Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις εμπειρια με αλλη χωρα εκτος γερμανιας? Με ενδιαφερει κυριως η τσεχια και το αυτοκινητο να ερθει οδηγωντας Ελλαδα οχι φορτωμενο. Ξερει κανεις τι παιζει με τις αντιστοιχες τσολ πινακιδες ή το πολυ καλο καθεστος της γερμανιας?

Δημοσ.

δεν έχω γνώση επι του θέματος αλλά μου κάνει εντύπωση που μερικοί τρέχετε σε όλη την Ευρώπη για να φέρετε μεταχειρισμένο όχημα.

Δηλαδή τόσο πολύ συμφέρει; Πόση είναι η διαφορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πιο μεγάλη αγορά, πιο μεγάλη ποικιλία.Κυρίως Γερμανία.Αν ξέρεις τη γλώσσα ή έχεις άτομο να ασχοληθεί έχει πολλές ευκαιρίες.Αν οχι καλυτερα να ψαξει εδω.

Η διαφορά μπορεί να είναι μηδαμινή έως πολλές χιλιαδες ευρώ,ακόμα και με τελωνείο. Ανάλογα το αμάξι.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

επειδη μενω τσεχια η πλειοψηφια των αυτοκινητων ερχεται απο γερμανια στις μαντρες.σπανια να βρεις σωστο αμαξι σε μαντρα εδω.οι περισσοτεροι τις αποφευγουν και ψαχνουν απο ιδιωτες μονο.ειναι χειροτεροι και απο τους ελληνες μαντραδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/9/2018 στις 8:51 ΜΜ, kleo1 είπε

Δηλαδή τόσο πολύ συμφέρει; Πόση είναι η διαφορά;

Πριν καμία δεκαετία έφερα ένα αμάξι από ιδιωτη στη Νότια Γερμανία. Ήταν σαν καινούργιο μέσα και έξω (ήταν ήδη 4 χρόνων και είχε 70000 χλμ). Σε οποιον έλεγα ποσό μου βγήκε δε το πίστευε. Το πούλησα 5 χρόνια μετά και 50000χλμ επιπλέον 300€ πάνω από ότι το είχα πάρει.....

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 16/9/2018 στις 2:01 ΜΜ, paylidis είπε

Πριν καμία δεκαετία έφερα ένα αμάξι από ιδιωτη στη Νότια Γερμανία. Ήταν σαν καινούργιο μέσα και έξω (ήταν ήδη 4 χρόνων και είχε 70000 χλμ). Σε οποιον έλεγα ποσό μου βγήκε δε το πίστευε. Το πούλησα 5 χρόνια μετά και 50000χλμ επιπλέον 300€ πάνω από ότι το είχα πάρει.....

παλιοτερα ηταν ευκολοτερο να περασει τελωνειο χωρις μεγαλα τελη ταξινομησης...απο την αλλη ηταν δυσκολοτερο να βρεις αμαξι και μαλιστα απο ιδιωτη.

μεγαλο οφελος ειχαν οσοι ηξεραν την ντοπια αγορα της εκαστοτε χωρας ή ειχαν ανθρωπο που ασχολειται με αυτα σε εκεινο το  μερος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, bjj-p είπε

παλιοτερα ηταν ευκολοτερο να περασει τελωνειο χωρις μεγαλα τελη ταξινομησης...απο την αλλη ηταν δυσκολοτερο να βρεις αμαξι και μαλιστα απο ιδιωτη.

μεγαλο οφελος ειχαν οσοι ηξεραν την ντοπια αγορα της εκαστοτε χωρας ή ειχαν ανθρωπο που ασχολειται με αυτα σε εκεινο το  μερος.

Ισχύει. Τότε είχα δώσει ένα αστείο ποσό για τελωνείο. Επίσης ξέρω τη γλώσσα και είχα πάει με γνωστό που έκανε αυτή τη δουλειά για εξτρα

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
Στις 16/9/2018 στις 2:01 ΜΜ, paylidis είπε

μοντελο/χρονολογιες/μαρκα φιλε??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, opcorsa είπε

μοντελο/χρονολογιες/μαρκα φιλε??

Το 08 είχα φέρει Α class 1500 του 04 (το μοντέλο που κυκλοφόρησε 05 κ μετά στην Ελλάδα)

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...