Προφανώς , οι τηλεφωνητές αφήνουν υπονοούμενα ή λένε ευθέως ότι έχουν προχωρήσει δικαστικά για να σε πιέσουν να δεχτείς. 3) Ισχύουν ότι έχουμε γράψει στις προηγούμενες σελίδες αλλά στο τέλος της ημέρας η απόφαση , η ευθύνη και η τσέπη είναι δική σου. Θα πας στο δικαστήριο θα τα πεις στο πρόεδρο και οτι αποφασίσει η δικαιοσύνη
Joshua21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε 1) Η ειδοποίηση έρχεται από κλητήρα , αν τα μεταφέρεις σωστά μάλλον από χασαποταβέρνα σε πήραν και όχι από δικηγορικό γραφείο Εγώ πάλι σε 2-3 περιπτώσεις που γνωρίζω προσωπικά η προσφορά "δώσε τόσα και καθάρισες" δεν έγινε με ειδοποίηση μέσω κλητήρα, έγινε μέσω τηλεφώνου.
Trismetr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Το δώσε 4000€ και καθάρισες έγινε τηλεφωνικά. Από την αρχή μου είπε πως έχει δρομολογηθεί δικαστήριο για όταν ξανανοίξουν τα δικαστήρια και με ρώτησε αν έχω ενημερωθεί για μια προσφορά κουρέματος που μου έχει κάνει η τράπεζα. Αρχικό κεφάλαιο 15χιλ, με τόκους 45χιλ και η προσφορά κουρέματος 4χιλ. εφάπαξ. Όταν είπα πως δεν υπάρχει η δυνατότητα για εφάπαξ 4χιλ. μου είπε ΟΚ, τότε θα δρομολογηθεί το δικαστήριο και θα σας επιδοθεί το δικόγραφο στην διεύθυνσή σας. Αν δεν σας βρουν από το αστυνομικό τμήμα, θα σας πάρουν τηλέφωνο να πάτε να το πάρετε εσείς.
jgeorgiou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε θα μου επιδοθεί το δικόγραφο από το αστυνομικό τμήμα.
Trismetr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Εννοείς ότι αυτή είναι η συνήθης διαδικασία;
jgeorgiou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Trismetr είπε Εννοείς ότι αυτή είναι η συνήθης διαδικασία; αν δεν είσαι ποινικός εγκληματίας το Α.Τ. δεν ανακατεύεται
GREGORYMO Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Trismetr είπε Το δώσε 4000€ και καθάρισες έγινε τηλεφωνικά. Από την αρχή μου είπε πως έχει δρομολογηθεί δικαστήριο για όταν ξανανοίξουν τα δικαστήρια και με ρώτησε αν έχω ενημερωθεί για μια προσφορά κουρέματος που μου έχει κάνει η τράπεζα. Αρχικό κεφάλαιο 15χιλ, με τόκους 45χιλ και η προσφορά κουρέματος 4χιλ. εφάπαξ. Όταν είπα πως δεν υπάρχει η δυνατότητα για εφάπαξ 4χιλ. μου είπε ΟΚ, τότε θα δρομολογηθεί το δικαστήριο και θα σας επιδοθεί το δικόγραφο στην διεύθυνσή σας. Αν δεν σας βρουν από το αστυνομικό τμήμα, θα σας πάρουν τηλέφωνο να πάτε να το πάρετε εσείς. Σου έφεξε. 60.000€ και ζητούν μόνο 4.000€ Κούρεμα 93%, δεν το λες και άσχημα. Αν δεν ευδοκιμήσει με σένα, θα το δώσουν σε κανένα fund με 95%. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα 1
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Στις 14/9/2018 στις 6:45 ΜΜ, goku4000 είπε Γεια σας παιδια,θα ηθελα μια βοηθεια για μενα και τον πατερα μου για ενα θεμα με ενα Δανειο.Πριν 20 χρονια ο πατεραςα μου ειχε παρει ενα καταναλωτικο δανειο καπου στα 25,που το πληρωνε μεχρι τωρα.Τωρα εχει παει καπου στα 18.Αλλα δν μπορει να το πληρωσει,και η τραπεζα δν μας κανει διακανονισμο.Ο πατερας μου δν εχει περιουσιακο στοιχειο,και το σπιτι που ζουμε,εινααι της μητερας μου,και εγινε πριν τον γαμο.Γινεται να μας κανουν κατι ; Και ποιες εινια οι λυσεις; Ευχαριστω εκ των προτερων. Υ.Γ εγγυητής δν υπαρχει. Τι έγινε τελικά με αυτό το θέμα, έβγαλες άκρη?
Trismetr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Σου έφεξε. 60.000€ και ζητούν μόνο 4.000€ Κούρεμα 93%, δεν το λες και άσχημα. Αν δεν ευδοκιμήσει με σένα, θα το δώσουν σε κανένα fund με 95%. Δεν το διατύπωσα σωστά, 45χιλ κεφάλαιο+τόκοι, όχι 15 + 45. Το θέμα είναι πως δεν δέχονται τα 4000 να γίνουν με δόσεις. Παλαιότερα (πριν 4-5 χρόνια) ζητούσαν κάπου στα 9χιλ με δόση πολύ υψηλή που όπως είχα εξηγήσει δεν γινόταν εκ των πραγμάτων να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα. Το να πληρώσεις 1-2 δόσεις και μετά να μην μπορείς είναι δωρο-αδωρο. Αυτο που θα κάνω, θα τους στείλω μια πρόταση με αυτά που μπορώ να πληρώνω και αν δεχτούν καλώς. Αν δεν, δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα