Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω την gigabyte 970a-d3, Εχω περασει drivers για ηχο απο εδω https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-970A-D3-rev-30#support-dl-driver..Ομως οταν παω να ανοιξω το προγραμμα  vdeck που ειναι το driver Δεν με αφηνει και  βγαζει error "your os is 64bits. please use 64bits version vdeck.exe". Οταν λοιπόν εχω και τα ακουστικα και τα ηχεια συνδεδεμενα δουλευουν μονο τα ακουστικα και οταν τα βγαζω τα ηχεια δουλεουν κανονικα, αυτο πρεπει να ειναι ρυθμιση απο το προγραμμα του ηχου αλλα αυτο το προγραμμα δεν μου ανοιγει.Εχω windows 10 64 bit.

Δημοσ.

Λογικά έχεις βάλει λάθος οδηγό ( διαφορετική έκδοση εννοώ ) , κατέβασε αυτό

https://download.cnet.com/Driver-Sweeper/3000-2094_4-77503480.html

δες τη διαδικασία της αφαίρεσης του παλιού οδηγού ( απλά στο Video λέει για της κάρτας γραφικών σαν παράδειγμα )

μετά μπες στη σελίδα της μητρικής , κατέβασε την 64 Bit έκδοση του οδηγού της κάρτας ήχου , εγκατέστησε την , κάνε επανεκκίνηση , λογικά θα είσαι εντάξει μετά B)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ss13 είπε

Λογικά έχεις βάλει λάθος οδηγό ( διαφορετική έκδοση εννοώ ) , κατέβασε αυτό

https://download.cnet.com/Driver-Sweeper/3000-2094_4-77503480.html

δες τη διαδικασία της αφαίρεσης του παλιού οδηγού ( απλά στο Video λέει για της κάρτας γραφικών σαν παράδειγμα )

μετά μπες στη σελίδα της μητρικής , κατέβασε την 64 Bit έκδοση του οδηγού της κάρτας ήχου , εγκατέστησε την , κάνε επανεκκίνηση , λογικά θα είσαι εντάξει μετά B)

Δεν νομιζω να ειναι αυτο γιατι εχω κατεβασει την σωστη εκδοση εχω δει οτι σε ξενα forums οτι υπαρχει και σε αλλους τετοιο θεμα!Θα το δοκιμασω ευχαριστω!

Δημοσ.
Στις 16/9/2018 στις 10:27 ΠΜ, micos000 είπε

Είναι σίγουρα rev3 η μητρική σου γιατί βλέπω ότι έχει άλλα 4 revisions; Δες πάνω στην πλακέτα τι γράφει δίπλα από το μοντέλο.

πανω στην μητρικη δεν λεει κατι απο οτι βλεπω...Ο μονος τροπος για να καταλαβεις ειναι απο τις φωτο σε καθε rev.Και φαινεται να ειναι rev 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, πήγαινε στον φάκελο που έχεις αποσυμπιέσει τον driver και μπες viahdaud->present->vdesk64.
Επέλεξε όλα τα αρχεία και τους φάκελους και κάνε αντιγραφή (CTRL+C ή με δεξί κλικ)
Μετά πήγαινε στον φάκελο C:\Program Files (x86)\VIA\VIAudioi\VDeck και κάνε επικόλληση μέσα σε αυτόν (CTRL+V ή με δεξί κλικ σε κενό χώρο μέσα στον φάκελο).
Θα σε ρωτήσει για αντικατάσταση και πες του "Ναι σε όλα"

Το fix το βρήκα εδώ. Δεν ξέρω αν δουλέψει αλλά δε χάνεις κάτι. Ίσως χρειαστεί να απεγκαταστήσεις τους drivers, να κάνεις επανεκκίνηση και να τους ξαναστήσεις πριν κάνεις την επικόλληση.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Το εχω κανει γι αυτο και εκανα το post εδω αφου δν εβρσικα λυση απλα μπορει να μην ειχα βγαλει τους drivers σωστα.Επισης οταν το παιρναω τα drivers μετα δν μπορω να τα βρω για απεγκατασταση για να κανω απεγκατασταση τρεχω παλι το αρχειο του setup και το επιλεγω απο εκει!!!Ευχαριστω για τον χρονο σας παντως!

Δημοσ.

Καλημέρα,έχω ένα προβληματάκι με 2 ηχεία μάρκας logic σε desktop.είναι πολύ απλά χωρίς driver αλλά εδώ και 2 μέρες δεν ακούγεται τίποτα.όταν τα συνδέω σε άλλη συσκευή λειτουργούν κανονικά.κάποια ρύθμιση πρέπει να γίνει αλλά επειδή δεν μπορώ να βρω ποια ακριβώς θα ήθελα μια βοήθεια.

Χωρίς τίτλο.png

Χωρίς τίτλο2.png

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τυχαινει να εχω και εγω την ιδια μητρικη και μετα απο καιρο χρειαστηκα να συνδεσω μικροφωνο απο καμερα και ακουστικα και δεν δουλευει κανενα απο τα 2 μικροφωνα.Και μου βγαζει στην εκκινηση οτι εχω 64 προγραμμα και να χρησιμοποιω 64 . vdeck.exe.

Απο οτι διαβαζω ειναι προβλημα της VIA.

Ελυσε κανεις προβλημα παρομοιο γιατι με τον οδηγο της VIA ton τελευταιο δεν εγινε κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...