nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σε browser χωρίς VPN: Άρα μάλλον κάναμε πολλή φασαρία για το τίποτα. Αν τυχόν μας διαβάζουν, ελπίζω να μην τους δώσαμε ιδέες 😅 Να δούμε επίσης αν φέτος η εφαρμογή θα έχει βελτιώσεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι χωράει πολλές από αυτές. Με σημαντικότερη εξ' αυτών να μπορούμε να βλέπουμε πάνω από ένα αγώνα ταυτόχρονα σε TV ή tablet/κινητό. Πέρσι μπορούσα να το κάνω μόνο στο PC μέσω browser. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από nzeppos 2
akumakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Παιδια να πω και εγω απο την μερια μου οτι οντως μαλλον ηταν κατι προσωρινο. Τον λογο δεν τον γνωριζω. Τωρα αν ξαναλλαξει κατι θα το δουμε. Εγω πιστευω ισως και να φοβηθηκαν λιγο μην χασουν συνδρομες εστω και αυτες τις ψευτομικρες. Πρεπει οι ελληνες που να εχουν συνδρομη με vpn να ειναι παρα πολλοι. Σιγουρα σταλθηκαν πολλα emails. Εστειλα και εγω. Οι απαντησεις τους ηταν αρκετα απλες. Σιγουρα αν θελαν θα μπορουσαν να με πουν εχεις vpn δεν θα δεις ουτε σε 1000 χρονια. Σε κοψαμε. Πιστευω θα βλεπουμε οπως παντα. Hi Κωνσταντίνος, Thank you for contacting EuroLeague TV Support. I can confirm that we're looking into this and we'll be in touch to update you as soon as we can. Please let us know if you require any additional assistance until then. Best regards, Gemma EuroLeague TV Support Alessandro (EuroLeague TV) Sep 9, 2024, 15:50 UTC Hi Κωνσταντίνος, Thank you for contacting EuroLeague TV Support. Can you please confirm if you are now able to see the full schedule? Please let us know if you require any additional assistance. Best regards,
Aggelos_INSM Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, akumakos είπε Παιδια να πω και εγω απο την μερια μου οτι οντως μαλλον ηταν κατι προσωρινο. Τον λογο δεν τον γνωριζω. Τωρα αν ξαναλλαξει κατι θα το δουμε. Εγω πιστευω ισως και να φοβηθηκαν λιγο μην χασουν συνδρομες εστω και αυτες τις ψευτομικρες. Πρεπει οι ελληνες που να εχουν συνδρομη με vpn να ειναι παρα πολλοι. Σιγουρα σταλθηκαν πολλα emails. Εστειλα και εγω. Οι απαντησεις τους ηταν αρκετα απλες. Σιγουρα αν θελαν θα μπορουσαν να με πουν εχεις vpn δεν θα δεις ουτε σε 1000 χρονια. Σε κοψαμε. Πιστευω θα βλεπουμε οπως παντα. Hi Κωνσταντίνος, Thank you for contacting EuroLeague TV Support. I can confirm that we're looking into this and we'll be in touch to update you as soon as we can. Please let us know if you require any additional assistance until then. Best regards, Gemma EuroLeague TV Support Alessandro (EuroLeague TV) Sep 9, 2024, 15:50 UTC Hi Κωνσταντίνος, Thank you for contacting EuroLeague TV Support. Can you please confirm if you are now able to see the full schedule? Please let us know if you require any additional assistance. Best regards, Και εμενα το ιδιο μου ειπαν , αρα ηταν απλα bug και φτιαχτηκε
zisiskal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε Μου απαντησαν στο email πως πρόκειται για bug και το ερευνούν και θα με ενημερώσουν Ισως το καλυτερο νεο που ακουστηκε! 1
Jorvik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου ξανα μπηκα απο περιεργεια και ακομα με εχει στις 600 λιρες τουρκιας. Για να δουμε.... 20/09 ανανεωνεται..
stavros750 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 10 minutes ago, Jorvik said: ξανα μπηκα απο περιεργεια και ακομα με εχει στις 600 λιρες τουρκιας. Για να δουμε.... 20/09 ανανεωνεται.. Στο δείχνει έτσι γιατί αυτή είναι η τιμή που πλήρωσες τελευταία φορά. Σου κόβω τα φτερά 😂
kostas1216 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, nzeppos είπε Σε browser χωρίς VPN: Άρα μάλλον κάναμε πολλή φασαρία για το τίποτα. Αν τυχόν μας διαβάζουν, ελπίζω να μην τους δώσαμε ιδέες 😅 Να δούμε επίσης αν φέτος η εφαρμογή θα έχει βελτιώσεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι χωράει πολλές από αυτές. Με σημαντικότερη εξ' αυτών να μπορούμε να βλέπουμε πάνω από ένα αγώνα ταυτόχρονα σε TV ή tablet/κινητό. Πέρσι μπορούσα να το κάνω μόνο στο PC μέσω browser. Μαγκες και σε μένα πλέον κομπλέ δείχνει! Μάλλον κάποιο πρόβλημα είχε η εφαρμογή ή γενικότερα το EuroLeague tv!
dionisis777 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Παιδιά συνδέεστε με urban VPN μέσω Τουρκίας? Προσπαθώ από χθες για να κάνω τη διαδικασία ανανέωσης και μου γράφει connection failed.
zisiskal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, dionisis777 είπε Παιδιά συνδέεστε με urban VPN μέσω Τουρκίας? Προσπαθώ από χθες για να κάνω τη διαδικασία ανανέωσης και μου γράφει connection failed. Mε urban απο περυσι κολλαγε στην διαδικασια πληρωμης!Δοκιμασε απο κινητο vpn.lat Turkey sever 2 νομιζω 1
kostas1216 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, dionisis777 είπε Παιδιά συνδέεστε με urban VPN μέσω Τουρκίας? Προσπαθώ από χθες για να κάνω τη διαδικασία ανανέωσης και μου γράφει connection failed. Δοκίμασε κάποιο καλό vpn με free trial… κάνε την δουλειά σου…. και ακύρωσε την μετά!
Snip Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, stavros750 είπε Στο δείχνει έτσι γιατί αυτή είναι η τιμή που πλήρωσες τελευταία φορά. Σου κόβω τα φτερά 😂 Επειδή κι εμένα το ίδιο δείχνει, υπάρχει κάπου η πληροφορία του τί θα πληρώσουμε κατά την ανανέωση; Εμένα είναι στις 23/9. Δε θυμάμαι να έχω πάρει κάποιο mail που να μου λέει για αύξηση τιμής, πάντως
bjj-p Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Πληρωμη με ρεβο, απο χθες δεν βλεπω καποια χρεωση.. μονο την 0€ που δοκιμαζει την καρτα. Εχω ομως προβαση κανονικα. Εχει κανεις εμπειρια;
nzeppos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μου το είχε κάνει κι εμένα αν θυμάμαι καλά. Μάλιστα έκανα και δεύτερη πληρωμή μετά από λίγο (εκ του ασφαλούς, αφού είχα λιγότερα λεφτά και δεν θα μπορούσε να μου κάνει διπλοχρέωση) και μετά από κανα τέταρτο φάνηκαν όλα σωστά. Τώρα για μία ολόκληρη μέρα δεν ξέρω, αλλά δεν χάνεις κάτι να περιμένεις λίγο ακόμα. Ειδικά αν το account δείχνει ότι παίζει σωστά. 1
sam187 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, kostas1216 είπε Δοκίμασε κάποιο καλό vpn με free trial… κάνε την δουλειά σου…. και ακύρωσε την μετά! Έχετε κάποιο στα υπόψιν να έχει free trial μπας και σωθούμε;😂
kostas1216 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, sam187 είπε Έχετε κάποιο στα υπόψιν να έχει free trial μπας και σωθούμε;😂 Expressvpn 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα