10th man Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, εδώ και λίγες μέρες προσπαθώ να βρω ακαδημίες της Cisco στην Ελλάδα διότι θέλω να αποκτήσω την πιστοποίηση Cisco CCNA. Υπάρχουν 30 ακαδημίες στην Ελλάδα απ' οτι διάβασα αλλά μπορώ να βρω μόνο 3-4. Υπάρχει κάποιος απο εσάς που έχει πάρει την πιστοποίηση ή γνωρίζει για το θέμα και να μπορέσει να διαθέσει μερικές πληροφορίες. Ξέρω οτι είναι δυνατό χαρτί και οτι μετράει, οπότε θέλω να το αποκτήσω όσο το δυνατόν πιο νέος (είμαι 23). Αν ξέρετε και περαιτέρω πληροφορίες για ακαδημίες που κάνουν τα μαθήματα τους εξ'αποστάσεως θα ήταν τέλεια! 😅
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 μπορεις αμα θες να διαβασεις κιολας και να μην κανεις τα μαθηματα αναλογως παντα τι ξερεις κτλ.
mickeyz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Το εγραψα και σε ενα αλλο post, μια καλη προσεγγιση ειναι του νεαρου οπως εξηγει στην παρακατω συνεντευξη: https://www.youtube.com/watch?v=BwT2UQjgkSU&list=PLhfrWIlLOoKMaF155-JoPJ_MyE_BoVzcX
donblunts Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 14/9/2018 στις 2:41 ΜΜ, 10th man είπε Καλησπέρα, εδώ και λίγες μέρες προσπαθώ να βρω ακαδημίες της Cisco στην Ελλάδα διότι θέλω να αποκτήσω την πιστοποίηση Cisco CCNA. Υπάρχουν 30 ακαδημίες στην Ελλάδα απ' οτι διάβασα αλλά μπορώ να βρω μόνο 3-4. Υπάρχει κάποιος απο εσάς που έχει πάρει την πιστοποίηση ή γνωρίζει για το θέμα και να μπορέσει να διαθέσει μερικές πληροφορίες. Ξέρω οτι είναι δυνατό χαρτί και οτι μετράει, οπότε θέλω να το αποκτήσω όσο το δυνατόν πιο νέος (είμαι 23). Αν ξέρετε και περαιτέρω πληροφορίες για ακαδημίες που κάνουν τα μαθήματα τους εξ'αποστάσεως θα ήταν τέλεια! 😅 Φίλε μου καλημέρα. Προσωπική μου άποψη Για να μπείς στο τρυπάκι των πιστοποιήσεων της CISCO, πρέπει να είσαι σίγουρος οτι έχεις την όρεξη & τον χρόνο να διαβάσεις. Αρκετά. +Background γνώσεων. Όχι απαραίτητα υψηλού επιπέδου. Εφόσον έχεις τον χρόνο & την όρεξη, πρέπει να έχεις χρήματα γιατί κάτω απο 2.000€ δεν θα πάνε τα μαθήματα + πιστοποίηση. Εξ'αποστάσεως δεν γνωρίζω αν μπορούν να γίνουν εξ αρχής μαθήματα. Εγώ όταν δεν μπορούσα να παρευρεθώ στο "μάθημα" στην σχολή, συμπληρωνόταν μέσω Skype. Αν δεν βρείς άκρη για τα εξ'αποστάσεως, υπάρχουν παρα μα πάρα πολλά βιβλία που μπορείς να αγοράσεις online και σε βιβλιοπωλεία, που πάνω-κάτω θα σου προσφέρουν τις ίδιες γνώσεις. Θα διαβάσεις όσα περισσότερα μπορείς, θα κάνεις και μερικά online tests, και θα πας σε ένα κέντρο να δώσεις. Με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα γλυτώσεις και κάποια χρήματα. Αν χρειαστείς κάτι περαιτέρω, όνομα σχολής, ακριβές κόστος κτλπ μπορείς να στείλεις και προσωπικό μήνυμα. ΜΦΧ Η.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα