Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, AtiX είπε

Βρε παιδιά θα τρελαθώ... τον Ιουνίου δεν κυκλοφόρησε το V35? 

Το παλιό?

Πάμε κάθε 6μηνο νέα συσκευή.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Istros είπε

Ήταν guest star λόγω επεξεργαστή.

Αρπαχτή στο άνω, πέρα, δώθε και κείθε κολοκωτρονίτσι ήταν, αλλά έχε χάρη που συμπάθαμε LG...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Αρπαχτή στο άνω, πέρα, δώθε και κείθε κολοκωτρονίτσι ήταν, αλλά έχε χάρη που συμπάθαμε LG...

Την αγαπάμε όντως!Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο σαρώνει τα βραβεία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Εγω γενικα για τα LG μιλησα,δεν σταθηκα σε ενα συγκεκριμενο μοντελο. Μπορει στα προσφατα G6 και V30 η κατασταση να ειναι καλυτερη αλλα στα προηγουμενα η κατασταση ηταν χαλια.

Ακομα και στο προσφατο G7 αρκετοι λενε κακα λογια για την μπαταρια του,γιατι οπως και να το κανουμε 3000μπαταρια σε οθονη 2κ 6.2ιντσων οθονη απλα δεν.....

To G7 οντος εχει κακη μπαταρια , το V30 δεν εχει καθολου κακη και λογο OLED και λογο software .

Δημοσ.

H LG, από ό,τι φαίνεται, έχει ξεπεράσει τα τεχνικά προβλήματα που είχαν κάποιες παλιές συσκευές της. Επίσης προσφέρει πλέον συσκευές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τον ανταγωνισμό, ίσα ίσα που σε μερικούς τομείς είναι και μπροστά.

Αλλά συνεχίζει να φέρεται αλλοπρόσαλλα και χωρίς τόλμη. Δηλαδή η κορυφαία πρότασή της που θα την εκπροσωπήσει το επόμενο εξάμηνο θα έχει το παλιό, ορθόδοξο notch και fingerprint scanner όχι κάτω από την οθόνη, όταν τα-αναπόφευκτα μέχρι νεωτέρας-notches έχουν μικρύνει πολύ και οι scanners έχουν μπει για τα καλά κάτω από την οθόνη.

Εγώ σκοπεύω να το αγοράσω σε κανένα εξάμηνο, το θέλω λόγω DAC και wide camera. Όταν όμως τότε ο κανόνας στα notches θα είναι η "σταγόνα" και ο scanner στην οθόνη, με τί καρδιά θα δώσω το πεντακοσάρικο; 

Δημοσ.

Καλά το φαίνεται είναι σχετικό, από τη στιγμή που κανείς δεν τα αγοράζει πλέον δύσκολα να τα ακούσεις, εγώ πάντως δεν εμπιστεύομαι πλέον

3 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

Εξακολουθώ να παιρνω ολα τα lg αλλα μετα απο λιγο τα δινω λογω των infrared που το σταματησαν απο το g5 και μετα. 

Μόνο κινεζο πλέον για υπέρυθρες, αυτό είναι δυστυχώς περιοριστικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

Εξακολουθώ να παιρνω ολα τα lg αλλα μετα απο λιγο τα δινω λογω των infrared που το σταματησαν απο το g5 και μετα. 

Τα παίρνεις όλα και τα δίνεις μετά από λίγο λόγω των infrared. wtf?🤔

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, whoever81 είπε

Τα παίρνεις όλα και τα δίνεις μετά από λίγο λόγω των infrared. wtf?🤔

Λογω δουλειας. 

Αλλα απο οτι φαινεται... Παραιτουμαι οπου να ναι. 

Μαλλον υστερα απο αυτο καταληξω και στο v40 για καποιο καιρο;) 

Επεξ/σία από Acrobatis7
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

Το κινητό  μου έχει υπέρυθρες και NFC.Μόνο τις υπέρυθρες έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές όταν δεν υπήρχε control η όταν δεν μπορούσα να το βρω στο σκοτάδι.  😎

Το NFC νομίζω οτι προς το παρών χρησιμεύει για την φόρτιση ηλεκτρονικών εισιτηρίων και για ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω εφαρμογής smartphone που δεν χρησιμοποιώ.

Σε τι χρειάζεσαι τις υπέρυθρες,για ηλεκτρονικές πληρωμές;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Το κινητό  μου έχει υπέρυθρες και NFC.Μόνο τις υπέρυθρες έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές όταν δεν υπήρχε control η όταν δεν μπορούσα να το βρω στο σκοτάδι.  😎

Το NFC νομίζω οτι προς το παρών χρησιμεύει για την φόρτιση ηλεκτρονικών εισιτηρίων και για ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω εφαρμογής smartphone που δεν χρησιμοποιώ.

Σε τι χρειάζεσαι τις υπέρυθρες,για ηλεκτρονικές πληρωμές;

Τις υπερυθρες τις χρειαζομαι για τη δουλεια μου που εχω πολλες συσκευες διαφορετικου τυπου και μαρκας.

Το NFC το χρειαζομαι για το freestyle libre (αισθητηρας στο μπρατσο για ανεπαφη παρακολουθηση των επιπεδων ζαχαρου στο αιμα (διαβητης)).

Αυτα τα δυο ειναι εντελως διαφοετικα μεταξυ του.

Δεν καταλαβαινω πως τα συνδεσες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...