johnpopexi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, coreman7 είπε Ναι το ξανατρεξα στο High εβγαλα αυτα: Αν ειανι ξανα παστωνω, απλως αυτα τα 95+ δεν ειναι για πολυ απλως πηγαινει και μετα ξαναπεφτει. Αν το οτι εβγαλα και ξαναεβαλα την ψυκτρα εχει σημασια τοτε το ξανακανω Η idle θερμοκρασια ειναι avg 43C Ας σου πει ο @akoinonitos που τον έχει για τα spikes αν τον έχει δει με stock cooler . Ίσως υπάρξει βελτίωση με ρυθμίσεις στα bios για το pbo . Σε avg δεν είναι κακές πάντως. Νομίζω οτι παίζει ρόλο που τη σήκωσες αλλά δεν έχω κάνει το πείραμα . Όποτε τύχαινε να έχει κάτσει η ψυκτρα αλλα για α,β λόγους να την έχω σηκώσει , πάντα καθάριζα πάστα και ξανα εβαζα . Περίμενε κι άλλες απαντήσεις πριν ξαναπαστώσεις. 1
akoinonitos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Απο οτι θυμαμαι χτυπαγε και εμενα 90αρι στο ibt στιγμιαία ,αστο ετσι και αν δεις οτι στη χρηση που του κανεις ανεβαζει θερμοκρασιες πανω απο 65 βαθμους το ξανασυζηταμε
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να δεις αν μπηκαν μεσα οι βιδες, απλα κοίταξε πίσω απο τη μητρική στις τρυπες του μεταλλικού backplate θα φαίνεται η βίδα μέσα. Ο καλύτερος τρόπος για να δεις θερμοκρασίες είναι μέσω του Ryzen Master Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από thetiesthatbind
coreman7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι αλλα η μητρικη ειναι Βιδωμενη 😢 Επισης, εχετε να προτεινετε καποιο κουτι με καλο Airflow και αν γινεται καπως φθηνο γιατι δεν εχω μια τωρα Θα στειλω απο εβδομαδα (αν δν υπαρχει θεμα) σκρινσοτ που θα ναι ενω παιζω τιποτα PUBG κτλ
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/12297525/Fractal-Design-Focus-G-Window.html ή Aerocool Qs240
coreman7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Ειναι καλυτερα απο Αυτο: CoolerMaster Masterbox 5 ?
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε airflow ναι το Φρακταλ Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από thetiesthatbind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα