Rebirth Δημοσ. χθες στις 12:12 πμ Δημοσ. χθες στις 12:12 πμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, megapaixtaras είπε καλη η euroleague απο αποψη παιχνιδιων,εχει ενδιαφερον και παιχνιδια ανταγωνιστικα,καλο μπασκετ γενικα..αλλα μετα την μπογκντανοβιτσ εποχη δεν βλεπω καποιους παιχτες που να μου δινουν ενδιφερον να δω ..το λεω επειδη δεν εχω ομαδα να υποστηριξω ,συνηθως βλεπω παιχτες που ειναι θεαματικοι σε κατι,οπως και στο nba. Φίλε είμαι Παναθηναϊκός, αλλά έχουμε την τύχη να ζούμε στη εποχή του Ναν και του Βεζένκοφ, του Φουρνιέ και του Λεσόρ. Η Euroleague είναι στα καλύτερά της. Δεν πάει πιο πάνω από δω. Ας το απολαύσουμε! Επεξ/σία χθες στις 12:13 πμ από Rebirth 1 1
megapaixtaras Δημοσ. χθες στις 10:06 πμ Δημοσ. χθες στις 10:06 πμ (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, nzeppos είπε Όμως στο ΝΒΑ αν εξαιρέσεις κάποιους όντως θεαματικούς παίκτες (πολλοί από τους οποίους τα βρίσκουν και τα κάνουν λόγω του τρόπου παιχνιδιού εκεί, αλλά αν παίξουν σε Ολυμπιάδα/Μουντομπάσκετ γενικά δεν μπορούν να κάνουν τα ίδια), το υπόλοιπο πακέτο κατά τη γνώμη μου είναι σούπα. Από που να το πιάσεις; Από τις δεκάδες ανούσιες αναμετρήσεις κάθε αγωνιστική λόγω των 82 αγώνων τη σεζόν, με το κάθε παιχνίδι να κρατάει κοντά 2,5 ώρες και να είναι οριακά αδιάφορο αν νικήσεις ή χάσεις; Από την αστειότητα (κατ' εμέ) του NBA Cup, το οποίο ούτως ή άλλως έχει τις βάσεις του στις διεθνείς διοργανώσεις; Από τη συντήρηση των παικτών που μία παίζουν και μία δεν παίζουν; Από το ρυθμό κάθε αγώνα που τα πρώτα 10-15' σχεδόν πάντα είναι σαν χαλαρή προπόνηση; Από το ίδιο το είδος του παιχνιδιού με τον καταιγισμό τριπόντων εκατέρωθεν συχνά με ελάχιστη λογική; Από τα συγκεκριμένα και αναλλοίωτα rotation των ομάδων που σου δίνουν την εντύπωση ότι στον πάγκο είτε κοιμούνται, είτε έχουν ΑΙ τύπου 1990 που κάνει πάντα τις ίδιες αλλαγές ό,τι και να γίνεται στον αγώνα; Από τις συχνά χαλαρές προσωπικές άμυνες σε σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη; Από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο που πιο πολύ ασχολούνται με τους celebrities και τα εφέ παρά με το ίδιο παιχνίδι; Από τις ομάδες που κάνουν tanking από νωρίς επειδή έτσι θα έχουν κέρδος την επόμενη σεζόν; Από τους blowout αγώνες με τις τεράστιες διαφορές που βλέπεις ότι η αναμέτρηση έχει τελειώσει από πολύ νωρίς; Το κάθε ένα από τα παραπάνω έχει και ένα αντίλογο, μόνο που όσους αντιλόγους έχω ακούσει και έχω κάτσει να σκεφτώ δεν μου αρκούν σαν φίλαθλο του μπάσκετ και δεν με πείθουν να (ξανα)παρακολουθήσω συστηματικά NBA. ΟΚ τα playoff είναι άλλη ιστορία, αν και αυτά έχω αρχίσει να τα βαριέμαι πλέον (εκεί πάμε στο άλλο άκρο με κλειστό rotation των 7-8 παικτών μάξιμουμ αλλά τουλάχιστον όχι αδιάφορα παιχνίδια και πιο σοβαρές άμυνες). Την κανονική περίοδο όμως πρέπει να είναι κάποιος πολύ μερακλής για να κάτσει να τη δει, μερακλής του τύπου "θα δω στη συνδρομητική Μπανταλόνα-Μπεσίκτας στο Eurocup αλλά θα δω και το μεταμεσονύκτιο Indiana-Houston". Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Εγώ παλιότερα ήμουν 100% υπέρ του ΝΒΑ γιατί δεν άντεχα το "σκεπτόμενο" ευρωπαϊκό μπάσκετ του τσούκου-τσούκου, άιντε να φάμε έως 65 μπας και βάλουμε 67 και κλέψουμε τη νίκη. Πλέον δεν ισχύουν αυτά, οπότε έχω αλλαξοπιστήσει. Το πρόβλημα είναι ότι τα οικονομικά μεγέθη στο ΝΒΑ έχουν ξεφύγει τόσο πολύ, που βλέπουμε λίγους εξαιρετικούς πρώην παίκτες ΝΒΑ στα μέρη μας. Από την άλλη επειδή έχει ανέβει το επίπεδο της Ευρωλίγκας, βλέπουμε ένα σωρό Ευρωπαίους παικταράδες που αργότερα πάνε και κάνουν όργια στο ΝΒΑ. Φοβάμαι βέβαια πως όσο περνάει ο καιρός οι τελευταίοι θα πηγαίνουν απευθείας ΝΒΑ ή έστω κολεγιακό (επί πληρωμή) και θα χάσουμε ένα νέο Μπογκντάνοβιτς ή Ντόνσιτς. Η Ευρωλίγκα πρέπει να μεγαλώσει κι άλλο. ps: και όποιος μου ξαναπεί για Dream Team και Ολυμπιάδες, θα του πω μη μου συγκρίνεις μια χώρα-ήπειρο τύπου ΗΠΑ με αντίπαλο μια Σερβία ή μια Γαλλία. Φτιάξε μου μια μικτή Ευρώπης με Γιάννη, Τζόκερ, Ντόνσιτς, Σαμπόνις, Γουέμπι κλπ και βάλτους να παίξουν εναντίον της καλύτερης δυνατής Dream Team, να δούμε πόσο θα πάει το σκορ. pps: παραλήρημα τέλος 9 ώρες πριν, Rebirth είπε Φίλε είμαι Παναθηναϊκός, αλλά έχουμε την τύχη να ζούμε στη εποχή του Ναν και του Βεζένκοφ, του Φουρνιέ και του Λεσόρ. Η Euroleague είναι στα καλύτερά της. Δεν πάει πιο πάνω από δω. Ας το απολαύσουμε! καλα τι καθησες και εγραψες ρε συ τωρα? λολ..οκ,ολοι υπερ του μπασκετ ειμαστε..δεν ξερω την ηλικια σας,απλα εχω παλιες καταβολες που εζησα αλλες εποχες και τα δικα μου μετρα συγκρισης και γουστα ειναι διαφορετικα.εχει εποχες ομως που μου αρεσει η ευρωλιγκα και εποχες που μου αρεσει να βλεπω nba.στο αμερικανικο συνηθως παει με παικτες-ομαδες π.χ τις χρυσες χρονιες του καρυ και των μαχητων,θεαμα και ουσια ανταγωνισμος. μαλλον παρεξηγησες ομως τα λεγομενα μου.η ευρωλιγκα και το ευρωπαικο μπασκετ σαν τηλεοπτικο θεαμα και γηπεδου μου αρεσει πιο πολυ.επισης το ευρωμπασκετ ειναι το καλυτερο μου θεαμα.απλα στην ευρωλιγκα αυτην την στιγμη δεν εχει παικτες που να μου κανουν το κλικ.που να θαυμαζω κατι ωστε να με τραβηξουν.εχει ομως παιχνιδια και ομαδες που ειναι τρελλα σε ανταγωνιστικοτητα επομενως και σε θεαμα π.χ η μπασκονια ,η παρτιζαν, κανουν καποια πολυ ανταγωνσιτικα παιχνιδια με τις δικες μας ,τις πολυ καλες ομαδες αλλα και με αλλες πρωτοκλασατες.παλαιοτερα και οι ρωσικες. δεν εχω οπαδικο ενδιαφερον και σας καταλαβαινω.και οι παικτες που αναφερθηκαν δεν μου αρεσουν σαν θεαμα,ο καθενας με τα κριτηρια του.να φαναταστεις ,επειδη ασχολουμαι πλεον προπονητικα με το αθλημα ,εχω τυχει να μιλησω με τον σασα στην σαλονικα οταν ερχεται και του εξεφρασα τις αποψεις μου,ειναι πολυ καλο παιδι και εν μερει συμφωνει μαζι μου.καταλαβαινω οτι ειστε φανατικοι θεατες του μπασκετ ,εγω ειμαι πλεον επιλεκτικος. μονο ευρωμπασκετ ειμαι φανατικος και αυτο γιατι επιστρεφουν τα αστερια και παιζουν αλλα και γιατι εχω το ελληνικο ενδιαφερον. συνεχιστε ομως να βλεπετε για να υπαρχει κοινο,στο αγαπημενο μας αθλημα. Επεξ/σία χθες στις 10:08 πμ από megapaixtaras 1
theo93 Δημοσ. χθες στις 12:43 μμ Δημοσ. χθες στις 12:43 μμ On 10/01/2025 at 23:29, Rebirth said: Ναι μπαίνει και σε τηλεόραση. Κατέβασε όπως σου είπε και ο Moorer το vpn lat. Επιλέγεις μετά χώρα Τουρκία και σου δίνει μια ip. Μετά μπαίνεις στην εφαρμογή και ανοίγεις λογαριασμό (προσοχή δεν λειτουργεί σε υφιστάμενο λογαριασμό, θέλει νέο, δώσε στην τελική ένα άλλο email). Θα σου εμφανίσει την επιλογή για πληρωμή και αν τα έχεις κάνει όλα σωστά θα σου εμφανίσει κάτι τύπου 1.150 τουρκικές λίρες για το ετήσιο (ετήσιο κάνε). Μετά πληρώνεις κανονικά. Εγώ έδωσα ελληνική κάρτα, μια χαρά τη δέχτηκε και την πρώτη φορά και τώρα στην ανανέωση. Πολύ σωστά, έκανα και εγώ και τρέχουν και κάποια κουπόνια με -30% όπως τα ELTV30 και ShotClock30. Τελική τιμή με Revolut είναι 20,54€ 1
Rebirth Δημοσ. χθες στις 12:53 μμ Δημοσ. χθες στις 12:53 μμ 9 λεπτά πριν, theo93 είπε Πολύ σωστά, έκανα και εγώ και τρέχουν και κάποια κουπόνια με -30% όπως τα ELTV30 και ShotClock30. Τελική τιμή με Revolut είναι 20,54€ Σούπερ. Κι εμένα έγινε χθες το βράδυ η χρέωση για το ετήσιο, 20,25 ευρώ με κάρτα Eurobank
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα