voltmod Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Σε ανάρτηση της στο επίσημο blog της, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία LG έκανε γνωστό ότι στις 3 Οκτωβρίου έχει προγραμματίσει εκδήλωση για να ανακοινώσει τη νέα της ναυαρχίδα. Στις 3 Οκτωβρίου, η LG από τη Νέα Υόρκη, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα ανακοινώσει το νέο LG V40 ThinQ, το οποίο αναμένεται να διαθέτει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, όπως τουλάχιστον υπονοείται και στο βίντεο παρακάτω. Πέρα ωστόσο από τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, που θα συνοδεύονται από dual-tone φλας (LED), η συσκευή θα εξοπλίζεται με δύο κάμερες στην πρόσοψη καθώς και με τους απαραίτητους αισθητήρες για τη λειτουργία προηγμένης αναγνώρισης προσώπου, παρόλο που θα εξοπλίζεται και με αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων (στο πίσω μέρος). Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που θα διαθέτει η συσκευή σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένα «dedicated» πλήκτρο για την ενεργοποίηση του ψηφιακού βοηθού Google Assistant, αν και ενδέχεται να επιτρέπεται ο προγραμματισμός του (για την ενεργοποίηση της κάμερας ενδεχομένως ή άλλων λειτουργιών). Η συσκευή θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 845 SoC και θα εξοπλίζεται με εξελιγμένο Quad DAC για υψηλή πιστότητα ήχου. Η οθόνη αναμένεται να είναι τεχνολογίας OLED και διαθέτει εγκοπή, που όμως θα μπορεί να "καμουφλαριστεί" χάρη στο λογισμικό. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
cloud13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Tηλεφωναρα θα ειναι αλλα θα πνιγει στις συμπληγαδες OP6T-S9. Ελπιζω να πεσει στα 400-450 εστω στον χρονο για να αντικαταστησει το G6. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από cloud13
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, cloud13 είπε Tηλεφωναρα θα ειναι αλλα θα πνιγει στις συμπληγαδες OP6T-S9. Ελπιζω να πεσει στα 400 εστω στον χρονο για να αντικαταστησει το G6. Τοσο δεν εχει πεσει το G7 που υποτιθεται ειναι λιγο κατωτερο,και θα πεσει το πιο καινουργιο V40? Βασικα τοσο ουτε το V30 του 2017 δεν εχει πεσει που κλεινει σε λιγο 1χρονο. 1
cloud13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Τοσο δεν εχει πεσει το G7 που υποτιθεται ειναι λιγο κατωτερο,και θα πεσει το πιο καινουργιο V40? Βασικα τοσο ουτε το V30 του 2017 δεν εχει πεσει που κλεινει σε λιγο 1χρονο. Το διορθωσα στα 30sec και εβαλα ενα 50αρι ακομα μπας και η ελπιδα γινει ρεαλιστικη 450 εχει τωρα το V30 οποτε δεν ειναι πολυ παραλογο να το δουμε τοσο. Εξαρταται απο την πορεια του στην αγορα βεβαια.
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, cloud13 είπε Το διορθωσα στα 30sec και εβαλα ενα 50αρι ακομα μπας και η ελπιδα γινει ρεαλιστικη 450 εχει τωρα το V30 οποτε δεν ειναι πολυ παραλογο να το δουμε τοσο. Εξαρταται απο την πορεια του στην αγορα βεβαια. Με τοσα κινητα που θελει να κυκλοφορησει η LG φετος θα χαθει η μπαλα στις τιμες. 450ευρω εχει το V30 του 2017 και 520ευρω το G7.... 1
cloud13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Με τοσα κινητα που θελει να κυκλοφορησει η LG φετος θα χαθει η μπαλα στις τιμες. 450ευρω εχει το V30 του 2017 και 520ευρω το G7.... Ισχυει αλλα ισως λειτουργησει και υπερ του καταναλωτη αυτο. Μου εχει μεινει αχτι το quad dac που δεν ειχε το 32αρι G6 και θα περιμενω να παει σε νορμαλ επιπεδα το V40 να το τσιμπησω. Υποθετοντας παντα οτι ειναι smooth απροβληματιστο οπως οι τελευταιες ναυαρχιδες, εχει IP68 κλπ κλπ.
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, cloud13 είπε Ισχυει αλλα ισως λειτουργησει και υπερ του καταναλωτη αυτο. Μου εχει μεινει αχτι το quad dac που δεν ειχε το 32αρι G6 και θα περιμενω να παει σε νορμαλ επιπεδα το V40 να το τσιμπησω. Υποθετοντας παντα οτι ειναι smooth απροβληματιστο οπως οι τελευταιες ναυαρχιδες, εχει IP68 κλπ κλπ. Το κακο με τα lg κινητα(επειδη και εχω ειχα το g6)ειναι οτι εχουν χαλια Ui(αυτο το skin της LG ειναι απλα αθλιο),αργουν στις αναβαθμισεις(εσυ ειδικα με το G6 θα τα θυμασαι),και υστερουν σε βασικα πραγματα οπως μπαταρια και οθονη γιατι στην καμερα καπως το σωζει η wide. Και εγω θα ηθελα το dac αλλα ξενερωσα πολυ με το G6. Το G7 με stock android πιο πολυ με τραβαει.
cloud13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Το κακο με τα lg κινητα(επειδη και εχω ειχα το g6)ειναι οτι εχουν χαλια Ui(αυτο το skin της LG ειναι απλα αθλιο),αργουν στις αναβαθμισεις(εσυ ειδικα με το G6 θα τα θυμασαι),και υστερουν σε βασικα πραγματα οπως μπαταρια και οθονη γιατι στην καμερα καπως το σωζει η wide. Και εγω θα ηθελα το dac αλλα ξενερωσα πολυ με το G6. Το G7 με stock android πιο πολυ με τραβαει. Oι αναβαθμισεις ειναι οντως θεμα, αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι τοσο τραγικο το UI και προερχομαι απο Μοto X με stock android. Σιγουρα δεν συγκρινονται και χρειαστηκε να αφιερωσω 2-3 ωριτσες σε ρυθμισεις για να το σεταρω οπως θελω αλλα πλεον η μπαταρια βγαζει για πλακα τη μερα με περισσευμα 20-30%. Η σελφοκαμερα ειναι μετρια ειδικα για νυχτα και η οθονη κατω απο ηλιο εχει θεμα φωτεινοτητας. Δεν βρισκω αλλα αρνητικα στην εως τωρα χρηση μου εγω. Ολα αυτα το V40 θα τα εχει καλυψει στο μεγιστο βαθμο υποθετω αν και δεν εχω δει με τι ui θα βγει stock η οχι.
christos2413 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Τέλεια φωτογραφικη... εεεεε συγγνώμη κινητο ηθελα να πω!!!!!!
mex1co Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Πραγματικά έχει χαθεί η μπάλα, κάθε μέρα βγαίνει κ από μια συσκευή..
JcD Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 845 τον Οκτώβριο? Ήδη μιλάμε για 855 και s10 πλέον!
Agony Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Αν και σε αυτή την γενια λατρευω τα , S9 , V30, P20. Μπορω να πω ότι απογοητευτικα με το V40 για τους λογους όπως Notch , Το πισω κουμπι δεν είναι power button και τελος δεν μπορω να βλεπω τοσα πολλα κουμπια γυρω γυρω από το κινητο . 1 ώρα πριν, cloud13 είπε Ισχυει αλλα ισως λειτουργησει και υπερ του καταναλωτη αυτο. Μου εχει μεινει αχτι το quad dac που δεν ειχε το 32αρι G6 και θα περιμενω να παει σε νορμαλ επιπεδα το V40 να το τσιμπησω. Υποθετοντας παντα οτι ειναι smooth απροβληματιστο οπως οι τελευταιες ναυαρχιδες, εχει IP68 κλπ κλπ. Το V30 είναι σουπερ Smooth σε συγκριση με τα s9+ p20 που εχω δουλεψει . Από παιχνίδια δεν ξερω πως τα παει μιας και δεν ασχολήθηκα 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Το κακο με τα lg κινητα(επειδη και εχω ειχα το g6)ειναι οτι εχουν χαλια Ui(αυτο το skin της LG ειναι απλα αθλιο),αργουν στις αναβαθμισεις(εσυ ειδικα με το G6 θα τα θυμασαι),και υστερουν σε βασικα πραγματα οπως μπαταρια και οθονη γιατι στην καμερα καπως το σωζει η wide. Και εγω θα ηθελα το dac αλλα ξενερωσα πολυ με το G6. Το G7 με stock android πιο πολυ με τραβαει. Λαθος το V30 σε συγκριση με τα S9,P20 κτλ κτλ εχει καλυτερη αυτονομια… δοκιμασμενο. Και εχει από τις καλυτερες οθονες OLED στον κοσμο , πολύ κοντα στο S9 . Μην πιστευετε ότι γραφουν λογο του κακου ονοματος που εχει η LG . 3
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Agony είπε Αν και σε αυτή την γενια λατρευω τα , S9 , V30, P20. Μπορω να πω ότι απογοητευτικα με το V40 για τους λογους όπως Notch , Το πισω κουμπι δεν είναι power button και τελος δεν μπορω να βλεπω τοσα πολλα κουμπια γυρω γυρω από το κινητο . Το V30 είναι σουπερ Smooth σε συγκριση με τα s9+ p20 που εχω δουλεψει . Από παιχνίδια δεν ξερω πως τα παει μιας και δεν ασχολήθηκα Λαθος το V30 σε συγκριση με τα S9,P20 κτλ κτλ εχει καλυτερη αυτονομια… δοκιμασμενο. Και εχει από τις καλυτερες οθονες OLED στον κοσμο , πολύ κοντα στο S9 . Μην πιστευετε ότι γραφουν λογο του κακου ονοματος που εχει η LG . Εγω γενικα για τα LG μιλησα,δεν σταθηκα σε ενα συγκεκριμενο μοντελο. Μπορει στα προσφατα G6 και V30 η κατασταση να ειναι καλυτερη αλλα στα προηγουμενα η κατασταση ηταν χαλια. Ακομα και στο προσφατο G7 αρκετοι λενε κακα λογια για την μπαταρια του,γιατι οπως και να το κανουμε 3000μπαταρια σε οθονη 2κ 6.2ιντσων οθονη απλα δεν.....
Acrobatis7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Καταρχιν θα ναι κινηταρα απο ολες τις αποψεις. Ολες ομως. Εξακολουθώ να παιρνω ολα τα lg αλλα μετα απο λιγο τα δινω λογω των infrared που το σταματησαν απο το g5 και μετα. Το ui της lg δεν το εχω βρει πουθενα αλλου. Εμενα μου εκανε κλικ και οτι και να εχω πιασει στα χερια μου ακομα δεν με εχει ικανοποιησει. Οσον αφορα τα updates. To θεμα ειναι ψυχολογικο. Και οι περισσοτεροι το ξερετε. Επειδη νοιωθουμε ωραια και μια ψυχικη ικανοποίηση οταν παιρνουμε update δεν σημαίνει πως γίνεται και η ζωη μας καλυτερη. Στην ουσια δεν αλλαζει απολυτως τιποτα. Ισα ισα. Πολλες φορες τα πραματα γινονται χειρότερα. Σαμσουν πχ με το nfc του s8. Τεσπα. Κινηταρα θα ναι. Και φυσικα θα τη δοκιμασω. Ωραια η lg. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα