niksor Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, JcD είπε 845 τον Οκτώβριο? Ήδη μιλάμε για 855 και s10 πλέον! Aν είχε 855 θα είχε και άλλη τίμη.
AntiCambeR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε Τις υπερυθρες τις χρειαζομαι για τη δουλεια μου που εχω πολλες συσκευες διαφορετικου τυπου και μαρκας. Το NFC το χρειαζομαι για το freestyle libre (αισθητηρας στο μπρατσο για ανεπαφη παρακολουθηση των επιπεδων ζαχαρου στο αιμα (διαβητης)). Αυτα τα δυο ειναι εντελως διαφοετικα μεταξυ του. Δεν καταλαβαινω πως τα συνδεσες. Απλά έγραψα για το NFC το οποίο είναι χαρακτηριστικό που δεν χρησιμοποιείται απο πολλούς καθόλου όπως και οι υπέρυθρες,έχουν αυτό το κοινό μεταξύ τους. Από την στιγμή όμως που θες οπωσδήποτε υπέρυθρες βγάζεις σχεδόν όλα τα κινητά εκτός επιλογής και περιορίζεσαι.
JcD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, niksor είπε Aν είχε 855 θα είχε και άλλη τίμη. Ας είχε τον 845 αλλά να το παρουσίαζαν 2 μήνες πριν. Ναυαρχίδα με 845 3 μήνες πριν την παρουσίαση του s10 δεν λέει.!
SteveWisejohn Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το μόνο καλό όταν αλλάζουνε οι εταιρίες τα μοντέλα σα φανέλες είναι ότι πας πιο οικονομικά στο προηγούμενο μοντέλο . Αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να παρακολουθούμε πάντα τις εξελίξεις αυτών .... Δηλαδή πριν 5 και 6 χρόνια που απαξιώνουμε κάποια κινητά από τότε και τα θεωρούμε άχρηστα πλέον ήμασταν με τα ρόπαλα στην πλάτη στην εποχή των σπηλαίων .... Οι εταιρίες το έπιασαν το νόημα και τσιμπάμε σα χαζόψαρα στο αγκίστρι τους .... Σκεφτήκατε ότι το μόνο back up που έχουμε στο σκληρό μας από μια καλή συσκευή είναι φωτογραφίες και βίντεο .... Εκεί και μόνο λέω ότι αξίζει η αναβάθμιση στο κινητό . Ακόμη με το G4 είμαι και δεν έχω κανένα παράπονο ( στο θέμα κάμερας για να μη παρεξηγηθώ ) Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από SteveWisejohn
Acrobatis7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Απλά έγραψα για το NFC το οποίο είναι χαρακτηριστικό που δεν χρησιμοποιείται απο πολλούς καθόλου όπως και οι υπέρυθρες,έχουν αυτό το κοινό μεταξύ τους. Από την στιγμή όμως που θες οπωσδήποτε υπέρυθρες βγάζεις σχεδόν όλα τα κινητά εκτός επιλογής και περιορίζεσαι. Εχεις πολυ δικιο. Πραγματικα ειναι πολυ λιγα. Τωρα ειμαι με p20 pro, αλλα μου λειπει η qi φορτιση.
inangelsheart Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 LG * (προβλήματα) + ΑΚΡΙΒΟ = (ΌΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ) * ευχαριστώ δεν θα πάρω. Αν άλλαζε πολιτική στις τιμές της ΙΣΩΣ να άξιζα να ρίξει κανείς το ζάρι και να ρισκάρει τα λεφτά του. Απορώ πως συνεχίζει πραγματικά.
karateka Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 14/9/2018 στις 4:20 ΜΜ, Fulgore είπε Το κακο με τα lg κινητα(επειδη και εχω ειχα το g6)ειναι οτι εχουν χαλια Ui(αυτο το skin της LG ειναι απλα αθλιο),αργουν στις αναβαθμισεις(εσυ ειδικα με το G6 θα τα θυμασαι),και υστερουν σε βασικα πραγματα οπως μπαταρια και οθονη γιατι στην καμερα καπως το σωζει η wide. Και εγω θα ηθελα το dac αλλα ξενερωσα πολυ με το G6. Το G7 με stock android πιο πολυ με τραβαει. Εγώ πάλι όπως και άλλοι 3 τουλάχιστον που ξέρω που είχαμε ή έχουμε LG, το θεωρούμε κορυφαίο Ui μαζί με αυτό της Xiaomi. Γούστα είναι αυτά... Στο διαταύτα, έχω στα χέρια μου το V30 εδώ και ένα μήνα περίπου και ειλικρινά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να με κάνει να δελεαστώ για να αλλάξω αυτό το κινητό. Ίσως το V40 σε κανένα χρόνο μόνο...
JimGer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά έχει κανείς ιδέα τι πολιτική έχει η LG για unlock bootloader και root?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα