Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

ψαχνω ενα wifi usb να βαλω στο desktop ...Εχω ενα turbox τωρα το οποιο αρχικα πιανει 2mbps και αμα το βγαλω και το ξαναβγαλω περιπου 25mbps... 

διπλα στο ρουτερ πιανει το κινητο περιπου 46-47 ενω στο δωματιο 30 ...

θα ηθελα κατι σχετικα οικονομικο(οσο γινεται) τουλαχιστον να γλυτωσω τα βαλεβγαλε...

ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο εμπειρία θα σου προτείνω το asus usb n14 ( https://www.skroutz.gr/s/4761587/Asus-USB-N14.html )

θα βρεις και αλλα πιο φθηνά αλλά αν θες κάτι σκυλί σου προτεινω με κλειστά μάτια το asus και σου μιλώ εκ πειρας με χρηση του σε διαφορα routers και computer με windows (7/10) και linux. 

Επεξ/σία από isay
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Ψαχνω και εγω ενα usb η εστω και καρτα pci για να τη βαλω στον υπολογιστη. Απλα θέλω κατι που οσο μπορω να μην εχω αποσυνδεσεις και δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα να ποιανει ταχυτητες vdsl. 

Edit: μηπως θα ηταν προτιμοτερο και πιο σιγουρη η λυση της αγορας powerline? Και αν ναι πια προτεινετε με δυνατοτητα καποια στιγμη να συνδεθει και 3ο powerline?

Επεξ/σία από sotiris123
Δημοσ.

Όσο απομακρύνεσαι απο την πηγη και οσο παρεμβάλονται περισσότερα εμποδια, τοσο θα μειώνεται η ποιοτητα (άρα και η ταχυτητα) ασυρματης συνδεσης. Αν με άλλες ασυρματες συσκευές έχεις προβλημα σηματος wifi στο σημειο που θα ειναι ο υπολογιστης σου, ο,τι usb/pci wifi κι αν βάλεις θα εχεις πάνω κατω τα ιδια αποτελέσματα/προβλήματα, οποτε πάς για powerlines ή να τραβηξεις καλωδιο.

Τα powerlines γίνονται pair μεταξύ τους, οποτε μπορεις να εχεις όσα σου χρειάζονται και να προσθέτεις όσο αυξανονται οι αναγκες σου. Π.χ. τωρα παιρνεις ένα σετ των 2 και μετά απο καιρό παιρνεις άλλο ένα μονο του. Το κάνεις και αυτό pair να ειναι στο ιδιο δικτυο powerline και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

Αρα καταληγουμε στη λυση powerline. Αν παρω τωρα ενα σετ των 2 απλα powerline μπορω αργοτερα το 3ο που θα παρω να ειναι και wifi? Επισης εχει καποια να προτεινεις;

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα WiFi stick για gaming... Το ρούτερ μου είναι netgear nighthawk r7000 και θα ήθελα κάτι καλό για να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα με παιχνίδια... 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, georsev είπε

Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα WiFi stick για gaming... Το ρούτερ μου είναι netgear nighthawk r7000 και θα ήθελα κάτι καλό για να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα με παιχνίδια... 

Διαβασε τη συζητηση απο την αρχή και ισχύουν τα ίδια

Δημοσ.
Στις 24/9/2018 στις 10:04 ΠΜ, sotiris123 είπε

Αρα καταληγουμε στη λυση powerline. Αν παρω τωρα ενα σετ των 2 απλα powerline μπορω αργοτερα το 3ο που θα παρω να ειναι και wifi? Επισης εχει καποια να προτεινεις;

Αμα είναι της ίδιας εταιρείας θα μπορεις να προσθεσεις οσα θελεις και οποιο τυπο θέλεις (με ή χωρίς wifi). Απλά κάθε φορά που θα προσθέτεις ένα, θα κάνεις pair για να βλέπονται ολα μεταξυ τους.

Αν τώρα ειναι αλλης εταιρείας, μάλλον θα παιξει κανονικά αλλά οχι με σιγουρια. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Εχεις να προτεινεις κ καποιο σετ των δυο (απλα) και ενα μεμονωμενο wifi να το κανω pair με τα αλλα 2 για  vdsl? ( δεν ξερω αν υπαρχουν κ καποια για εως 24 για αυτο ρωταω). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...