Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, _teo_ είπε

Καλημέρα.

Δοκίμασε μήπως κάποιος να κάνει νέο λογαριασμό πρόσφατα με vpn Τουρκίας;

Ξέρει κανείς ποιο λειτουργεί;

urban vpn απο κινητο

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, _teo_ είπε

Καλημέρα.

Δοκίμασε μήπως κάποιος να κάνει νέο λογαριασμό πρόσφατα με vpn Τουρκίας;

Ξέρει κανείς ποιο λειτουργεί;

vpn.lat απο αντροιντ κινητο

Δημοσ.

Ανανεώθηκε αυτόματα μάγκες με ενεργή συνδρομή από πέρυσι. Με 1049 τούρκικες λίρες ή 28 ευρώ. Πέρυσι είχα δώσει μόλις 224 λίρες αλλά ας μην ήμαστε πλεονέκτες.

999.jpg

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει στο παρακάτω; Είχα ενεργή συνδρομή στην EL TV μέσω Τουρκίας, κάπου στα μέσα Αυγούστου πήγε να μου κάνει αυτόματη ανανέωση (με Τουρκικές λίρες) μεσω της Revolut που είχα δηλώσει. Δεν είχα μέσα λεφτά, οπότε μου έβγαλε μήνυμα ανεπιτυχούς συναλλαγής. Μετά από 5-6 μέρες, έβαλα Cosmote TV οπότε δεν χρειάζομαι πλέον την EL TV, μπήκα μέσα στον λογαριασμό μου, πάτησα Cancel και έκανα remove και την Revolut. Παρόλα αυτά, κάθε 7 μέρες κάνει προσπάθεια να με χρεώσει. Έχει κανείς ιδέα τι στο καλό παίζει; Έστειλα και στην EL αλλά ακόμα περιμένω απάντηση.

Δημοσ.
Στις 18/9/2024 στις 10:20 ΜΜ, Gkostas2007 είπε

Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει στο παρακάτω; Είχα ενεργή συνδρομή στην EL TV μέσω Τουρκίας, κάπου στα μέσα Αυγούστου πήγε να μου κάνει αυτόματη ανανέωση (με Τουρκικές λίρες) μεσω της Revolut που είχα δηλώσει. Δεν είχα μέσα λεφτά, οπότε μου έβγαλε μήνυμα ανεπιτυχούς συναλλαγής. Μετά από 5-6 μέρες, έβαλα Cosmote TV οπότε δεν χρειάζομαι πλέον την EL TV, μπήκα μέσα στον λογαριασμό μου, πάτησα Cancel και έκανα remove και την Revolut. Παρόλα αυτά, κάθε 7 μέρες κάνει προσπάθεια να με χρεώσει. Έχει κανείς ιδέα τι στο καλό παίζει; Έστειλα και στην EL αλλά ακόμα περιμένω απάντηση.

Μπες στο payment method της EL και αφαίρεσε την κάρτα σου.

Δημοσ.
Στις 18/9/2024 στις 10:55 ΜΜ, nzeppos είπε

Η Revolut δεν έχει επιλογή να κάνει block αυτό το payment;

Αυτό έκανα εν τέλη, αφού απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα απο την EL. Απλά δεν ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο καθώς στο μέλλον μπορεί να θέλω να ξανακάνω συνδρομή.

1 ώρα πριν, kostasbar1 είπε

Μπες στο payment method της EL και αφαίρεσε την κάρτα σου.

Το έκανα και αυτό και είχα πατήσει Cancel. Αλλά συνέχιζε να προσπαθεί να με χρεώσει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/9/2024 στις 10:12 ΜΜ, bata είπε

εγω με windscribe απο pc δεν είχα θέμα χθες

εχεις συνδρομη και μπαινεις απο Τουρκια; γιατι εγω το free που εχω δε παιζει...

Δημοσ.
Στις 23/9/2024 στις 1:25 ΜΜ, miltre είπε

εχεις συνδρομη και μπαινεις απο Τουρκια; γιατι εγω το free που εχω δε παιζει...

ναι εχω αγορασει συνδρομη στο windscribe

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα, επιβεβαιώνω και εγώ από πλευράς μου την αυτόματη ετήσια ανανέωση της euroleague συνδρομής.

το 2023 το είχα καταφέρει με windscribe vpn μέσω Τουρκίας στις 300 τουρκικές λίρες, φέτος ανανεώθηκε μόνο του αρχές Σεπτέμβρη στις 549.99 τουρκικές λίρες. μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

με χρήση vpn.lat από κινητό ποια είναι ακριβώς η διαδικασία;

Το ενεργοποιούμε και μετά κάνουμε sign up; πρέπει να γίνει από ανώνυμη περιήγηση;

Στα στοιχεία billing address βάζουμε Τουρκία με ελληνική κάρτα;

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...