Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα. Θέλω να αγοράσω ένα μικρό αυτοκίνητο στην μητέρα μου και την αδερφή μου. Για να κάνουν της δουλειές τους μέσα στην πόλη να πηγαίνουν στην δουλειά. Για να υπάρχει ένα αυτοκίνητο σπίτι γιατί εγώ θα φυγω. Το αυτοκίνητο δεν θα κάνει πολλά χιλιόμετρα 20 περίπου σε καθημερινή βάση. Άντε να πάνε και στο χωριό μια φορά τον μηνα 100 χιλιόμετρα πήγαινε έλα. Διαθέτω έτοιμα 3.500€. Από την μικρή έρευνα που εκανα ένα κατάληξη σε Getz. Αλλα στα ίδια λεφτά έχω βρει και κατι ωραία Fiat Punto 09 μοντέλα και κάποια Corsa 09 επίσης. Όλα έχουν πάνω από 170.000 χλμ. Θα ήθελα την γνώμη σας και για κάποιο αλλο μοντέλο ίσως δεν με νοιάζει η ομορφιά με ενδιαφέρει μόνο να είναι αξιόπιστο και οικονομικό για τα κορίτσια.

Δημοσ.

nissan micra k12 1.2 καδενατο! Θα σου ελεγα και picanto αλλα δεν εχει τους ιδιους χωρους..    Τα αλλα που αναφερεις τσιμπανε παραπανω καταναλωση.. και σε θεμα αξιοπιστιας δεν ειναι και τοσο..

5 λεπτά πριν, zeys13 είπε

Χαμηλες τιμες.. Αν δεν κρυβει ακριβη συντηρηση αξιζει η αγορα του!

Δημοσ.

Καταρχήν μπράβο που σκας χρήμα για την οικογένεια !! Jazz προτίμησε μετά του 05 κ;ι να ναι 1300cc το καταλαβαίνεις από τα φλας το 1200 τα χει φλας στα φτερά κ a.c το 1300 φλας στους καθρέφτες και κλίμα. Αυτό που θέλει σίγουρα το jazz είναι ρυθμισμα βλαβιδες αν 70κ περίπου,στην συντήρηση είναι οικονομικό με πληθώρα αττερμςρκ3τ ανταλλακτικών απλά θέλει 8μπουζι να ξέρεις.

Και το micra πολύ καλή επιλογή αλλά προσοχή γτ τα περισσότερα είναι νοικιαρικα με 20-50κ χιλιόμετρα τον χρόνο ,αν το πάρεις από ιδιώτη σιγουρεψου ότι δεν είναι 2ο ή 3ο χέρι . 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Panikasss είπε

Καλημέρα στην ομάδα. Θέλω να αγοράσω ένα μικρό αυτοκίνητο στην μητέρα μου και την αδερφή μου. Για να κάνουν της δουλειές τους μέσα στην πόλη να πηγαίνουν στην δουλειά. Για να υπάρχει ένα αυτοκίνητο σπίτι γιατί εγώ θα φυγω. Το αυτοκίνητο δεν θα κάνει πολλά χιλιόμετρα 20 περίπου σε καθημερινή βάση. Άντε να πάνε και στο χωριό μια φορά τον μηνα 100 χιλιόμετρα πήγαινε έλα. Διαθέτω έτοιμα 3.500€. Από την μικρή έρευνα που εκανα ένα κατάληξη σε Getz. Αλλα στα ίδια λεφτά έχω βρει και κατι ωραία Fiat Punto 09 μοντέλα και κάποια Corsa 09 επίσης. Όλα έχουν πάνω από 170.000 χλμ. Θα ήθελα την γνώμη σας και για κάποιο αλλο μοντέλο ίσως δεν με νοιάζει η ομορφιά με ενδιαφέρει μόνο να είναι αξιόπιστο και οικονομικό για τα κορίτσια.

Τα punto και corsa που λες  φοράνε το ίδιο μοτέρ και  να έχουν καδενα, αν είναι diesel. 

https://www.car.gr/14814200-fiat-panda-1-2b-cng-60ps-a-c

Σε φα αν βολεύει, αλλά και γενικά το panda είναι μια επιλογή 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, amagawd είπε

https://www.car.gr/14801184-suzuki-swift

Και άσε τα 20ετιας τζαζ να τα φορτωθούν  οι γνώστες. 

Swift έχει η γυναίκα μου , jazz η αδερφή μου . Το swift πέρα από το ότι είναι πολύ όμορφο (υποκειμενικό αυτο ) δεν μπορεί να συγκριθεί σε στήσιμο , φρένα , άνεση ,κατανάλωση κ βλάβες. εγώ μιλάω για βενζίνη βέβαια δεν ξέρω το πετρέλαιο πώς τα πάει .

Τα περισσότερα swift βγάζουν βλάβη στην μονάδα abs κ στο σασμάν .

Επίσης δεν ξέρω αν είδες ότι δίνει μέχρι 3500€.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ειπα να παρει το συγκεκριμενο , αλλα να εχει μια γενικη εικονα οτι με γυρω στα 3500 (ναι τα ειδα και τα 3.5Κ και τα 4Κ).

Εαν καποιος θελει να παρει αμαξι του 2000 ενω μπορει να παρει ,το λιγοτερο ιδιας κατηγοριας. 10 χρονια νεοτερο δεν μπορω να κανω κατι , απλα τα θελει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή περίπτωση και το swift και για εμένα γενικώς τα ιαπωνικά είναι δε σπάνε δε χαλάνε. Το swift το έχει φίλος του έχει βγάλει πρόβλημα το σαζμαν. ΤΑ jazz πονάνε στα ρουλεμάν των πίσω τροχών όπου αλλάζει μουαγιε και πονάει στη τιμή και στους μισούς πολαπλλασιαστες έχει 8 μπουζι για μικρότερη κατανάλωση. Έχει απιστευτους χώρους, το τιμόνι κόβει πάρα πολύ, γενικώς είναι ιδανικό για πόλη. Το swift είναι πολύ ποιο εμφανισημο. Πολύ καλή τιμή για το συγκεκριμένο είναι και πετρέλαιο, μια χαρά αν είναι αληθινά τα χλμ. Αν θες εργαλείο και όχι μούρη πας στο jazz. Και κάτι τελευταίο είναι με σήμα 135 ευρώ νομίζω και τα 2 (το jazz σίγουρα).Και το getz είναι καλή περίπτωση σκυλιά έχουν βγει.

Επεξ/σία από zeys13
Δημοσ.

Γιατι δεν σκεφτεσαι και κανένα super mini όπως Aygo? Για γυναίκες πού πάντα έχουν ενα θέμα με το παρκάρισμα είναι εξαιρετικα για μεσα στην πόλη, οντας μισό μέτρο σχεδόν μικρότερα απο την μεγαλύτερη κατηγορία και πολύ οικονομικά

https://www.car.gr/classifieds/cars/?sort=pra&registration=>2008&offer_type=sale&make=105&make=213&make=248&model=67&model=663&model=794

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολυ παιδιά για τις τοσο γρήγορες απαντήσεις σας παιδιά. Το βραδυ θα κάνω μια έρευνα πάνω στα μοντέλα που μου προτείνατε. Επίσης δεν ειδα κανενας να προτείνει το ματιζακι πριν ένα μηνα το αγόρασε ένας Φιλια στην μητέρα του με μανισιο αέριο και μου είπε τα καλύτερα Μαι ταξιδάκι πήγε με αυτό και ήταν πολυ ευχαριστημένος οικονομικό και. Ωραία βλάβες μου είπε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα και toyota Yaris 1999 και μετα.

Ειχα yaris 2002, jazz 2003... φοβερα αμαξια τα yaris αν δεν χρειάζεσαι μεγάλο πορτ-μπαγκάζ.

Οσο καιρο ειχα το Yaris δεν ασχολήθηκα καθολου με το αμαξι περα απο το τυπικο σερβις του . Ιδανικό σε οδήγηση για μεσα στην πολη. Μόνο κακο το 1000αρακι δεν ειχε νευρο. Αν το ξανα αγοραζα σίγουρα θα κοιταγα το 1300.

Το Jazz μου είχε αφησει ανάμικτα συναισθήματα. Χώρους φοβερους, πορτ παγκαζ μεγαλο. Αλλα οπως ειπαν και παραπανω ρουλεμαν πισω τροχών, πολλαπλασιαστες οι πισω συνηθως χαλανε λογο θερμοκρασιας απο μηχανη.

Swift κοιταγα επισης καποια εποχη, μεγάλο μειον η μοναδα ABS που αναφέρθηκε, παραλίγο να αγοράσω ενα μεταχ. με αυτο το προβλημα. Αν θυμαμαι καλα στα πρώτης γενιάς εβγαζε αυτο το προβλημα δλδ 2005-2008. Επίσης μικρο πορτ παγκαζ σαν του Yaris και ελάχιστους χωρους.

Matiz ηταν το 1ο μου αμαξι, πολυ χάλια σαν οδηγηση, καμια σχεση με ολα τα αυτοκίνητα που ανέφερα πιο πανω. Απο τι να πρωτο ξεκινήσω... Γενικα δεν θα το επέλεγα απο την στιγμη που στα ιδια χρηματα μπορεις να βρεις Toyota Yaris, Corolla κτλ.

Επεξ/σία από alx301
Δημοσ.

Επειδή ανέφερες το Getz, έχει η γυναίκα μου το χιλιαρι από το 2004. Μηδέν βλάβες με καθημερινή οδήγηση στην πόλη. Ο μηχανικός μου το θεωρεί πολύ αξιόπιστο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...