Panosss_2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Υπάρχει όριο συσκευών στο EL Tv ?? Το έχω περάσει σε δύο λάπτοπ, μια smart tv και ένα κινητό και μου έκανε εντύπωση γιατί πίστευα θα έχουν όριο συσκευών ανά λογαριασμό
nzeppos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 4 minutes ago, Panosss_2023 said: Υπάρχει όριο συσκευών στο EL Tv ?? Το έχω περάσει σε δύο λάπτοπ, μια smart tv και ένα κινητό και μου έκανε εντύπωση γιατί πίστευα θα έχουν όριο συσκευών ανά λογαριασμό Νομίζω το μόνο όριο είναι πόσες συσκευές μπορούν να στριμάρουν ταυτόχρονα και (δυστυχώς) αυτό είναι μόνο μία. Μόλις πάει να συνδεθεί μια δεύτερη συσκευή με οποιοδήποτε stream, αμέσως η πρώτη αποσυνδέεται.
Panosss_2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, nzeppos είπε Νομίζω το μόνο όριο είναι πόσες συσκευές μπορούν να στριμάρουν ταυτόχρονα και (δυστυχώς) αυτό είναι μόνο μία. Μόλις πάει να συνδεθεί μια δεύτερη συσκευή με οποιοδήποτε stream, αμέσως η πρώτη αποσυνδέεται. Ευτυχώς δεν το έδωσα στον μικρό ξάδερφο δηλαδή Μόνο από μια συσκευή έβλεπα πάντα απλά άλλαζα συσκευές και μου έκανε εντύπωση αλλά με αυτό που λες βγάζει νόημα τώρα , κατάλαβα
Aggelos_INSM Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, Panosss_2023 είπε Υπάρχει όριο συσκευών στο EL Tv ?? Το έχω περάσει σε δύο λάπτοπ, μια smart tv και ένα κινητό και μου έκανε εντύπωση γιατί πίστευα θα έχουν όριο συσκευών ανά λογαριασμό στο streaming 1 συσκευή την φορά μονο
Panosss_2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Θα φάμε πρόστιμο σε τουρκικές λίρες τώρα για την EL Tv με βάση το νέο νόμο που ακούγεται 😂😂😂😂 , αυτό τους πείραξε μέσα σε όλη την βρωμιά της κοινωνίας μας Γενικά γενικά , VPN κ είμαστε κομπλέ με τα πειρατικά ? Τι προτείνετε μάγκες;
nzeppos Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Το Euroleague TV όμως δεν είναι πειρατικό. Εφόσον η ίδια η Ευρωλίγκα και ο πάροχός της επιτρέπουν την παρακολούθηση χωρίς VPN από όποια χώρα και να έχει αρχικά δηλωθεί το account, θεωρώ πως δεν υπάρχει νομικό θέμα. Για το νέο νόμο και το πως ακριβώς θα εφαρμοσθεί, επιφυλάσσομαι να πω τη γνώμη μου γιατί θα φάω ban με συνοπτικές διαδικασίες. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από nzeppos
Aggelos_INSM Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 58 λεπτά πριν, Panosss_2023 είπε Θα φάμε πρόστιμο σε τουρκικές λίρες τώρα για την EL Tv με βάση το νέο νόμο που ακούγεται 😂😂😂😂 , αυτό τους πείραξε μέσα σε όλη την βρωμιά της κοινωνίας μας Γενικά γενικά , VPN κ είμαστε κομπλέ με τα πειρατικά ? Τι προτείνετε μάγκες; Δε νομιζω να θεωρείται πειρατεία αυτο
Eldir13 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Όχι το Euroleague TV ακόμα και έτσι όπως το έχουμε πάρει εμείς.... ειναι οκ.... Το πρόβλημα υπάρχει σε ταινίες- torrents κλπ και εφαρμογές τύπου Stremio
Panosss_2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Eldir13 είπε Όχι το Euroleague TV ακόμα και έτσι όπως το έχουμε πάρει εμείς.... ειναι οκ.... Το πρόβλημα υπάρχει σε ταινίες- torrents κλπ και εφαρμογές τύπου Stremio Ακόμα δεν εφαρμόστηκε ο νόμος νομίζω , ίσως το κάνουν μετά την λήξη της σεζόν για την νέα σεζόν ή στο φινάλε φέτος στα κρίσιμα ματς Έβγαλαν άρθρα για να φοβίσουν τον κόσμο
sarisn Δημοσ. 27 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Panosss_2023 είπε Ακόμα δεν εφαρμόστηκε ο νόμος νομίζω , ίσως το κάνουν μετά την λήξη της σεζόν για την νέα σεζόν ή στο φινάλε φέτος στα κρίσιμα ματς Έβγαλαν άρθρα για να φοβίσουν τον κόσμο Το να αγοράσεις συνδρομή από άλλη χώρα δεν το κάνει παράνομο. Μια χαρά νόμιμο είναι. Τα boxaκια θα κυνηγήσουν με τα live streaming και τα torrents.
stavros750 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 3 hours ago, Nexus.gr said: Κουπόνι για Ευρολιγκα υπάρχει κάποιο τώρα? Κουπόνι όχι, αλλά υπάρχει το παρακάτω. Επίσης μειώνεται η τιμή κοντά στα 5 ευρώ από Τουρκία με vpn.
VIRUSD Δημοσ. Τρίτη στις 04:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:56 μμ Να κανω μια ερωτηση..αν καποιος εχει φτιαξει ενα ακκαουντ με την κανονικη ip και στοιχεια και εχει ληξει το πακετο..μπορει μετα να χρησιμοποιησει το ιδιο ακκαουντ να παρει αλλο πακετο με τουρκικη ip ..η πρεπει να φτιαξει καινουργιο
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τρίτη στις 07:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:03 μμ Eδω και μια βδομαδα δεν μπορω να συνδεθω σε τηλεοραση. Μενει στην οθονη "Complete login on web" το οποιο ολοκληρωνεται αλλα δεν προχωραει στην τηλεοραση. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα;
Aggelos_INSM Δημοσ. Τρίτη στις 10:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:50 μμ 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Eδω και μια βδομαδα δεν μπορω να συνδεθω σε τηλεοραση. Μενει στην οθονη "Complete login on web" το οποιο ολοκληρωνεται αλλα δεν προχωραει στην τηλεοραση. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα; Το ειχα παθει πριν πολλούς μηνες. Δοκιμασα μετα απο καιρό και εφτιαξε απο μονο του ... Προς το παρόν κανε Chromecast απτο κινητο στο tv box
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα