foluke15 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 9/9/2024 στις 9:35 ΜΜ, Jorvik είπε ξανα μπηκα απο περιεργεια και ακομα με εχει στις 600 λιρες τουρκιας. Για να δουμε.... 20/09 ανανεωνεται.. Και μένα 27/9 αν σου τραβήξει τα ίδια ενημέρωσε αν μπορείς.
Conan2046 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Σήμερα με ανανέωσε στις 1000 κάτι λίρες, εντάξει, μια χαρά τιμή είναι. Τους αγώνες της Ευρωλίγκα κανονικά χωρίς να έχω βάλει κανένα VPN.
G30RGE Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους, Πέρυσι ειχα κάνει μέσω free εφαρμογής vpn από το κινητό εγγραφή σε διάφορους φίλους σε διαφορετικές ημερομηνίες και πληρωμή με revolut. Μέσω Τουρκίας σε κάποιους και μέσω Ουκρανιας σε κάποιους άλλους όταν δεν έμπαινε Τουρκία. Για να δεις ποια ημερομηνία είναι είναι να γίνει η αυτόματη ανανέωση και με ποιο κόστος θα πρέπει να μπεις στο euroleague tv μέσω browser (στην εφαρμογή σε android δεν μου βγάζει την επιλογή) και να πατήσεις κατά σειρά τις 3 οριζόντιες γραμμές πάνω αριστερά, Account, Subscriptions. Εμφανίζεται το current subscription που γράφει το ποσό της ανανέωσης και έχει ενα i πάνω στο Annual pass, το πατάς και σου γράφει την ημέρα της ανανέωσης. Η ημέρα αυτή είναι η μέρα που έκανες εγγραφή πέρυσι. πχ Σε μένα που έγινε 15/9 λέει "The licence will renew on 15th of September each Year". Σε φίλο που έκανα την εγγραφή στις 4/10 λέει ανανέωση 4/10. Σε μένα λέει τιμή ανανέωσης 375 λίρες Τουρκίας, όσο το είχα πάρει και πέρυσι. Ελπίζω να μην αλλάξει και θα ξέρω στις 15/9. Προσοχή, αν δεν έχει λεφτά στην κάρτα και πάει να τραβήξει τα χρήματα στις 15/9, επόμενη προσπάθεια θα κάνει στις 23/9 και μετά ξανά σε 8 μέρες. Από περσινή εμπειρία αυτό. Τέλος αν δεν θέλεις να σου γίνει αυτόματη ανανέωση θα πρέπει να πας στο subscriptions πιο κάτω στη σελίδα και να πατήσεις cancel. 1
Snip Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Το θέμα είναι πού μπορούμε να δούμε το ποσό της ανανέωσης. Εμένα μου λέει ανανέωση 23/09, αλλα δεν αναφέρει πουθενά με τι ποσό. Μου δείχνει μόνο της περσινή συνδρομή που είναι ακόμα active.
nzeppos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Εφόσον είπαν ότι από 9/9 θα αυξηθεί στα 1000, τότε κατά 99% θα πληρώσεις 1000 ό,τι και να λέει τώρα η περσινή συνδρομή. Γενικά έχουν γίνει πολλά περίεργα σε αυτή την άρπα-κόλλα υπηρεσία του Euroleague TV, αλλά να αυξήσουν τη συνδρομή σε κάποιους αλλά όχι σε άλλους (ανεξάρτητα αν έλαβαν το email), μου φαίνεται πολύ απίθανο.
_teo_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα στην παρέα. Αρχές Οκτωβρίου πέρσυ έκανα συνδρομή από vpn Τουρκίας και για φέτος αναρωτιέμαι αν πρέπει να μπω πάλι φέτος με vpn Τουρκίας για να κάνω την ανανέωση ή απλώς να μπω από τον λογαριασμό μου χωρίς vpn όπως έβλεπα και όλους τους αγώνες. Ξέρει κανείς; Ευχαριστώ
Snip Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, nzeppos είπε Εφόσον είπαν ότι από 9/9 θα αυξηθεί στα 1000, τότε κατά 99% θα πληρώσεις 1000 ό,τι και να λέει τώρα η περσινή συνδρομή. Γενικά έχουν γίνει πολλά περίεργα σε αυτή την άρπα-κόλλα υπηρεσία του Euroleague TV, αλλά να αυξήσουν τη συνδρομή σε κάποιους αλλά όχι σε άλλους (ανεξάρτητα αν έλαβαν το email), μου φαίνεται πολύ απίθανο. Μόλις έβαλα τον κωδικό "6.75" που δίνει 15% έκπτωση και μου εμφάνισε αυτό. Τι να πω, ότι είναι να γίνει, ας γίνει. Και 23 ευρώ να μου πάει, πάλι καλά είναι για όλο το χρόνο. 1
Eldir13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, _teo_ είπε Καλησπέρα στην παρέα. Αρχές Οκτωβρίου πέρσυ έκανα συνδρομή από vpn Τουρκίας και για φέτος αναρωτιέμαι αν πρέπει να μπω πάλι φέτος με vpn Τουρκίας για να κάνω την ανανέωση ή απλώς να μπω από τον λογαριασμό μου χωρίς vpn όπως έβλεπα και όλους τους αγώνες. Ξέρει κανείς; Ευχαριστώ Τίποτα δεν θα κάνεις.... απλά θα σου τραβήξει τα λεφτά.... την φετινή χρέωση που είναι 1000 κάτι λίρες Τουρκίας 1 λεπτό πριν, Snip είπε Μόλις έβαλα τον κωδικό "6.75" που δίνει 15% έκπτωση και μου εμφάνισε αυτό. Τι να πω, ότι είναι να γίνει, ας γίνει. Και 23 ευρώ να μου πάει, πάλι καλά είναι για όλο το χρόνο. Χαχαχα πραγματικά ότι να ναι η Λίγδα.... 1
_teo_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Eldir13 είπε Τίποτα δεν θα κάνεις.... απλά θα σου τραβήξει τα λεφτά.... την φετινή χρέωση που είναι 1000 κάτι λίρες Τουρκίας Χαχαχα πραγματικά ότι να ναι η Λίγδα.... Αν έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη πληρωμή απλώς την ενεργοποιώ εκ νέου;
Eldir13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, _teo_ είπε Αν έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη πληρωμή απλώς την ενεργοποιώ εκ νέου; oh yesss.....
_teo_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, Eldir13 είπε oh yesss.....
foluke15 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Παιδιά να ρωτήσω κάτι στην ρεβολοτ πρέπει να αλλάξω κάτι σε νόμισμα ; Για να τραβήξει τουρκικές λύρες;
G30RGE Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 1 hour ago, foluke15 said: Παιδιά να ρωτήσω κάτι στην ρεβολοτ πρέπει να αλλάξω κάτι σε νόμισμα ; Για να τραβήξει τουρκικές λύρες; Όχι, το κάνει μόνο του.
stavros750 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 14 hours ago, _teo_ said: Αν έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη πληρωμή απλώς την ενεργοποιώ εκ νέου; Απλά φρόντισε να την ενεργοποιήσεις πάλι με vpn, γιατί διαφορετικά θα σε χρεώσει σε ευρώ. 2
_teo_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Καλημέρα. Δοκίμασε μήπως κάποιος να κάνει νέο λογαριασμό πρόσφατα με vpn Τουρκίας; Ξέρει κανείς ποιο λειτουργεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα