geo_kat2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους.. Δυστυχώς η υποστήριξη στο ΖΤΕ του τίτλου (πάροχος Vodafone) είναι ελλειπέστατη. Θέλω να δουλέψω no-ip ώστε να έχω προσβαση στο οικιακό δίκτυο αλλα είναι κελιδωμένη-απενεργοποιημένη η λειτουργία απο την Vodafone και δεν την ανοίγουν κιόλας. Ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτό: Βάζεις το ΖΤΕbridge mode για να λειτουργήσει σαν modem μόνον και απο πίσω βάζεις ένα άλλο router (όχι modem/router) επίσης της προκοπής για να κάνει το πραγματικό routing και φυσικά να υποστηρίζει το δωρεάν NO-IP. Σε κάθε περίπτωση πρίν αγοράσεις router ή router/modem κοιτάζεις απο το σιτε του κατασκευαστή τι DDNS υποστηρίζει. Παίζει κάτι τέτοιο, να σημειώσω οτι έχω και Vodafone TV την οποία δεν θέλω να χαλάσω.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στελνοντας αναλυτικές οδηγίες για το σετάρισμα σε bridge mode και την παραμετροποίηση που θέλει το δεύτερο router? Θα ήθελα επίσης για μια πρόταση αγοράς για το δεύτερο router.. Ευχαριστώ για το χρόνο σας..
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, geo_kat2009 said: Καλησπέρα σε όλους.. Δυστυχώς η υποστήριξη στο ΖΤΕ του τίτλου (πάροχος Vodafone) είναι ελλειπέστατη. Θέλω να δουλέψω no-ip ώστε να έχω προσβαση στο οικιακό δίκτυο αλλα είναι κελιδωμένη-απενεργοποιημένη η λειτουργία απο την Vodafone και δεν την ανοίγουν κιόλας. Ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτό: Βάζεις το ΖΤΕbridge mode για να λειτουργήσει σαν modem μόνον και απο πίσω βάζεις ένα άλλο router (όχι modem/router) επίσης της προκοπής για να κάνει το πραγματικό routing και φυσικά να υποστηρίζει το δωρεάν NO-IP. Σε κάθε περίπτωση πρίν αγοράσεις router ή router/modem κοιτάζεις απο το σιτε του κατασκευαστή τι DDNS υποστηρίζει. Παίζει κάτι τέτοιο, να σημειώσω οτι έχω και Vodafone TV την οποία δεν θέλω να χαλάσω.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στελνοντας αναλυτικές οδηγίες για το σετάρισμα σε bridge mode και την παραμετροποίηση που θέλει το δεύτερο router? Θα ήθελα επίσης για μια πρόταση αγοράς για το δεύτερο router.. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.. αν εχεις voip και iptv δεν ξερω αν θα παιξουν αν το γυρισεις σε bridge.οποτε ξεκινα να δεις αν θα παιξουν σε bridge mode και μετα ψαχνεις για αλλαγη router.pppoepassthrough παλι δεν νομιζω οτι υποστηριζει η vodafone.οποτε μετα η μονη λυση ειναι δευτερο nat με τον router που θα βαλεις απο πισω. δεν ξερω αν βρεις τα στοιχεια της vodafone αν θα καταφερεις να φτιαξεις το No ip.
stefanidisg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Αν και ο poulinos είναι μάστερ σε αυτά, να πω και εγώ την γνώμη μου. Εξαρχής πρέπει να κάνεις log in με root access μετά άνετα φτιάχνεις bridge βάζεις και ένα router καλό και είσαι άψογος, αυτό έχω κάνει και εγώ και δουλεύει τέλεια . Για modem έχω αυτό που μου έχει δώσει η Vodafone (H367N ) και router Linksys wrt3200 acm . Τώρα για λεπτομέρειες με pm 2
geo_kat2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..! Θα μπορούσες να μου στείλεις όσο πιο αναλυτικές μπορείς? Δεν έχω voip αλλά έχω hol tv..To κύριο router μου είναι του τίτλου, θεωρείς πως με Linksys wrt3200 acm θα παίξει OK? Κωδικούς root έχω, να το γυρίσω σε bridge mode μπορώ θεωρητικά αλλά μέχρι εκεί..
stefanidisg Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Πρώτα κάνε ένα backup. Μετά θα σου στείλω λεπτομέρειες.
stefanidisg Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, geo_kat2009 είπε Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..! Θα μπορούσες να μου στείλεις όσο πιο αναλυτικές μπορείς? Δεν έχω voip αλλά έχω hol tv..To κύριο router μου είναι του τίτλου, θεωρείς πως με Linksys wrt3200 acm θα παίξει OK? Κωδικούς root έχω, να το γυρίσω σε bridge mode μπορώ θεωρητικά αλλά μέχρι εκεί.. http://bbb-solutions.blogspot.com/2015/11/speedport-entry-2i-modem.html?m=1 Επειδή είναι οι ίδιες ρυθμίσεις με το zte speedport entry2i της Κοσμοτέ , σβήσε μόνο το προφίλ ptm και ATM τα υπόλοιπα άστα όπως είναι και πρώτα από όλα κάνε ένα backup , και βλέπεις. Για να είναι σε bridge θα πρέπει να είναι αναμμένα μόνο τα δύο λαμπάκια πάνω στο zte του power και του dsl , το internet λαμπάκι θα είναι σβηστό. Κάνε αυτά και μας λες.
geo_kat2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ παρα πολύ! Θα το προσπαθήσω αν και δεν κατέχω τόσα πολλά και θα σας πω τι γίνεται.. Πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να έχω νέα..
BloodDonor89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 14/9/2018 στις 10:52 ΜΜ, stefanidisg είπε Αν και ο poulinos είναι μάστερ σε αυτά, να πω και εγώ την γνώμη μου. Εξαρχής πρέπει να κάνεις log in με root access μετά άνετα φτιάχνεις bridge βάζεις και ένα router καλό και είσαι άψογος, αυτό έχω κάνει και εγώ και δουλεύει τέλεια . Για modem έχω αυτό που μου έχει δώσει η Vodafone (H367N ) και router Linksys wrt3200 acm . Τώρα για λεπτομέρειες με pm Root access έχεις κάνει στο h367n; γτ παλαιότερα είχα root access αλλά κάποια στιγμή η voda το έκανε ενημέρωση και, δεν λειτουργούν πλέον οι κωδικοί που είχα για root προσβαση.
stefanidisg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, BloodDonor89 είπε Root access έχεις κάνει στο h367n; γτ παλαιότερα είχα root access αλλά κάποια στιγμή η voda το έκανε ενημέρωση και, δεν λειτουργούν πλέον οι κωδικοί που είχα για root προσβαση. Ναι δουλεύει πλέον brigde (αναμμένα μόνο τα δύο λαμπάκια, το power Kai to dsl.
BloodDonor89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Έχεις τους κωδικούς για root access; και γω bridge το είχα με ένα tp link. Ήταν μια χαρά.
stefanidisg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, BloodDonor89 είπε Έχεις τους κωδικούς για root access; και γω bridge το είχα με ένα tp link. Ήταν μια χαρά. Στείλε μου το config.bin να τους βρω και στους στέλνω, για να μην έχεις θέμα κάνε ένα ρεσετ πρώτα , μπορεί να είναι διαφορετικοι οι κωδικοί σε κάθε ρούτερ.
geo_kat2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, προσπάθησα αλλα δεν τα κατάφερα, μάλλον οι κωδικοί που έχω για root δεν παίζουν..Υπάρχει περίπτωση να τους βρω? Επίσης, μια λεπτομέρεια που ξέχασα να αναφέρω είναι η εξής: το vodafone tv box είναι στο σαλόνι (στην τηλεόραση) και συνδέεται μέσω καλωδίου ethernet και την παρεμβολή ενός splitter στο σαλόνι με το router της vodafone που είναι στο υπνοδωμάτιο.. Θα παίξει με τον τρόπο που αναφέρετε εδω (δηλαδή παρεμβολή tp link) ή θέλει άλλο set up το δίκτυο? Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και για τ χρόνο σας.. Καλησπέρα παιδιά, προσπάθησα αλλα δεν τα κατάφερα, μάλλον οι κωδικοί που έχω για root δεν παίζουν..Υπάρχει περίπτωση να τους βρω? Επίσης, μια λεπτομέρεια που ξέχασα να αναφέρω είναι η εξής: το vodafone tv box είναι στο σαλόνι (στην τηλεόραση) και συνδέεται μέσω καλωδίου ethernet και την παρεμβολή ενός splitter στο σαλόνι με το router της vodafone που είναι στο υπνοδωμάτιο (σημείωση, θέλω να συνεχίσω να έχω ethernet internet στο σαλόνι και για αυτό εβαλα splitter).. Θα παίξει με τον τρόπο που αναφέρετε εδω (δηλαδή παρεμβολή tp link) ή θέλει άλλο set up το δίκτυο? Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και για τ χρόνο σας..
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 On 14/09/2018 at 22:52, stefanidisg said: Αν και ο poulinos είναι μάστερ σε αυτά, να πω και εγώ την γνώμη μου. Εξαρχής πρέπει να κάνεις log in με root access μετά άνετα φτιάχνεις bridge βάζεις και ένα router καλό και είσαι άψογος, αυτό έχω κάνει και εγώ και δουλεύει τέλεια . Για modem έχω αυτό που μου έχει δώσει η Vodafone (H367N ) και router Linksys wrt3200 acm . Τώρα για λεπτομέρειες με pm εχεις voip και Iptv/?σου παιζουν αυτα?γιατι το voip ξερω οτι επαιζε σε bridge μονο στην Cyta.για το Iptv δεν ξερω τι γινεται με το bridge. On 17/09/2018 at 14:03, geo_kat2009 said: Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..! Θα μπορούσες να μου στείλεις όσο πιο αναλυτικές μπορείς? Δεν έχω voip αλλά έχω hol tv..To κύριο router μου είναι του τίτλου, θεωρείς πως με Linksys wrt3200 acm θα παίξει OK? Κωδικούς root έχω, να το γυρίσω σε bridge mode μπορώ θεωρητικά αλλά μέχρι εκεί.. οτιδηποτε ρουτερ μπορει να μπει απο πισω.απλα βλεπεις τι χαρακτηριστικα θες και αγοραζεις κατι αναλογως. On 17/09/2018 at 15:25, stefanidisg said: http://bbb-solutions.blogspot.com/2015/11/speedport-entry-2i-modem.html?m=1 Επειδή είναι οι ίδιες ρυθμίσεις με το zte speedport entry2i της Κοσμοτέ , σβήσε μόνο το προφίλ ptm και ATM τα υπόλοιπα άστα όπως είναι και πρώτα από όλα κάνε ένα backup , και βλέπεις. Για να είναι σε bridge θα πρέπει να είναι αναμμένα μόνο τα δύο λαμπάκια πάνω στο zte του power και του dsl , το internet λαμπάκι θα είναι σβηστό. Κάνε αυτά και μας λες. τυπικα μονο και backup να μην κανει αν κανει μετα ενα hard reset θα ερθουν ολα οπως πριν και θα παιξει απευθειας.δεν χρειαζεται να περασει και τιποτα. On 20/09/2018 at 12:36, stefanidisg said: Ναι δουλεύει πλέον brigde (αναμμένα μόνο τα δύο λαμπάκια, το power Kai to dsl. μπορουν να γραφτουν και εδω οι κωδικοι δεν υπαρχει θεμα. On 20/09/2018 at 21:17, stefanidisg said: Στείλε μου το config.bin να τους βρω και στους στέλνω, για να μην έχεις θέμα κάνε ένα ρεσετ πρώτα , μπορεί να είναι διαφορετικοι οι κωδικοί σε κάθε ρούτερ. συνηθως ειναι ιδιοι εκτος αν εχει αλλο firmware με σκοπο να μπορει να γινει μαζικο Update στο firmware αν χρειαστει:) On 28/09/2018 at 13:20, geo_kat2009 said: Καλησπέρα παιδιά, προσπάθησα αλλα δεν τα κατάφερα, μάλλον οι κωδικοί που έχω για root δεν παίζουν..Υπάρχει περίπτωση να τους βρω? Επίσης, μια λεπτομέρεια που ξέχασα να αναφέρω είναι η εξής: το vodafone tv box είναι στο σαλόνι (στην τηλεόραση) και συνδέεται μέσω καλωδίου ethernet και την παρεμβολή ενός splitter στο σαλόνι με το router της vodafone που είναι στο υπνοδωμάτιο.. Θα παίξει με τον τρόπο που αναφέρετε εδω (δηλαδή παρεμβολή tp link) ή θέλει άλλο set up το δίκτυο? Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και για τ χρόνο σας.. Καλησπέρα παιδιά, προσπάθησα αλλα δεν τα κατάφερα, μάλλον οι κωδικοί που έχω για root δεν παίζουν..Υπάρχει περίπτωση να τους βρω? Επίσης, μια λεπτομέρεια που ξέχασα να αναφέρω είναι η εξής: το vodafone tv box είναι στο σαλόνι (στην τηλεόραση) και συνδέεται μέσω καλωδίου ethernet και την παρεμβολή ενός splitter στο σαλόνι με το router της vodafone που είναι στο υπνοδωμάτιο (σημείωση, θέλω να συνεχίσω να έχω ethernet internet στο σαλόνι και για αυτό εβαλα splitter).. Θα παίξει με τον τρόπο που αναφέρετε εδω (δηλαδή παρεμβολή tp link) ή θέλει άλλο set up το δίκτυο? Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και για τ χρόνο σας.. τι εννοεις παρεμβολη ενος σπλιττερ?το Iptv πρεπει να παιζει με ethernet πανω απο το adsl router. σε καποιους παροχους το iptv εχει αλλο αλλο config απο το υπολοιπο ρουτερ οποτε πρεπει να δεις αν θα συνεχιζει να παιζει απο το αρχικο adsl router ή αν θα παιξει απο το router που θα εχεις απο πισω.εξαρτατε τι αφηνει η vodafone και πως το υλοποιει.αν το pvc της iptv δεν θελει το pvc του internet τοτε ναι θα συνεχιζει να παιζει απο το modem router της vodafone.αν ομως θελει και το internet τοτε θα εχεις θεμα. συμφωνα με πιο παλια https://www.insomnia.gr/forums/topic/601302-vodafone-iptv/ επρεπε να εχεις interface 8/37 για να παιξει η tv οποτε απευθειας απο τον ρουτερ που θα βαλεις πισω απο το adsl modem της vodafone δεν θα πρεπει να παιξει. ισως να παιξει απευθειας απο το modem router της vodafone.
stefanidisg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολλά θέματα έβαλες 🤣, όχι δεν έχω VoIP και IPTV , όλα τα υπόλοιπα σωστά τα λες όσο για τους κωδικούς τους βάζω εδώ. user:root password:4Aw{(h:^62RsgyV? Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από stefanidisg
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 13 minutes ago, stefanidisg said: Πολλά θέματα έβαλες 🤣, όχι δεν έχω VoIP και IPTV , όλα τα υπόλοιπα σωστά τα λες όσο για τους κωδικούς τους βάζω εδώ. user:root password:4Aw{(h:^62RsgyV? σε σενα χωρις voip και iptv πραγματι το bridge θα παιξει για πλακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα