Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με custom loop

Merijohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, biotrue21 είπε

Τα έτοιμα κιτ που δείξατε στον φίλο μπορείς να αντικαταστήσεις τους σωλήνες με Hard tube? 

Αν ειναι το κιτ  soft  tubing εχει μεσα κ fittings για soft tubing..Οποτε θα πρεπει να αγορασει κ fittings για hard tube..

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά θα ήθελα κι εγώ μια βοήθεια στο θέμα custom loop. Ανακάλυψα πρόσφατα την εταιρία Barrow και ειδα οτι στο aliexpress έχει όλα τα parts σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης πηγα και στον configurator της EKW και μου εβγαλε ενα πακέτο κοντα στο 1000άρικο. Το συστημα που θέλω να περάσω το custom loop ειναι με μητρική aorus Z390 , i9-9900k, 2x aorus GTX 1080ti + 1x EVGA 1070 την οποία μάλλον σκέφτομαι να την κρατήσω με air, αλλα οι δυο 1080ti υποφέρουν απο θερμοκρασίες μιας και ειναι πραγματικά κολλητα η μια πανω στην αλλη. Το κουτί που έχω τώρα ειναι το corsair 780t. Επίσης θέλω να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση μεταφοράς του υπολογιστή, επειδη τυχαινει καποιες φορές να τον κουβαλάω μαζί μου λόγω δουλειας. Θελει αδειασμα το υγρό? Μπορει καποιος να με βοηθήσει στην επιλογή των parts απο barrow για να μου βγει οσο το δυνατόν φθηνότερα η όλη φάση? 

Επεξ/σία από markbass

26 λεπτά πριν, markbass είπε

παιδιά θα ήθελα κι εγώ μια βοήθεια στο θέμα custom loop. Ανακάλυψα πρόσφατα την εταιρία Barrow και ειδα οτι στο aliexpress έχει όλα τα parts σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης πηγα και στον configurator της EKW και μου εβγαλε ενα πακέτο κοντα στο 1000άρικο. Το συστημα που θέλω να περάσω το custom loop ειναι με μητρική aorus Z390 , i9-9900k, 2x aorus GTX 1080ti + 1x EVGA 1070 την οποία μάλλον σκέφτομαι να την κρατήσω με air, αλλα οι δυο 1080ti υποφέρουν απο θερμοκρασίες μιας και ειναι πραγματικά κολλητα η μια πανω στην αλλη. Το κουτί που έχω τώρα ειναι το corsair 780t. Επίσης θέλω να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση μεταφοράς του υπολογιστή, επειδη τυχαινει καποιες φορές να τον κουβαλάω μαζί μου λόγω δουλειας. Θελει αδειασμα το υγρό? Μπορει καποιος να με βοηθήσει στην επιλογή των parts απο barrow για να μου βγει οσο το δυνατόν φθηνότερα η όλη φάση? 

Τόσο ακριβό hardware και το ρισκάρεις με κινεζοφιτινγκ; Οχι, δεν θα προτείνω τίποτα.

• Like 2

4 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Τόσο ακριβό hardware και το ρισκάρεις με κινεζοφιτινγκ; Οχι, δεν θα προτείνω τίποτα.

Με αναζήτηση που έκανα στο ίντερνετ πάντως είδα να λένε όλοι πολύ καλα σχόλια για την συγκεκριμένη εταιριά. Δεν ειναι ότι θέλω να τσιγγουνευτώ, αλλα να παρω κάτι value for money. Μου φαινονται υπερτιμημένα τα parts της ekw. 

1 ώρα πριν, markbass είπε

Με αναζήτηση που έκανα στο ίντερνετ πάντως είδα να λένε όλοι πολύ καλα σχόλια για την συγκεκριμένη εταιριά. Δεν ειναι ότι θέλω να τσιγγουνευτώ, αλλα να παρω κάτι value for money. Μου φαινονται υπερτιμημένα τα parts της ekw. 

Εγώ θα συμφωνήσω με Sheo, με την έννοια οτι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου οτι το wc είναι ακριβό σπορ αλλιώς δεν γίνονται σωστές δουλειές. Χρειάζεσαι να έχεις οσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοπιστία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα barrow οπως και τα bykski είναι από κορυφαία fit στον χώρο   χάνουν λίγο σε ποιότητα στα ψυγεία και στα bloks άλλα οκ.. προχωρά άφοβα!!! η μονή ένσταση ειναι το ally για  barrow υπαρχει και αυτό...https://www.dmodz.co.uk/ χωρίς τελωνεία...

για μεταφορά ναι θα έχεις θέμα εκτός ότι πρέπει να είναι άδεια η loopa θα πρέπει να είναι εκτός και οι κάρτες GPU για ευνοήτους λογούς.. 

Επεξ/σία από emperorN

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...