Istros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, AtiX είπε Σόρρυ φίλε μου αλλά και τροχός το "ίδιο" αρχαίος είναι αλλά... Σαν ιδέα ναι,συμφωνω μαζί σου,αλλά δεν νομίζω να χρησιμοποιεί κανένας αυτό το πράγμα κάπου. Ο τροχός εχει εξελιχθεί.Καιρος να ακολουθήσουμε καινούργιες τεχνολογίες. Εδώ εμφανίστηκε το jack 3.5mm πρώτη φορά. Ποια άλλη τεχνολογία θα θέλατε από το συγκεκριμένο? Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dakangr είπε Δηλαδη εμεις που θελουμε handfree και να φορτιζει ταυτοχρονα τι θα γινουμε; Η θα αγορασετε ολοι Samsung πλεον ή pocophone F1 ή αλλιως ανταπτορα που να βγαζει απο type c σε 2 εξοδους,μια για jack και μια για φορτιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Comic maniak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 No headphone jack? Σκυλες της λυσσας! Τρεχτε στο βουνο αμολυθειτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koukoz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ζω για την στιγμή που η oneplus θα ζητά ένα 750ρι για τον φθηνό φονεα ναυαρχιδων.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Και καλά για παραπάνω χώρο, όχι για να τους βγαίνει φθηνότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Istros είπε Σαν ιδέα ναι,συμφωνω μαζί σου,αλλά δεν νομίζω να χρησιμοποιεί κανένας αυτό το πράγμα κάπου. Το συγκεκριμένο όλο και σε κάποιο χωριό θα το δεις να αλέθει... Σοβαρά όμως το 3.5 jack είναι ακόμα πολύ χρήσιμο ειδικά σε ένα τηλέφωνο... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Βάλτε stereo ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Εμπρος στον δρομο που χαραξε η APPLE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Οκ να καταργηθει αλλα ειναι too much να ζητησω usb-c πανω-κατω? (στην θεση του καρφιου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ison είπε Οκ να καταργηθει αλλα ειναι too much να ζητησω usb-c πανω-κατω? (στην θεση του καρφιου) θα παιξουν νεες τεχνολογιες λεμε ,ετσι αοριστα κ χωρις χρονοδιαγραμμα aka θα γλυτωσουν το κοστος του jack κ του κυκλωματος κ θα σου πουλησουν κ τα νεα ακουστικα τους type-c η bluetooth win win win για την εταιρεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα γιατί δεν με ενοχλεί καθόλου η audiο jack υποδοχή άλλα και η micro usb που έχετε γίνει σπαστικοί όλοι με τα δύο αυτά προβλήματα! Τώρα στην εξέλιξη του θέματος εάν αντικαταστήσουν την audio jack με πτυσσόμενη καμερούλα που θα βγαίνει από την τρυπούλα η οποία θα τραβάει 360... εεε,ναι ρε γαμώτη μου να πάει στα κομμάτια η παρακατιανή και βρωμερή jack! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, crashnburn είπε θα παιξουν νεες τεχνολογιες λεμε ,ετσι αοριστα κ χωρις χρονοδιαγραμμα aka θα γλυτωσουν το κοστος του jack κ του κυκλωματος κ θα σου πουλησουν κ τα νεα ακουστικα τους type-c η bluetooth win win win για την εταιρεια Πιο πολυ το λεω για το convenience και για να μπορείς να φορτιζεις και να εχεις ακουστικα ταυτοχρονα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Πριν κάτι χρόνια, μεταξύ άλλων, έριχνε τρολάρισμα -επιπέδου Αννίτας Πάνιας Ζετέμ , στην Apple 🤷🏽♂️ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Θα μπορούσανε να βάλουνε 2 usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ...η λογική σε αυτό, φαντάζομαι ότι θα είναι για να υποστηρίζει κ επίσημα (με πιστοποίηση) ip67 ...η ip68. ... Και δεν περιμένω κάτι λιγότερο απ αυτο. (Ναι, σίγουρα μπορεί να γίνει εφικτό κ με ύπαρξη 3.5mm jack , αλλά το κόστος θα εκτοξεύεται) Προσωπικά δεν με χαλάει, στο τελευταίο μου oneplus έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα έως καθόλου την λόγω θύρα. Τα handsfree μου είναι όλα πλέον ασύρματα. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από TechnoState 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα