Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια,θα ηθελα μια βοηθεια για μενα και τον πατερα μου για ενα θεμα με ενα Δανειο.Πριν 20 χρονια ο πατεραςα μου ειχε παρει ενα καταναλωτικο δανειο καπου στα 25,που το πληρωνε μεχρι τωρα.Τωρα εχει παει καπου στα 18.Αλλα δν μπορει να το πληρωσει,και η τραπεζα δν μας κανει διακανονισμο.Ο πατερας μου δν εχει περιουσιακο στοιχειο,και το σπιτι που ζουμε,εινααι της μητερας μου,και εγινε πριν τον γαμο.Γινεται να μας κανουν κατι ; Και ποιες εινια οι λυσεις;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Υ.Γ εγγυητής δν υπαρχει.

Επεξ/σία από goku4000
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληρωνε μονο τους τοκους νομιζω και το κεφαλαιο δν επεφτε πολυ.Ηταν αλλες εποχες,ουτε εγω τα ξερω καλα.Τα ειχε παρει για ναα κανει μια εγχειρηση η γιαγια μου,να φανταστεις πολυ πριν το 2004.

Επεξ/σία από goku4000
Δημοσ.

δεν την γλυτώνεις φιλε, και να πεθανει ο μπαμπας σου το χρεος θα ερθει σε σενα. Καλα θα κανεις να αρχισεις τη δουλεια και να βοηθησεις τον πατερα σου στο χρεος του.

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε δν λεω,αλλα δν υπαρχει ενας τροπος για διακανονισμο,;Τοσα εχω ακουσει οτι κανουνε 100 ευρω ξερω εγω για 3 χρονια.Ειτε 200 και τελος.Δν ειναι και 100.000.

Δλδ η τραπεζα απο το να μην παιρνει τπτ,δεν την συμφερει να παιρνει ενα σταθερο ποσο καθε μηνα και τελος;

Επεξ/σία από goku4000
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, goku4000 είπε

Βρε δν λεω,αλλα δν υπαρχει ενας τροπος για διακανονισμο,;Τοσα εχω ακουσει οτι κανουνε 100 ευρω ξερω εγω για 3 χρονια.Ειτε 200 και τελος.Δν ειναι και 100.000.

Δλδ η τραπεζα απο το να μην παιρνει τπτ,δεν την συμφερει να παιρνει ενα σταθερο ποσο καθε μηνα και τελος;

εγω δεν πιστευω οτι η τραπεζα δεν βοηθαει, να πας εκει με τον πατερα σου να τους παρακαλεσεις.

Δημοσ.

ρε φιλε αυτα που λες δεν βγάζουν νόημα. δεν γίνεται σε 20 χρονια να χει αποπληρωθεί τοσο μικρό ποσό.

λογικά ο πατέρας σου δεν εχει πληρώσει εδω κ χρόνια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bilya είπε

ρε φιλε αυτα που λες δεν βγάζουν νόημα. δεν γίνεται σε 20 χρονια να χει αποπληρωθεί τοσο μικρό ποσό.

λογικά ο πατέρας σου δεν εχει πληρώσει εδω κ χρόνια.

Η έδινε 30 ευρώ τον μηνά.

TS έμενα λογικό μου ακούγεται να μην σου κάνουν διακανονισμό για 3 χρονιά που λες από πάνω γιατί αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δίνεις 500+ ευρώ το μηνά.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Η έδινε 30 ευρώ τον μηνά.

TS έμενα λογικό μου ακούγεται να μην σου κάνουν διακανονισμό για 3 χρονιά που λες από πάνω γιατί αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δίνεις 500+ ευρώ το μηνά.

αυτο που λες δεν γίνεται εκτός κ αν του έδωσαν άτοκο δάνειο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάιδια μπορεί να ηταν μεγαλύτερο.Δεν τα ξερω καλα.Αλλα πληρώνε το μηνα 250.Λογικα για να εχει μεινει 18 πρεπει να ήταν μεγαλύτερο.Το πρόβλημα ειναι οτι δεν μπορουμε να το πληρώσουμε γιατί επαθε εγκεφαλικό,η μητέρα μου βγαζει λιγα χρήματα και εγω βγαζω 400 ωστε δν μας μένουν.Εγω απλα εχω δει το χαρτί οτι τώρα ειναι 18κ.Και για αυτο ζητάω βοήθεια 

Δν λεω να μην πληρώνω καθολου.Φυσικά δν είμαστε  τέτοιοι.Απλα εαν μπορούμε να βρούμε μια λύση.

Παιδιά το πως και γιατί έμειναν τοσα δν το ξερω...εγω απλα ρωτάω γιατί είναι στο όνομα του.Δν εχει περιουσιακά στοιχεία στο όνομα του,και της μητέρας μου ειναι πριν απο το γάμο . Πάνω σε αυτα εχετε μια γνώμη; Εχετε ακούσει κατι να με διαφώτισετε; 

Επεξ/σία από goku4000
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NemeSis1990 είπε

δεν την γλυτώνεις φιλε, και να πεθανει ο μπαμπας σου το χρεος θα ερθει σε σενα. Καλα θα κανεις να αρχισεις τη δουλεια και να βοηθησεις τον πατερα σου στο χρεος του.

Αποποίηση κληρονομιάς και δεν του έρχεται το χρέος (ούτε φυσικά οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο που έχει ο πατέρας του).

• Like 4
Δημοσ.

Εγω πιστεύω οτι το δάνειο σου έχει κριθεί "ως μη εξυπηρετούμενο" που σημαίνει ότι ειχατε δεχτεί ειδοποιήσεις από την τράπεζα αλλά πιθανόν δεν απαντήσατε, για να το πω ευγενικά

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε παιδια σε οτι λετε εχετε δικιο.Το θεμα ειναι τι κάνουμε; Θα παμε σε δικηγόρο για αρχή μπας και γινει διακονονισμος.Αλλα απλα ρωτάω τι μπορει να γινει πχ; μπορούν να μας κανουν κάτι; Η μανα μου ενα σπιτι εχει πριν το γάμο και ο πατέρας μου τιποτα.

Επεξ/σία από goku4000
Δημοσ.

Ρε φίλε αναφέρεσαι πριν 10-15 χρόνια σε κάποιο δάνειο που πήρατε. Δεν ξέρεις ούτε το ακριβές ποσό ούτε τίποτα από τους όρους. Δεν ξέρεις γενικά τίποτα και ζητάς από αγνώστους να σε βοηθήσουν σε κάτι τόσο σοβαρό; Τι περιμένεις από εδώ; Κάποιο «παραθυράκι» η καμία πουστια για να ξεφύγετε η είσαι τόσο αφελής; 

• Like 6
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...